Tupac: Resurrection

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Tupac: Resurrection

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, tak, mam otazku, kto videl tento dokument o ´pacovi? zaujimalo by ma, ci sa oplati kupit dvd... teda, ani nie to, ale niekde pisu, ze titulky ceske/slovenske su k tomu, niekde nie, jeden typek mi potvrdil, ze su, ze on ich ma na dvd napalenom, tak neviem, lebo typek, co to predava v shope hovori: "to vam neviem povedat" a to mu ja mozem osrat. tak ako to je?
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

videl som, ak si fanusik a mas prachy tak kup ael radil by som ti v prvom rade kupit setky pacove LP platne ako spravny fajnsmeker
http://www.supermusic.sk/album.php?idal ... upiny=1160
Titulky: EN/DE/FR/IT/SP/NL
cize tam asi titulky nebudu :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

2 pac je dalsi elvis ako sorry za prirovnanie ale nie je to uz trapne ? Na nom s obohacovat kolko rokov je uz mrtvy ? A vzdy ked zapnem najlepsi hit tak pocuj 2 pac ft. xxx mi to pripada nafuknuty peter fiala ...on totiz vlastne vydal viac albumov po smrti ako za svoj zivot . :roll: sorry za OT ale ja uz nevladzem pocuvat "novinky" mrtvych spevakov :samovrazda:
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

jj je to tak ze zarabaju na jeho smrti, preto sa priklanam radsej ku kupe LP napriklad slavneho albumu All Eyez On Me
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

noooo ja to mam apoviemti ze je to jeden z najlepsich dokumentov ake som kedy videl. urcite sa oplati ved aj na csfd.cz to ma hodnotenie vyse 90% je to super
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Dante3000rpm napísal:videl som, ak si fanusik a mas prachy tak kup ael radil by som ti v prvom rade kupit setky pacove LP platne ako spravny fajnsmeker
http://www.supermusic.sk/album.php?idal ... upiny=1160
Titulky: EN/DE/FR/IT/SP/NL
cize tam asi titulky nebudu :?
citas sa? Kazes mu kupit, nieco totalne od veci, len preto, ze je to "cool" mat ako spravny fajnsmeker? :lol: .. sry ale prislo mi to riadne vtipne a detinske :D
2Pacaveli
Addict
Addict

pocujte, ja som ho nezacal pocuvat teraz, viem onom v podstate dost, len ten dokument som chcel hlavne koli tomu, aby som to videl, lebo pisu o tom, ze to je peckovy dokument, dobre spracovany a tak, no bez tituliek to asi nebude ono (resp., bude to na nic). pojdem omrknut aj tie cdcka nejake...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja som to mal z požičovne aj s titulkami..je to fajn dokument ale ja by som si ho radšej stiahol :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Opak napísal:ja som to mal z požičovne aj s titulkami..je to fajn dokument ale ja by som si ho radšej stiahol :D
aj makaveli pisal, ze ho mal z pozicovne a mal aj titulky... nvm, mozno ta origos verzia nema titulky slovenske/ceske a v pozicovni spravili nejaku aj s tits :(
2Pacaveli
Addict
Addict

som si kupil zatial 2Pac - Greatest Hits (600 sk) 2 cd a este typek v shope povedal, ze mali a ze budu este mat na objednavku po novom roku myslim, tak sa pojdem spytat ci budu k tomu aj titule a si to kupm (700sk) takze asi mozte lock.
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

kukiak napísal:citas sa? Kazes mu kupit, nieco totalne od veci, len preto, ze je to "cool" mat ako spravny fajnsmeker? :lol: .. sry ale prislo mi to riadne vtipne a detinske :D
no neviem, na 2pacovi frcim uz to bude treti rok a uvazoval som o tom istom-kupit DVD, len som si to rozmyslel lebo predsa je lepsie mat jeho celu diskografiu (v prvom rade albumy vydane pocas jeho zivota) , filmografiu a singlografiu, podla mna je to to dolezitejsie.
a co tu trepes ze je to cool, asi sa nevyznas v 2pacovi ale ked on zacal rapovat tak CD este neboli a jeho LP sa uz takmer nedaju zohnat narozdiel od CD a cim neskor ich budes chciet kupit tak tym mensia pravdepodobnost ze ich dostanes a ten film dostanes aj o 5 rokov, takze neviem co je na tom detinske, zamysli sa :?
Napísať odpoveď