cawko potrboval by som pomoct, daval som si do NB win xp dark edition v.5 a celkom sa to da zoznamujem sa stym ale neni tu slovenska klavesnica co dost chyba....jednoducho medzi tymi moznostami v nastavenia jazyka neni instaloval som aj slovencinu do xp ale nejde potom dat lebo tak kde sa ma vybrat slovak ako jazyk a klavesnica neni....niekde som to asi aj vidle ako by sa to dalo ale nespomenime si kde pls kto vie nech pomoze
No musí to ísť cez kliknutie pravým na panel jazykov - Nastavenie - Pridať - tu si už zvolíš, aký jazyk chceš pridať - v tvojom prípade teda slovenčinu
Pilifo napísal:No musí to ísť cez kliknutie pravým na panel jazykov - Nastavenie - Pridať - tu si už zvolíš, aký jazyk chceš pridať - v tvojom prípade teda slovenčinu
praveze toto nejde....to neni len tak lebo to je volaka thajska verzia lae dikz za snahu uz som to nasiel co som potrebovla tak treba kopirovat volake kniznice z cd s winom
ja mam tiez taky problem ale mne nejde vobec vybrat slovensky jazyk ani v nastaveniach neda sa daco stiahnut z internetu? [email protected] pls napiste ak na daco pridete
Návod na slovenskú klávesnicu:
-Vložte do mechaniky "Originálne" CD WinXp, otvorte adresár I386
-nájdite súbor: Intl.inf a skopírujte ho do C:\\Windows\Inf\
-nájdite súbor kbdsl.dll a skopírujte ho do C:\\Windows\system32
-nechajte "Originálne" CD WinXP stále v mechanike
-spustite príkaz:
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection LANGUAGE_COLLECTION.BASIC.INSTALL 00000424 %WINDIR%\inf\intl.inf
-chodťe do Control Panel > Regional Language Options > a zmeňte čo potrebujete
sry neskoro som to zbadal ale uz to sem neikto dal...k winu, dlho osm uneho neostal....nie preto ze by zly ale ze mi to robilo blbsoti na NB...ale win sa dal bol uz kativovany a tahalo to aktualizacie
ja by mam xp ale nenachadza sa na cd ten druhy subor co je v navode, neviete mi ho poslat alebo napisat kde ho stiahnem?popripade nejaky subor co doinstaluje slovensku klavesnicu?