Light Scribe Samsung

Informácie o software, ankety...
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Light Scribe Samsung

Príspevok od používateľa Blade.m »

pls kde by som stiahol ovladač na DvD-RW Samsung lightscribe, lebo som nedostal k tomu cd a potrebujem si spraviť potlač, ale nvm kde mám stiahnuť ovladač pls help :?
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Ci je to samsung alebo nec, ci lg, vzdy treba stiahnut ovladac pre ls. Oficialna stranka: http://www.lightscribe.com/ a tam si stiahni podla OS ovladac. Softov je viacej, ja pouzivam Nero vo wine.
Blade.m
Medium Star
Medium Star

no stiahol som niečo ale nejde mi to nvm prečo mi ukazuje, že nebola najdena žiadna jednotka tak ja nvm čo s tym je pls poradte mi alebo hod mi tu nejake linky ktoré mám stiahnuť pls
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Tak pre Win Vistu, XP, 2K potrebujes tento ovladac stiahnut, aby ti to fungovalo: LS driver No a kde ti to vypise? pri instalacii tohto softu? Ak ano, niekedy pomoze odinstalovat mechaniku cez spravcu zariadenia, restartovat, mechanika sa znova nainstaluje a potom nahodit este raz driver pre ls. Hlavne bud konkretnejsi, lebo tazko inak pomoct.
Blade.m
Medium Star
Medium Star

nainštalovať to šlo w poho, ale keď som chcel spraviť potlač tak nebola žiadna mechanika najdena čo podporuje LS a všetko som odtial stiahol a aj nainštaloval a nič tak som potom reštnul PC a už to ide parada DIK
Napísať odpoveď