Co pod stromcek?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
phoenix14
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa phoenix14 »

diky za rady, takze dam jej to po vianociach a bude to parfem.. 8)
steniatko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Co pod stromcek?

Príspevok od používateľa steniatko »

phoenix14 napísal:Chcel by som sa spytat, co je vhodne dat svojej polovicke pod stromcek.. Uvauzujem nad parfemom alebo retiazkou na ruku striebornou :) .. ma 16, sme spolu kratko, 3 tyzdne.. co navrhujete?

a ak budem s nou piatok/sobotu a potom az v stredu, tak je vhodne asi pred dat, ze? mozno s nou budem aj v pondelok, ale pre istotu..

a co davate vy svojim polovickam? prezradte..

diky za rady :)
NO ja si myslím nie jaku vonavku, plysaka vsetko do jeden velkej tašky... :wink: neboj zvladnes to :smt023
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Tomcat10 napísal: a este aj striebornu retiazku na ruku, ale to sme spolu uz pol roka. 3 tyzdne su este malo na nejake extra darceky. ale ked ju mas rad preco nie :)
ja by som si to dovolil poopravit na: ked na to mas preco nie
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

nj, aj tak sa to da povedat. ale vztah by nemal byt o peniazoch ale o niecom inom :)
phoenix14
Amateur
Amateur

urcite nie je, keby vies ako je.. tak si ticho no.. :) ale chcem ju niecim potesit :)
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

no dobre ja by som brala nejky perfem alebo niečo podobne, ale poradte mne ja som so svojim 3 a pol roka čo mu mam kupiť ja??? všetky navrhy som minula za posledné roky :( :( :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Valkíra: Ty musis vediet co ma rad. Niekoho potesi parfem, niekoho kniha, niekoho oblecenie, niekoho sperky. Mna sperky ani knihy neberu, takze by som ich asi nechal pod stromcekom :D a boli by tam az do dalsich Vianoc :P Podla mna je dobry parfem taka idealna volba, ale rozhodnut sa musis ty.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

hmmm ked jej chces kupit po troch tyzdnoch retiazku alebo parfem tak po mesiaci jej kupis co ? porsche? podla mna by stacilo uplne nico drobne co potesi , niekay dobry dezert , niekau keramicku somarinku. podla mna to postaci aj potesi

edit/: este k tomu parfemu , parfem ak otaky nieje zly ,ale ja by som to nekupoval , lebo baby co ja poznam si radsej vyberu podla seba aky chcu . ja len preto aby si nekupil niaky co sa jej nebude pacit
phoenix14
Amateur
Amateur

to je jedina vec, ale tak pri kazdom je riziko, ze nebude pacit.. pokkusim vybrat nieco, co bude pacit :)
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

mas 16 ale chcel by som vediet ci si zarabas vlastne lova ked chces kupovat parfem za 1a pol vies to neni malo :? mam pocit ze by si si to mal este rozmysliet
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Shadow_blaster napísal:mas 16 ale chcel by som vediet ci si zarabas vlastne lova ked chces kupovat parfem za 1a pol vies to neni malo :? mam pocit ze by si si to mal este rozmysliet
ma 18, tak kua ked nieco napises, precitaj si co pise.
Vy si vsetci myslite ze za retiazky, nausnice date 1000+sk ? :) Aj nejaka pekna "bižu" potesi.
phoenix14
Amateur
Amateur

hovorim, ze mam 18 a ze kamos mi dokaze zohnat parfem za vyhodnu cenu, preto som sa tak tentokrat rozhodol, nabuduce, ak nejake nabuduce bude, mozme uvazovat o prstienku alebo nejakej retiazke :) ale aj tak dik
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Len aby to nebol zaručene pravý Hugo boss za 300sk :roll: To jej potom k tomu pribaľ aj nejaký osviežovač vzduchu :wink:
phoenix14
Amateur
Amateur

nie, neboj sa :wink: kamos robi vo firme, ktora sa tym zaobera 8)
Napísať odpoveď