X-BOX ci PS3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Speq to pekne opisal. Ma to blueray, no a co teraz??? Ides sa na tom hrat alebo to chces na to, aby si mal doma blueray a mohol sa chvalit kamaratom??? Ja osobne by som preferoval taku konzolu, ktora mi ponukne dobry herny zazitok (dobra grafika) - to vsak splna ako PS3, tak aj X-Box 360. Na druhu vec by som sa zameral dostupnost hier, najma to, ci je mozne ich zohnat, pretoze na PS3 toho vela na stiahnutie nie je, u mna tato moznost pada. Ja by som preferoval urcite X-Box 360, pretoze je mozne si na to stiahnut vela hier, to je presne to preco by som konzolu kupoval - hry, hry a hry. Ak by som chcel nieco ine, tak si kupim pocitac, ak chcem pozerat DVD, tak si kupim DVD prehravac a argument, ze PS3 ma blueray pre mna nie je argumentnom, pretoze priorita je hranie hier a tie sa v pohode zmestia na obycajne, resp. dual DVDcka.
-
Cenayus
Medium Professional
ano hojko .....coraz viac sa predavaju bluray disky a to ze ma PS3 bluray mechaniku znamena ohromne plus...pretoze PS3 ma vacsi vykon ako xko..hry su len vo vyvoji a ani zdaleka nevyuzivaju plny vykon pska.....a bluray prehravac stoji okolo 20tisic...ps3 60giga stoji asi tak 17tisic...tak co si kupis? blu ray prehravac a skvelu konzolu v jednom alebo len xko?
je to zbytocnost , a ked uz sa tak rozsiria tie blueray disky tak si potom mozes dokupit prehravac ktory bude ovela lacnejsi , myslis ze kolko stali napalovacky na CD alebo dvd prehravace ked sa cd a dvd len vymysleli a zacali sa predavat ? uricte mnohonasobne viac ako teraz , tak to je aj s blueray diskamiCenayus napísal:ano hojko .....coraz viac sa predavaju bluray disky a to ze ma PS3 bluray mechaniku znamena ohromne plus...pretoze PS3 ma vacsi vykon ako xko..hry su len vo vyvoji a ani zdaleka nevyuzivaju plny vykon pska.....a bluray prehravac stoji okolo 20tisic...ps3 60giga stoji asi tak 17tisic...tak co si kupis? blu ray prehravac a skvelu konzolu v jednom alebo len xko?
-
Cenayus
Medium Professional
noa tak mozes mat teraz bluray a konzolu 2v1...+ motion senzor v sixaxise....ja mam psko a napisal som svoj nazor...kamos ma xko a nestazuje sa tiez...hojko spominal hry hry hry...palene hry...(++++++)Matisek napísal:je to zbytocnost , a ked uz sa tak rozsiria tie blueray disky tak si potom mozes dokupit prehravac ktory bude ovela lacnejsi , myslis ze kolko stali napalovacky na CD alebo dvd prehravace ked sa cd a dvd len vymysleli a zacali sa predavat ? uricte mnohonasobne viac ako teraz , tak to je aj s blueray diskami
-
hojko
Site Admin
Cenayus: Da sa dnes bezne zohnat velke mozstvo DVDciek na bluerayoch??? Neda a ani sa nejaky ten rok dat zohnat nebude, navyse napalovacky a media si drzia strasne vysoku cenu, takze to este take dva roky potrva, kym sa situacia zmeni. Nehovoriac o tom, ze na to treba poriadnu telku a pozerat to bez FullHD televizora zmysel nema.
Cenayus: Kvoli comu kupujes konzolu, kvoli hraci alebo kvoli filmom???
Cenayus: Kvoli comu kupujes konzolu, kvoli hraci alebo kvoli filmom???
-
G0lDiER_
King
co sa tyka toho vzhladu tak mne sa zas viac paci PS3.speq napísal:xbox360
nechapem ludi ako momo co napisu "ma to blueray ber to"
to je presne ako HD televizor , len idiot by ho kupil teraz
ked este neni HD vysielanieproste konec tento nas svet kam speje
ber od microsoftu xbox hlavne kvoli flashnutiu , som zvedavy ako lahko sa flashuje ps3 alebo ak vobec sa da a aj viac hier na xbox aj viac prislusenstva , vacsia podpora a 99% dostalo online hranie na ign pricom ps3 uplne zevraj shit online takze moc by som sa nepustal do ps3 , je to zbytocnost a predrazena , preco asi sony zlacnil ? lebo nedavali predaje, mam xko doma a som len a len spokojny , nemal som ziadnu zavadu ani problem ani nicVela ludi kupi playstation len z toho dovodu ze mali ps1 alebo ps2 nepozeraju sa na vec z realneho hladiska ze proste to xko je lepsie
kebyze daco ces poradit tak sa ozvi a poviem ti vsetko co potrebujes. Prehrava ta DVD mechanika uplne vsetko aj filmy barz akeho formatu takze ja som len a len spokojny. Dokonca je mensi a lepsie vypada v interieri o com som sa sam presvedcil , cierne ps3 vypada ako na zemi polozena taburetka :DD ale teraz fakt
no zajtra ides kamosovi co ma XBOX tak sa s tym pohram som zvedavy...
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
speq
Medium Star
aj na xboxe idu hry z prveho XkaCenayus napísal:este som zabudol..na 60G verzii pska idu hry aj z ps2 a ps1 takze aK SI MAL uz niekedy psko nieje problem sa hrat aj tieto hry
Ty hovoris ze "do buducnosti" ale sak kym sa rozsiri blue ray podla mna bude ina technika uz alebo minimalne budu blue ray prehravace o 10x lepsiej kvalite , vykonne a neviem co este
mám ten istý názor ako HOJKO a SPEQ,,u mňa tiež jednoznačne víťazí XBOX..či už len preto že sa hry dajú zohnať ovela lacnejšie a lahšie(internet)
xbox vs ps3
http://www.pcspace.sk/forum/viewtopic.php?f=21&t=5540
xbox:
Jediná next-gen hracia konzola na slovenskom trhu. Silne odporúčame hardcore hráčom - kvalitatívny rozdiel oproti napríklad PS2 alebo aj PC je obrovský. Hlavne, ak máte HD televízor (to už má dnes v podstate každý
).
Elegantný dizajn, špičkový výkon - to sú parametre tejto konzoly novej generácie, ktorá okrem špičkovo vyzerajúcich hier ponúka aj veľké on-line možnosti a ďalšie príjemné vymoženosti.
Súčasťou balenia je neplatená "Xbox Live - Silver " služba, vďaka ktorej môžete bez poplatkov komunikovať s ostatnými hráčmi z celého sveta (textovou či hlasovou formou), sťahovať si demá a trailery, či ďalšie herné materiály, ako sú nové levely, mapy, zbrane a pod. + obsah vytvorený samotnými hráčmi.
Špecifikácia:
Troj-jadrový procesor bežiaci na frekvencii 3.2 GHz
512 MB RAM GDDR3 700 MHz
Grafická karta ATI 500 MHz
20GB hard-disk
12rýchlostná DVD mechanika, ktorá dokáže prečítať formáty: DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD a JPEG Photo CD..
Tri USB 2.0 porty, jeden internetový port a otvor pre WiFi adaptér (802.11 A/B/G).
Všetky hry podporujú formát obrazu 16:9, v rozlíšení od 720p a 1080i, vrátane anti-aliasingu (vyhladenie hrán) a podpory zvukového štandardu 5.1. Možnosť on-line hrania a ďalších vymožeností, ktoré viete získať prostredníctvom platenej "Xbox Live - Gold" služby.
Hlavné rysy :
- Možnosť položenia i postavenia konzoly
- Bezdrôtový ovládač (s dosahom okolo 10 metrov, maximálne môžete pripojiť 4)
- Dva výstupy pre pamäťové karty (64MB)
- Výmenný ochranný predný kryt
- Konektivita s PC (Windows XP), MP3 prehrávačom a s digitálnou kamerou
- Kompatibilita s hrami pre pôvodnú konzolu Xbox.
PS3
Cenovo dostupná verzia špičkovej hernej konzoly ktorá prináša dokonalé herné zážitky za "perfektné peniaze".PS3: konzola postavená na najmodernejšom hardware (40GB HDD, Blu-Ray mechanika, Cell Processor, GPU RSX, Dolby 5.1, DTS, pamäť 256MB XDR RAM, 256MB GDDR3 VRAM, IEEE 802.11 b/g, Bluetooth 2.0, HDMI) Vás zavedie do skutočného hráčského raja. Vysoký výkon procesoru (Cell Broadband Engine™), a grafického čipu, ktorý bol vyvinutý spoločnosťou Nvidia zabezpečuje perfektné hráčské i divácké zážitky. (Podpora HDTV 1080p). Hrajte naplno, hrajte s priateľmi: teraz môžete využiť bezdrôtové ovládače SIXAXIS, ktoré sú vybavené senzormy pohybu (v 6tich osiach), vďaka ktorým sa stane ovládanie Vašich obľubených herných „kúskov“ prinajmenšom, zábavnejším a predovšetkým presnejším. Playstation3 však rozhodne nieje len „o hraní“: vďaka schopnosti prehrávať video a to i z diskov Blue-Ray sa stane centrom Vašej multimediálnej zábavy (možnosť prehrávania hudobných i multimediálných súborov, pripojenie fotoaparátov, a prepojenie s PS Portable). Tak neváhajte a vrhnite se do sveta Playstation3, sveta ktorý nepozná hranice a obmedzenia. Oproti 60GB verzii nieje tato spätne kompatibilná s herným softwarem na PS2.
xbox vs ps3
http://www.pcspace.sk/forum/viewtopic.php?f=21&t=5540
xbox:
Jediná next-gen hracia konzola na slovenskom trhu. Silne odporúčame hardcore hráčom - kvalitatívny rozdiel oproti napríklad PS2 alebo aj PC je obrovský. Hlavne, ak máte HD televízor (to už má dnes v podstate každý
Elegantný dizajn, špičkový výkon - to sú parametre tejto konzoly novej generácie, ktorá okrem špičkovo vyzerajúcich hier ponúka aj veľké on-line možnosti a ďalšie príjemné vymoženosti.
Súčasťou balenia je neplatená "Xbox Live - Silver " služba, vďaka ktorej môžete bez poplatkov komunikovať s ostatnými hráčmi z celého sveta (textovou či hlasovou formou), sťahovať si demá a trailery, či ďalšie herné materiály, ako sú nové levely, mapy, zbrane a pod. + obsah vytvorený samotnými hráčmi.
Špecifikácia:
Troj-jadrový procesor bežiaci na frekvencii 3.2 GHz
512 MB RAM GDDR3 700 MHz
Grafická karta ATI 500 MHz
20GB hard-disk
12rýchlostná DVD mechanika, ktorá dokáže prečítať formáty: DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD a JPEG Photo CD..
Tri USB 2.0 porty, jeden internetový port a otvor pre WiFi adaptér (802.11 A/B/G).
Všetky hry podporujú formát obrazu 16:9, v rozlíšení od 720p a 1080i, vrátane anti-aliasingu (vyhladenie hrán) a podpory zvukového štandardu 5.1. Možnosť on-line hrania a ďalších vymožeností, ktoré viete získať prostredníctvom platenej "Xbox Live - Gold" služby.
Hlavné rysy :
- Možnosť položenia i postavenia konzoly
- Bezdrôtový ovládač (s dosahom okolo 10 metrov, maximálne môžete pripojiť 4)
- Dva výstupy pre pamäťové karty (64MB)
- Výmenný ochranný predný kryt
- Konektivita s PC (Windows XP), MP3 prehrávačom a s digitálnou kamerou
- Kompatibilita s hrami pre pôvodnú konzolu Xbox.
PS3
Cenovo dostupná verzia špičkovej hernej konzoly ktorá prináša dokonalé herné zážitky za "perfektné peniaze".PS3: konzola postavená na najmodernejšom hardware (40GB HDD, Blu-Ray mechanika, Cell Processor, GPU RSX, Dolby 5.1, DTS, pamäť 256MB XDR RAM, 256MB GDDR3 VRAM, IEEE 802.11 b/g, Bluetooth 2.0, HDMI) Vás zavedie do skutočného hráčského raja. Vysoký výkon procesoru (Cell Broadband Engine™), a grafického čipu, ktorý bol vyvinutý spoločnosťou Nvidia zabezpečuje perfektné hráčské i divácké zážitky. (Podpora HDTV 1080p). Hrajte naplno, hrajte s priateľmi: teraz môžete využiť bezdrôtové ovládače SIXAXIS, ktoré sú vybavené senzormy pohybu (v 6tich osiach), vďaka ktorým sa stane ovládanie Vašich obľubených herných „kúskov“ prinajmenšom, zábavnejším a predovšetkým presnejším. Playstation3 však rozhodne nieje len „o hraní“: vďaka schopnosti prehrávať video a to i z diskov Blue-Ray sa stane centrom Vašej multimediálnej zábavy (možnosť prehrávania hudobných i multimediálných súborov, pripojenie fotoaparátov, a prepojenie s PS Portable). Tak neváhajte a vrhnite se do sveta Playstation3, sveta ktorý nepozná hranice a obmedzenia. Oproti 60GB verzii nieje tato spätne kompatibilná s herným softwarem na PS2.