Potreboval by som nejakú sočku..vlastná práca, ktorá nikde na nete nie je...
Prípadní záujemcovia píšte PM....
Ak ma téma zaujme a bude kvalitne spracovaná odmena je vaša....
Študujem na gymnáziu....takže nejakí gymnazisti, ktorí niečo také robili...
Sočka za RS účet na 30 dní...
Re: Sočka za RS účet na 30 dní...
a ak ta "nezaujme"? a potom ju pouzijes... chlape taketo veci si chod riedit niekde inde. raz sa ti to vyplatikofee napísal:Potreboval by som nejakú sočku..vlastná práca, ktorá nikde na nete nie je...
Prípadní záujemcovia píšte PM....
Ak ma téma zaujme a bude kvalitne spracovaná odmena je vaša....
Študujem na gymnáziu....takže nejakí gymnazisti, ktorí niečo také robili...
ved to musi byt dobre spracovane ak mam za to dat odmenu tak neviem co tu riesis ty....vies nemam problem za to dat premium ucet, urcite s nikym nechcem vyj...., len to musi byt aj trosku spracovane...ades napísal:a ak ta "nezaujme"? a potom ju pouzijes... chlape taketo veci si chod riedit niekde inde. raz sa ti to vyplati
tu nejde o tu odmenu, ale o princip, ze na to ludovo povedane series a "vedomosti" si kupujes. a okrem toho, momentalne mas 7 prispevkov, z toho 2 su o rapide, ale ked to mam tak povedat, tak vo zvysnych 70% prispevkov od ludi z tohoto fora nieco chces a su to veci, ktore sa bez problemov daju zvladnut...kofee napísal:ved to musi byt dobre spracovane ak mam za to dat odmenu tak neviem co tu riesis ty....vies nemam problem za to dat premium ucet, urcite s nikym nechcem vyj...., len to musi byt aj trosku spracovane...