Potrebujem také ako screenshot, ale videové

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
MayDaySK
Star
Star

Potrebujem také ako screenshot, ale videové

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Nazdarte som začiatočník a potrebujem niečo také ako program na fotenie screenshotov ale taký čo robí videá. Napríklad že si pustím nejaké video na nete a označil by som rámeček klikol na REC a ono by sa mi nahrávalo na HDD vo formáte MPEG alebo AVI. Viete čo myslím nie?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SnagIt!, Fraps, HyperCam...
MayDaySK
Star
Star

Díky a teraz by som potreboval niečo na zachytenie zvuku. Napríklad pustím si niečo na youtube a potreboval by som tú podmazovú hudbu ako MP3 si spraviť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stiahni si program na stahovanie z YouTube, ktorych je dost vela a hudbu si mozes v pohode vystrihnut. Ak sa nemylim, tak Fraps toci aj zvuk.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

alebo zapni nahravanie hudby v programe audacity
MayDaySK
Star
Star

A je niečo také čo berie aj integrovanú audiostopu? Lebo som skúšal v preferenciách nastavovať 2 z nich berú aj zvuk ale cez mikrofón. Síce sa to video nahralo tak že program snímal obraz avšak oveľa nekvalitnejšie ako je to v snímanom vídeu. A zase mikrofón nahrával zvuk z reproduktorov počítača ale výsledný efekt je len nekvalitné video a zvuk ako keby som natáčal nejakú svadbu na videokameru.

Chcem program ktorý normálne nasníma video z youtube, z televíznych archívov atď. Že zostane zachovaná aj kvalita a aj zvuk by to bralo integrovane. Triale sú obmedzené ale bol by som ochotný aj zaplatiť zaň. Tak mi poraďte postup ktorý zvládne aj začiatočník že vojdem do predajne Shark Computers kúpim si program v slovenčine. To ja potrebujem.

A komu vyhovuje kvalita hentých núkaných programov tak na to Audio mám jedno riešenie: Treba si kúpiť kábel čo má obe koncovky ako Jack (to ja koncovka ako sluchátka na walkmany, discmany, MP3, repráky na PC, mikrofóny) jednu koncovku zapichneš do výstupu zvukovky a druhú do dierky mikrofónu alebo Line In a zvuk len prejde cez kábel, urobí tú istú cestu ako z repráku PC do mikrofónu ale pôjde cez kábel a bude kvalitnejší.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Camtasia Studio http://www.techsmith.com/camtasia.asp ... ale ked to chces kupit tak ta cena je trochu mimo :roll: (to si radsi ten trial trochu "osetri" :) )
darien_fawk
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darien_fawk »

A to je problem to stiahnut s archivu? Ved sa da tahat skoro s kazdeho. Neviem ako je na tom teraz joj ale sa mi zda ze sa da aj s nej tahat.
MayDaySK
Star
Star

Napríklad na STV sa naposledy nedalo z archívu ťahať. Oni sú tajk isto ako youtue na flashovom princípe. Je to len na čítanie (na pozretie teda) nie na sťahovanie. Dobrý by bol trial ale triale naschvál dávajú tak aby nesnímali kvalitne lebo im ide o to že si pozri funkcie a potom si to kúp ak sa ti to ľúbi.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

MayDaySK napísal:Napríklad na STV sa naposledy nedalo z archívu ťahať. Oni sú tajk isto ako youtue na flashovom princípe. Je to len na čítanie (na pozretie teda) nie na sťahovanie. Dobrý by bol trial ale triale naschvál dávajú tak aby nesnímali kvalitne lebo im ide o to že si pozri funkcie a potom si to kúp ak sa ti to ľúbi.
tak pokial viem stv videoarchiv nieje na flashovom principe, ale cez wmp
darien_fawk
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darien_fawk »

Cez WMP ale kodek je sa mi zda ze ASF (virtual dub mi to nechcel zobrat na zostrihanie tak som musel najprv prekodit)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

zvuk si nahras jednoducho nastavenim start->ovladaci panel->zvuk a zvuk. zariadenia->zvuk->nahravanie->hlasitost->a prepni na stereo mix
a teraz kazdy program co nahrava z mikrofonu ti nahra vystup zo zvukovky :)
MayDaySK
Star
Star

zvuk si nahras jednoducho nastavenim start->ovladaci panel->zvuk a zvuk. zariadenia->zvuk->nahravanie->hlasitost->a prepni na stereo mix
a teraz kazdy program co nahrava z mikrofonu ti nahra vystup zo zvukovky
Wáááu jaký ste múdri, toto som potreboval a ešte že fóra sú nanič. Tu mi všetko poradia! šikovní ľudia sú tu. A potom keď chcem spátky mikrofón kvôli skype atď. tak už múžem opačne to spraviť. Díky. Ja sa preto tak teším lebo na jednom videu je podmazová hudba ľudovka a veľmi ju zháňam ale ako vieme ľudovky nespievajú známi interpréti ale kadejaké dedinské kapely ktoré nenájdeš na BearShare, LimeWire, DC++ atď.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

MayDaySK napísal:Wáááu jaký ste múdri, toto som potreboval a ešte že fóra sú nanič. Tu mi všetko poradia! šikovní ľudia sú tu. A potom keď chcem spátky mikrofón kvôli skype atď. tak už múžem opačne to spraviť. Díky. Ja sa preto tak teším lebo na jednom videu je podmazová hudba ľudovka a veľmi ju zháňam ale ako vieme ľudovky nespievajú známi interpréti ale kadejaké dedinské kapely ktoré nenájdeš na BearShare, LimeWire, DC++ atď.
ano ten mikrofon si potom vrat, lebo v skype by pocul volajuci sam seba, alebo by si mu mohol pustat hudbu :)
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 7ToMMy7 »

Stiahni si VDownloader A tam mozes z youtube aj z inych stranoks stahovat iba video alebo da sa aj iba zvuk... alebo aj ine veci :)
Napísať odpoveď