I am Legend

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

slavo120 napísal:Ty kokos uz je taka dobra kvalita :shock: ...... tak to si zajtra pozriem hned jak stiahnem ... dnes idem von tak asi tak :D
nic v zlom,posim neukamenovat ma!!---ale neni to tak ze zo vsetkych ludi su UPIRI a on je jediny co upir neni?? prtoze tak to pise v casopise premiera :roll: tak neviem o akych zmutovanych je tu rec...
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aealo »

qwerty-xyz napísal:nic v zlom,posim neukamenovat ma!!---ale neni to tak ze zo vsetkych ludi su UPIRI a on je jediny co upir neni?? prtoze tak to pise v casopise premiera :roll: tak neviem o akych zmutovanych je tu rec...
Robert Neville je sice špičkový vědec, ale ani on nedokázal zabránit šíření nebezpečného viru, který byl vyvinut lidmi a nedá se léčit. Neville je z neznámého důvodu vůči viru imunní a jako jediný příslušník lidského rodu žije v troskách New York City. Možná je dokonce posledním žijícím člověkem na planetě. Už tři roky, den co den, vysílá do éteru svou zprávu a hledá další přeživší. Neville však není úplně sám. Ze stínů jej pozorují zmutované oběti celosvětové pandemie, kteří sledují každý jeho krok a čekají, až udělá osudovou chybu. Nevillea, který je dost možná jedinou nadějí celého světa, drží při životě jediná myšlenka: zvrátit dopad viru tím, že ze své krve vyrobí lék. Stojí však sám proti zbytku světa a čas hraje proti němu...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

nemate niaky screen zmutovaneho???lebo som to nenasiel ani na googli :oops:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Super film 8/10 dokonca aj ten trosku nevydareny koniec sa mi pacil.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

opat raz a znova som si potvrdil preco nepozeram filmy, prvu hodinu sa nedialo absolutne nic, prva hodina sa dala vtrepat do 5-10, max. 15 minut, ziadny dej, ziadna pointa, nuda...potom ked prisiel zlom vo filme(nechcem spoilerovat) to zacalo byt zaujimavejsie, ALE stale mi chybalo nieco..kedze film samotny ma 100 minut a prvym 60 minutam davam 2/10 a zbytku 6/10, tak si urobte vazeny priemer a vychadza asi 3,5/10 z coho je 2,5 bodu za presvedcivy vykon Willa Smitha
suma sumarum:
skoda penazi na kino, dobry herecky vykon si viem pozriet aj v zaujimavejsom filme
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Momo46 napísal:nemate niaky screen zmutovaneho???lebo som to nenasiel ani na googli :oops:
http://i12.tinypic.com/7wysade.jpg
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

co dodat skvelí Film 8.8 / 10

Spojler
aj ten zaciatok bol dobry bolo tam ukazane ako si aj uziva ten " zivot " jazdil si na fare a lovil a tak...

Najviac mi je luto Samanty :weep:

btw : dalsi wilov film : http://film.moviezone.cz/hancock/trailery/

vyzera to fun
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

R1k1nko napísal:btw : dalsi wilov film : http://film.moviezone.cz/hancock/trailery/

vyzera to fun
WAW... tak to bude pecka... vyzera to uplne super.. na to sa teda tesim...
HANCOCK :P
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

totalne to posrali.......najprv sa nic neidalo a potom iba trapne veci, i ked pripustam bolo par zaujivavych scen ale inac.... :shock: koniec bol uplna sracka, IMHO by mmal viac zabezpeceny dom/labak, alebo aspon dake poradne UV lampy
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

napisal by mi tu niekto ako to skonci? ale pre istotu tam napište spoiler aby si to nahodou niketo neprečital
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dooobry film :o
will ma uz sediny. jak ten cas plynie. ale film je fajn...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

kachna napísal: will ma uz sediny. jak ten cas plynie. ale film je fajn...
to len kvoli filmu mu spravili
som volal s reziserom. :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

hmm co ja viem... nicim vynimocny film ... namet je celkom originalny ale neviem nieco tomu chybalo aj ked neviem co ... 6/10
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Vcera som si to pozrel. Osobne som od toho cakal trochu viac, ale pacilo sa mi to. Konecne nejaky fakt katastroficky film :) Take ja mozem...
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

podla mna celkom dobry film...davam 8,5/10 :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Davam 8/10 ... film ako celok pecka .. mne sa to pacilo a Willa mam rad ... myslim ze ten film zvladol a zahral to skvele na to ze je to v podstate jedina postava a tahal cely film .. pribeh pohodicka zaver mozno klise , ale nemam vycitky zabil som vcera vecer a dostal som to co som od filmu cakal ... vrelo odporucam :)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

davam tomu 8... film sa ma nicim extra neuputal, len sa mi hrozne pacilo ako si jazdi na tom fare so zbraniami, lovi si a pestuje zeleninu.. :) proste mi to pripadalo ako taka pohodicka. jedine co by som na tom filme uvital je happyend, v ktorom by nezomrel :)
btw, will smith je jeden z mojich oblubenych hercov, preto som dal 8 a nie 7 bodov :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

celkom dobre, som to teraz kukol, sestra pri tom plakala jak toho psa tam uskrtil, ale inac celkom do pohody film...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

pozrel som, film by som prirovnal k ''oddychovkam'' typu Tomb Raider alebo National Treasure...taky nafigu, treba prejst bez zamyslania....troska napadne mi to pripomina 28 days later...nic moc, cakal som na ten film rok, sklamanie maximalne.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Vzhladom na to, ze som o tomto filme nic nevedel a ani som nevedel, ze ma vyjst, tak po pozreti som vobec nebol sklamany. Ten "mrtvy" New York bol skvely. Will svoju postavu zvladol vyborne, ako inak... Hej, ten koniec nebol zrovna uno-nuno, ale k tomu filmu pasuje.
Napísať odpoveď