cafte vsetci... mam jeden problem a dufam ze mi bude niekto vediet poradit... dneska som sa snazil zapojit mamin pocitac na internet.. OS Win XP, Service Pack 2, dynamicka IP... ked som zapojil kabel vypisalo mi tuto chybu: (skusal som uz dve sietove karty v tom pocitaci, jedna na maticnej doske a druha zvlast PCI.. takze v hardwari asi chyba nebude).. poradte prosim...
konyk87 napísal:mozno taka banalita, ale ja som minule tiez asi pol hodinu nad tym sedel a nadaval - mas v tom pc nastavene automaticke pridelovanie IP adresy?
mam to som hned ako prve nastavil, no nic... slak ma trafit ide.. asi len reinstall winu pomoze...
t0m4s3 napísal:Skusal si nastavit IP adresu /masku/branu z rozsahu, ktory ti DHCP za normalnych okolnosti prideli?
ako alternativnu IP, masku, branu a DNS som nastavil ako na ostatnych pocitacoch a zrazu ide... tak v com moze byt chyba ze si to nevie same najst... vo Wine??
//uz zase to nejde.. v priehladacoch mi vypise zostat v rezime offline..
Skus este hodit sietovku do ineho PCI slotu a nasledne preinstalovat..
Ja som sa tiez takto mrdal zo sietovkou.Ani bohovo sa mi nepodarilo rozbehat zdielanie internetu..Tiez mi to raz naskocilo,ale potom zase nic.A pomohol az reinstal OS.