bud si to vypni alebo napis na ICQ->slavo<- napísal:da sa zmenit to klopanie ked sa niekto prihlasi online tak mi to vzdy klope ale ja by so si chcel dat vlastnu zvucku dasa to?
a co keby sa chceli naburat do qip ti je skoro jak icq ale uklada si vsetko co komu pisete...tak ked ma niekto qip tak by zistil ten dotycni co si dana osoba skym pisala.SSPPYY napísal:Na ICQ sa neoplati hackovat. ICQ to ma vyriesene ovela lepsie ako napirklad dajaky pokec.
Pokial som dobre pochopil tak ty chces vediet co si ta dotycna osoba pise s inymi osobami. Tak to sa da zistit bud sniffovenim alebo keylogerom ako tu uz bolo spomenute. No ten prvy sposob, teda sniffer je dost labilny a funguje len v malo typoch sieti ak vobec funguje cize nato mozes zabudnut rovno, lebo ties je podmienkou ze by si musel byt priamo na jednej sieti so sledovanou osobou.
Duha mozost a teda keylogger je uz realnejsie ale musia byt splnene iste podmienky. A to ze ta sledovana osoba nesmie mat lepsi firewall ako je ten v SP2 a druha je ze ten keyloget treba do pocitaca vobec dostat. Ale to nieje take tazke to by som poriesil razdva.
No cely cas tu hovorite o hackovani ICQ. Tak ani jedna z tychto moznosti nieje hackovanie. Hackovanie ICQ v pravom slova zmysle znamena sa na dane ICQ konto priamo naburat, teda zisti heslo. To samozrejme nieje nemozne, ale v tomto pripade je to prd platne lebo vecsinou ICQ nema ziadny archiv sprav teda uzivatel aj tak nezisti co si dana osoba s kym pise a taktiez na jedno ICQ konte moze byt naras prihlaseny len jeden uzivatel, teda ked ste hackli a poznate heslo na dane ICQ a je prihlasena dana osoba a v tej istej chvili sa prihlasite vy tak danu osobu to okmazite odhlasi a upozorni ze naraz moze byt prihlaseny iba jeden. Cize sa okamzite prezradite.
Z toho vypliva ze v tvojom pripade jedine ten KEYLOGER asi.
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
s Jet Audio si nahras zvuk... premenujses ho na nazov aky je v zaklade je to v C: prog. files/icq Lite/sounds/Global ... to je ten zvuk...... nahraj si aky chces.... a nazvy ho Global a len ho tam vloz... ja tam mam toto... mam to nahrane tichsie , aspon to tak nevyusuje..->slavo<- napísal:da sa zmenit to klopanie ked sa niekto prihlasi online tak mi to vzdy klope ale ja by so si chcel dat vlastnu zvucku dasa to?
mam tak upravene vsetky zvucky .... ked mi niekto pise, posiela autorizaciu, posiela subory, ked ma dakto narodky... atd..... tu je to moje "klopkanie" alias "Niekto vstupil do virtualneho sveta
- Prílohy
-
- Global.rar
- zvuk pri prichode niekoho na icq
- (144.38 KiB) 83 stiahnutí
heh ako navod good ale ta nahravkawolodo napísal:s Jet Audio si nahras zvuk... premenujses ho na nazov aky je v zaklade je to v C: prog. files/icq Lite/sounds/Global ... to je ten zvuk...... nahraj si aky chces.... a nazvy ho Global a len ho tam vloz... ja tam mam toto... mam to nahrane tichsie , aspon to tak nevyusuje..
mam tak upravene vsetky zvucky .... ked mi niekto pise, posiela autorizaciu, posiela subory, ked ma dakto narodky... atd..... tu je to moje "klopkanie" alias "Niekto vstupil do virtualneho sveta"