Mala kradez

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Diestro
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Diestro »

Myslim ze trestny cin je ked odcudzeny predmet presiahne vysku minimalnej mzdy. Inac je to len priestupok. Dava sa pokuta 500 Sk, ale pri takejto drobnej kradezi myslim ze nie, len ta chceli postrasit, keby ti dali pokutu tak by si mal dostat blocik
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

a mozem sa len tak pre zaujimavost opytat naco si to robil?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

mi mame pri skole taky obchodik a pokladna je az v zadu a vsetko je hned pri dverach a ryz v lete sme s kamosom corli balik plechoviek PepsiColy asi 8 ich tam bolo :oops: tak čo boli sme smedny a peniaze neboli

toto je topic kde sa bavime o kradezach ejha kam to hojko speje :lol: ale ne len tak :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

A čo si si ako tou krádežou chcel dokázať? Počínanie takýchto ľudí asi nikdy nepochopím...
No hold, musíš znášať následky svojich činov :P
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ja ked som bol maly, tak som corkol z obchodu culmlik. sice ma nikto nechytil ale mama na to prisla a dostal som nakladacku. islo len o to ze som nevedel co zo sebou. :oops:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zuzkazuzka: Zabava, adrenalin, pokusenie...???
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

moj vtedy dvojrocny synovec potiahol flasu niecoho citronoveho. nikto si to nevsimol, az sestra cestou domov, ked bol maly podozrivo ticho..
autor temy sa nevyjadruje.. isiel sa niekam zakopat od hanby :D (just kidding)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

t0m4s3 napísal:Trestny cin to bude az od naplnenia nejakej financnej hranice, ktora je urcite niekolkonasobne vyssia ako 18,- Dovtedy to bude iba priestupok. Zaujimalo by ma, ci pri opakovanom priestupku sa moze jedna uz o trestny cin.
Tak ako uz spomnenul Keso (vid clanok z pravdy), pricom uz len dodam, ze Lipsic chcel presadit zasadu 3x a dost aj v suvislosti s tymito drobnymi kradezami, t.j. 3x by ta chytili pri tom, ako si ukradol Horalku a isiel by si na dozivotie... Bez komentara.
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ne, nebojte sa, nesiel som sa zakopat od hanby...
zatial nnic neprislo...bolo to len tak...ma napadlo, co keby som zobral, viete, chut som dostal...vedel som ze ked zalozim tuto temu, tak sa mi hned zacne K-...ale sa aspon podpiste
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Tomasito napísal:Tak ako uz spomnenul Keso (vid clanok z pravdy), pricom uz len dodam, ze Lipsic chcel presadit zasadu 3x a dost aj v suvislosti s tymito drobnymi kradezami, t.j. 3x by ta chytili pri tom, ako si ukradol Horalku a isiel by si na dozivotie... Bez komentara.
Dobry napad, nie? Za tri tatranky dozivotie ,za lupezny prepad+zabitie 10 rokov a este aj to Ta pustia za dobre spravnie v polovici trestu (tych 10 rokov som strelil len tak od oka, ale mohlo by to byt priblizne tak nejako)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

boze ked uz kradnes tak sa nenechaj chytit ...
18sk? viac stal benzin do policajneho auta kym za tebou prisli
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

ta jak som sa nemal dat chytit, ked ma uz za pokladnou cakal..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

kradnut sa veru neoplati. ma tak napadlo, ako som ja potiahol nieco z viedne :D bolo to dost davno. prezeral som si nieco v obchode a zaujala ma taka nejaka drobnost. neviem ani co to bolo. drzal som to v ruke, potom som siel k niecomu inemu a tak som sa prechadzal a potom siel prec. a az vonku mi doplo, ze ja to stale este drzim :D vobec som si to neuvedomil. casto mam nieco v ruke s cim sa hram. bud su to kluce, mobil, nejaky letak alebo hocico. mozno preto mi to vtedy nedoslo :D ked si tak pospominam, tak tusim to bola taka ta malinka flasticka nejakeho alkoholu ako suvenir. neviem aky to ma nazov. vtedy som sa citil dost trapne. tiez mi je zahadou ako je mozne, ze mi nikto nic nepovedal. nijako som to nemaskoval a mal som to v ruke a tak odisiel :D potom som sa radsej vratil a nenapadne to tam dal naspat :) celkom divny pocit... keby ma niekto zastavil, tak sotva by mi uveril, ze som to vobec nemal v umysle ukradnut, ale som len pozabudol, ze to drzim.
tiez sa mi stalo, ze som si jedneho casu v obchode chcel kupit pistacie. nalozil som ich do sacku a siel k vahe. tam bola fronta ludi, tak som siel kupovat ine veci. popri kupovani som samozrejme tie pistacie uz jedol. robim to tak skoro vzdy. odvazim, jem a potom vylozim akurat tak prazdny sacok so stitkom od pistacii. kym som to tak jedol, tak polovica uz bola fuc. potom som zacal vykladat tovar pri pokladni a zrazu ma trklo, ze to nemam navazene. zbehol som to odvazit a siel naspat.
zaver: ludia obcas kradnu aj nechtiac :D staci nerozmyslat, pocuvat hudbu, mysliet na nieco uplne ine a trapas je na svete
to vsak ale nie je pripad tejto margotky.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

tomasso napísal:ne, nebojte sa, nesiel som sa zakopat od hanby...
zatial nnic neprislo...bolo to len tak...ma napadlo, co keby som zobral, viete, chut som dostal...vedel som ze ked zalozim tuto temu, tak sa mi hned zacne K-...ale sa aspon podpiste
haha, ja som napisal ze "asi dostal chut" a nejaky moderator mi to zmazal :P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Rammer napísal:Jeden znamy toho v jednom obchode pokradol dost, radove, obchod osklbacil o tisicky. Raz ho chytili, dve hodiny ho v tom obchode drzali, prisli policajti, zaplatil okolo 500 korun (nevedeli kolko toho naglbacil :D) a pustili ho. Jeho rodicia sa o tom nedozvedeli, ale boji sa, ci nema zapis v registre trestov.
Nemá. Toto riešili ako priestupok. Zaplatil pokutu a išiel domov. Tým to haslo. Na zápis do registra trestov musíš byť odsúdený súdom.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

erytrocyt--> cize ak povedzme praktizujem parkour (preskakujem plot do skolky napriklad) a capne ma fizel ze som na sukromnom pozemku a blablabla povie mi ze mam priestupok a ze mi ho zapise do (neviem ci sa to vola trestny register, ale take nieco spominal)... tak to ma len strasi? :D pijemeeeeeeeeeeeee :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

On ti ho zapíše. Ale nie do registra trestov.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

pri tom parcoure si to nemyslim - nas na vocaku ucili ze prechod cez sukromny pozemok nie je trestny pokial ten nie je ohraniceny plotom pricom taka ta cedulka Sukromny pozemok vstup zakazany ma nulovu pravnu hodnotu... :o tak teraz neviem, nechcem sa s deckami dostat do prusvihu...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Stoporko napísal:pri tom parcoure si to nemyslim - nas na vocaku ucili ze prechod cez sukromny pozemok nie je trestny pokial ten nie je ohraniceny plotom pricom taka ta cedulka Sukromny pozemok vstup zakazany ma nulovu pravnu hodnotu... :o tak teraz neviem, nechcem sa s deckami dostat do prusvihu...
vsak on je ohraniceny plotom, on ho preskakuje :lol:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Tomasito napísal:Tak ako uz spomnenul Keso (vid clanok z pravdy), pricom uz len dodam, ze Lipsic chcel presadit zasadu 3x a dost aj v suvislosti s tymito drobnymi kradezami, t.j. 3x by ta chytili pri tom, ako si ukradol Horalku a isiel by si na dozivotie... Bez komentara.
a co je na tom? kolko by musel tych keksov ukradnut aby ta presvedcil o tom ze bud je kleptoman alebo kkt?
Napísať odpoveď