Mafia (Den)
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Tak som nasiel na nete nieco zaujimavejsie
V podstate ide o to iste, ale je to spestrene povolaniami, schopnostami a tak .. Vsetkym poslem PMkou jeho povolanie a stranu, na ktorej je. Tu su pravidla
PRAVIDLÁ
1. Rozdelenie
Hráči sú rozdelení medzi 3 skupiny:
- Mesto
- Mafia
- Neutráli
Mešťania nevedia kto je mesto a kto nie. Mafiáni sa poznajú. Neutráli tiež nič nevedia.
Mafiáni vyhrajú, keď zabijú všetkých mešťanov.
Mesto vyhráva, keď umrú všetci mafiáni.
Neutrál vyhrá vtedy, keď prežije, môže pomáhať komu uzná za vhodné.
2. Rozdelenie času
Hra sa strieda v dvoch obdobiach: Deň a noc. Deň aj noc môžu trvať napríklad aj 3 dni.
Začína sa nocou.
V noci sa dohodnú mafiáni - zabijáci, koho zabijú. Všetci ostatní musia poslať PM Osudu (mne) či chcú využiť svoju schopnosť (ak áno, na koho alebo proste parametre nejaké podľa schopnosti) alebo nie (Schopnosti - pozri bod 3.). Keď každý pošle PM, noc končí a začína sa deň.
Začiatkom dňa sa dozviete kto bol zavraždený, na koho bol strane a aké bolo jeho povolanie a schopnosť. Otvára sa diskusia. Hráči hlasujú za hráča, ktorý podľa nich je mafiánom alebo kto niekoho zabil.
Hlasuje sa tak, že napíšete davam hlas: meno1. Keď sa rozhodnete zmeniť svoje rozhodnutie napíšte:
rusim hlas: meno1
novy hlas: meno2
Hlasovať môžte každý deň len za jedného.
FW je dovolené, ale potom dúfam nebudete sa neznášať aj mimo hry
. Kto získa väčšinu hlasov, je mestom popravený a nasleduje opäť noc. Cez deň sa nedajú používať schopnosti.
3. Schopnosti a povolania
Schopnosti a povolania, ktoré sú v hre, sú tajné.
Každý hráč má nejaké "povolanie". Podľa povolania, má nejakú schopnosť, ktorá mu môže v hre pomôcť. Medzi povolanie sa ráta aj zabiják so schopnosťou každú noc po dohode s ďalšími zabijákmi niekoho zabiť. Schopnosti sa môžu používať iba v noci. Možnosť použitia schopnosti môže byť nejako obmedzený.
4. Dorozumievanie
Občania a neutráli sa môžu s ostatnými dorozumievať IBA cez diskusiu, ktorá je otvorená cez deň. Bol by som rad ak by ste to dodrziavali .. inak to nema cenu
5. Absencia
Ak budete musieť odísť preč na dlhšie ako 3 dni, pošlite mi PM. Absenciu vyriešim podľa dĺžky trvania.
Tak povolania su rozoslane. Este dohlasujte za diga alebo rammera a v noci uz budete moct pouzit svoje schopnosti. Este doplnim ze schopnosti nemusite pouzit, ale vzdy mi napiste PMku co chcete urobit.
PRAVIDLÁ
1. Rozdelenie
Hráči sú rozdelení medzi 3 skupiny:
- Mesto
- Mafia
- Neutráli
Mešťania nevedia kto je mesto a kto nie. Mafiáni sa poznajú. Neutráli tiež nič nevedia.
Mafiáni vyhrajú, keď zabijú všetkých mešťanov.
Mesto vyhráva, keď umrú všetci mafiáni.
Neutrál vyhrá vtedy, keď prežije, môže pomáhať komu uzná za vhodné.
2. Rozdelenie času
Hra sa strieda v dvoch obdobiach: Deň a noc. Deň aj noc môžu trvať napríklad aj 3 dni.
Začína sa nocou.
V noci sa dohodnú mafiáni - zabijáci, koho zabijú. Všetci ostatní musia poslať PM Osudu (mne) či chcú využiť svoju schopnosť (ak áno, na koho alebo proste parametre nejaké podľa schopnosti) alebo nie (Schopnosti - pozri bod 3.). Keď každý pošle PM, noc končí a začína sa deň.
Začiatkom dňa sa dozviete kto bol zavraždený, na koho bol strane a aké bolo jeho povolanie a schopnosť. Otvára sa diskusia. Hráči hlasujú za hráča, ktorý podľa nich je mafiánom alebo kto niekoho zabil.
Hlasuje sa tak, že napíšete davam hlas: meno1. Keď sa rozhodnete zmeniť svoje rozhodnutie napíšte:
rusim hlas: meno1
novy hlas: meno2
Hlasovať môžte každý deň len za jedného.
FW je dovolené, ale potom dúfam nebudete sa neznášať aj mimo hry
3. Schopnosti a povolania
Schopnosti a povolania, ktoré sú v hre, sú tajné.
Každý hráč má nejaké "povolanie". Podľa povolania, má nejakú schopnosť, ktorá mu môže v hre pomôcť. Medzi povolanie sa ráta aj zabiják so schopnosťou každú noc po dohode s ďalšími zabijákmi niekoho zabiť. Schopnosti sa môžu používať iba v noci. Možnosť použitia schopnosti môže byť nejako obmedzený.
4. Dorozumievanie
Občania a neutráli sa môžu s ostatnými dorozumievať IBA cez diskusiu, ktorá je otvorená cez deň. Bol by som rad ak by ste to dodrziavali .. inak to nema cenu
5. Absencia
Ak budete musieť odísť preč na dlhšie ako 3 dni, pošlite mi PM. Absenciu vyriešim podľa dĺžky trvania.
Tak povolania su rozoslane. Este dohlasujte za diga alebo rammera a v noci uz budete moct pouzit svoje schopnosti. Este doplnim ze schopnosti nemusite pouzit, ale vzdy mi napiste PMku co chcete urobit.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa: