9tonda9 napísal:ktory crack tam teda mam dat?
ja uz som tam skusal dva cracky ani s jednym mi to nechce ist
takze tie chyby budu sposebe od vyroby ktore sa opravili patchom....takze apson ako to mam ja...FLT verzia s patch 1.1 a crackfix a islo to normlane.....
Hulkm napísal:takze tie chyby budu sposebe od vyroby ktore sa opravili patchom....takze apson ako to mam ja...FLT verzia s patch 1.1 a crackfix a islo to normlane.....
takze mam verziu FLT dal som patch1.1 potom crackfix a stale mi nejde hybat s mysou v hre nic sa tam neda robit
Pani mam problem mam verziu 1.1....v poho nainstalovane......crackol som spustil a pri nacitavani tych schaderov mi to zmrzlo....to je este v poho....nejako som to obysiel uz si ani nespomynam ako ale teraz ked dam new game mi tie shaderi ani nenavcita a uz pocujem zvuk z hry ale obraz nikde......pocujem este aj rozdiel vo zvuku ked stlacim esc a prerusim hru...pls poradte nech sa mozem zahrat
Šu-Do napísal:musis hodit najnovsie ovladace na VGA
ked som to spustil tak mi to zadrelo ze to ste nieco stahovat z nvidie tak som to dal ale myslim ze to boli len tie vseobecne co su na vsetky grafky ale inak som mal tie ktore som dostal k vga...inak mam 8600gt 256nb ddr3
jaj moj krasny a co si myslis ze som asi spravil......mam v takychto veciach hokej ale az taky masaker zas nie nieco len viem..uz som aj grafku pretaktoval zo 40% na 100%....uz len cakam kedy vyhorim
Pacho_007 napísal:jaj moj krasny a co si myslis ze som asi spravil......mam v takychto veciach hokej ale az taky masaker zas nie nieco len viem..uz som aj grafku pretaktoval zo 40% na 100%....uz len cakam kedy vyhorim
za to ze ti pomahal mu nemusis blbosti pisat.... to ze pretaktujes grafiku ti nepomoze .... dost ludom to nelso a aj tu na fore pisali ......
Hulkm napísal:za to ze ti pomahal mu nemusis blbosti pisat.... to ze pretaktujes grafiku ti nepomoze .... dost ludom to nelso a aj tu na fore pisali ......
tak klud hosi nevedel som ze vas to tak zobralo len som trochu nervozny s toho ze mem home 5 new hier a ani jedna nejde
caute mam to nainstalovane ale ked spustim novu hru tak sa nemozem hýbať
pozrem do nastaveni a tam je vsetko zmazane ked si to nastavim a dam pouzit tak mi to padne do windousu co s tym mam si naistalovat pacht alebo stiahnut najnovsie ovladace alebo rovno celu hru dik.
prosim vas newiem zohnat crack na 1.2 patch ,, a na lamkach nejdu alebo su zmazane a ked som jeden stiahol tak tam bolo devat 4MB suborov ,, plz poradte z niekadial nejaky crack thx
pegasusss napísal:prosim vas newiem zohnat crack na 1.2 patch ,, a na lamkach nejdu alebo su zmazane a ked som jeden stiahol tak tam bolo devat 4MB suborov ,, plz poradte z niekadial nejaky crack thx
tu teda warez nehladaj...ale tie subory predpokladam ze boli este raz zbalene tak to skus rozbalit...ak nie tak uz len volake ine WAREZ forum
pegasusss napísal:prosim vas newiem zohnat crack na 1.2 patch ,, a na lamkach nejdu alebo su zmazane a ked som jeden stiahol tak tam bolo devat 4MB suborov ,, plz poradte z niekadial nejaky crack thx
no kamo tak crack som ti poslal cez ss....ja som mal podobyn problem...mne na ver.: 1.0 nestelo sputit hru s crackom tak som musel patchovat a tych patchov som mal teda dost a skoncil som myslim na ver 1.3 ale nie som si isty potom som si zohnal cerack a bolo vsetko ok len hra obcas padla