ja som to zacal hrat asi pred mesiacom a mozem povedat ze sa mi celkom dari. vyrobu mam vsetko okolo 200, a mam nejakych 270 obyvatelov. festy sa tesim na to ze uz budem mat dalsiu dedinu. je to pecka. len neznasam utoky. bolo na mna asi 25 utokov ale aj tak mi este nikto nic nezobral. ale vojakov mi aj tak pozabijali
JohnFrusciante napísal:ja som to zacal hrat asi pred mesiacom a mozem povedat ze sa mi celkom dari. vyrobu mam vsetko okolo 200, a mam nejakych 270 obyvatelov. festy sa tesim na to ze uz budem mat dalsiu dedinu. je to pecka. len neznasam utoky. bolo na mna asi 25 utokov ale aj tak mi este nikto nic nezobral. ale vojakov mi aj tak pozabijali
heh ja to hram asi 2 mesiace a mam popku takmer 2000 , hram na S1 ... je to o tom kto ma aku povahu , ja rad utocim tak som si hned na zaciatku staval vojakov a utocil som , navyse som mal podporu od kamosov ktory tam uz hraju dlhsie takze utoky na mna nekoncili dobre
H@wk napísal:heh ja to hram asi 2 mesiace a mam popku takmer 2000 , hram na S1 ... je to o tom kto ma aku povahu , ja rad utocim tak som si hned na zaciatku staval vojakov a utocil som , navyse som mal podporu od kamosov ktory tam uz hraju dlhsie takze utoky na mna nekoncili dobre
tak to ja zase nie. nerad utocim a stavam s toho co si vyrobim. teda mozno by som aj utocil ale nemam ziadnu ochranu. nepoznam nikoho kto hra na tom serveri co ja
V hlavnej sustredim cca. 7000 vojakov, v druhej 5000 pricom to je skor defenzivne, v tretej dedine je potom 1500 vojakov (kombinovane: def+ ofenzivne) a v dlasich piatich dedinach je tak cca. 400 vojakov... takze vsade nieco je
Plexxak napísal:V hlavnej sustredim cca. 7000 vojakov, v druhej 5000 pricom to je skor defenzivne, v tretej dedine je potom 1500 vojakov (kombinovane: def+ ofenzivne) a v dlasich piatich dedinach je tak cca. 400 vojakov... takze vsade nieco je
Jedna dedina = jeden typ jednotiek (moj nazor).
Takze mas bud utok, alebo obranu, alebo spehov ... miesat to v jednej dedine dokopy nema zmysel.
Indigo: no tak neviem neviem, samozrejme su dediny kde je skor ofenziva, alebo defenziva, ale nikde to neni jeden typ jednotky... a v kazdej dedine je min.500 paliek a 500 spehov, to je taky zaklad u mna
IMI napísal:dajte mi pls presny navod ako nainstalujem travian beyond , mam firewall kerio
presny navod:
1/ potrebujes firefox
2/ potrebujes plugin greasemonkey
3/ potrebujes TB skript
4/ otvoris si stranku travianu a doslova "hodis-pretiahnes myskou" do nej ten skript - GM ho sam rozozna a nastavi
5/ v keriu vypnes filtrovanie - mas to o stranku dozadu a to je vsetko
Plexxak napísal:Indigo: no tak neviem neviem, samozrejme su dediny kde je skor ofenziva, alebo defenziva, ale nikde to neni jeden typ jednotky... a v kazdej dedine je min.500 paliek a 500 spehov, to je taky zaklad u mna
Neoplati sa. Ja mam outposty, kde mam utok, par katov a niake to baranidlo, prevazne na farmenie a drzim tam 100 spehov (normal server, nie speed) a to je tak akurat. Viac sa neoplati.
Ako argument, ti poviem, len ze to hram uz rok a ver mi Proste sa to neoplati moc kombinovat, na to sa ti do jednej dediny tych jednotiek tolko nezmesti.