Svetove diskoteky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

GothaR napísal:Ja mam uz tiez kupeny :) Ale kamosi kupuju az v januari, tak som zvedavy ci sa im este ujdu z tych prvych 3000.
Rozmyslal som, ze by sa na tom aj dalo pekne zarobit. Teraz kupit 10ks za cenu 10900,- a neskor uplne bezproblemov predat za cca 1600-1700,- a 5 litrov zarobenych skoro za nic.

chlapec10 > oka, tak pokial sa neznicim priskoro, tak sa zastavim u fotografa v cerevnej koseli :-D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Rozmyslal som, ze by sa na tom aj dalo pekne zarobit. Teraz kupit 10ks za cenu 10900,- a neskor uplne bezproblemov predat za cca 1600-1700,- a 5 litrov zarobenych skoro za nic.

chlapec10 > oka, tak pokial sa neznicim priskoro, tak sa zastavim u fotografa v cerevnej koseli :-D
No je to mozne, ale napriklad tento rok som v den sensation kupil listok za nakupnu cenu :) Vacsina predavajucich sa toho chce zbavit, keby si chcel zarobit, musel by si behat pred arenou a predavat turistom, lebo domaci si dobru ponuku najdu na nete. Na Tiesta tak jeden typek predal listok za 2500 hned pri vchode :) Ja mam radsej, ked je vsetko pripravene a mozem sa dlho dopredu tesit na party bez stresu, ze este musim predat tolko a tolko listkov, aj ked by to potesilo, ze vlastne ides na party zadarmo, ked sa zadari :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Vsak aj ked to predas za predajnu tak si tazko v pluse ;-) Posledna varka listkov bude o pat kil drahsia predsa.

edit: cyber pred 50minutami zacal, za hodku sa dostavim, uz mam slinu na Sandera a Maura :-P
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

noo bolo fajne...

nejak som ta tam nenasiel, ani ty mna :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Hladal som, nenasiel som :-( Bolo fajne prave kvoli tomu, ze tam bola pooodstatne menej ludi ako na Apo, proste krasna uvolnena, komorna atmosfera ako vzdy na Cyber :-P Hod potom fotky, mozno sa tam niekde najdem ;-)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

http://www.szene1.sk/

boli sme 3 fotografi, skoro 1000 fotiek, takze mas co prezerat :wink:

EDIT: ak je to proti pravidlam, ospravdlnujem sa a vymazte ten link
Gothar
Moderátor
Moderátor

chlapec10 napísal:http://www.szene1.sk/

boli sme 3 fotografi, skoro 1000 fotiek, takze mas co prezerat :wink:

EDIT: ak je to proti pravidlam, ospravdlnujem sa a vymazte ten link
Pekna akcia, zas vsetci sfetovani ako sa patri :)
dufam, ze Sander bude aj na Sensation...
t0m4s3: toto je komorna atmosfera? http://img.szene1.at/service.szene1.at/20/78608_big.jpg :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Gothar, ano je, ta fotka skresluje :-D Idem sa hladat...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

tak tak zase sa vratim do prahy na SW som szedavy ci to bude lepsie ako mynuli rok
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

ja chcem isť s kamošmi do klubu Energy 2000 v poľsku,kamarát tam bol a že vraj je to tam SUPER :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Pedrosino napísal:tak tak zase sa vratim do prahy na SW som szedavy ci to bude lepsie ako mynuli rok
Podla mna urcite ano, vyzdoba vyzera omnoho lepsie a line up by sa mal tiez zlepsit. No uvidime, ale zle urcite nebude :)
btw prvych 3000 listkov za 1090 kc je uz prec
orome
Novice
Novice

Príspevok od používateľa orome »

hardstyle party Qlimax 2007,fantasticky zazitok:
http://events.q-dance.nl/2006-25_11-nov ... max/after/
http://events.q-dance.nl/2007-11_17-nov ... max/after/ :D

a tento rok dufam sensation black
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Prave som sa vratil z prveho poslekeho vydania Godskitchen a na uvod pouzijem jedno jedine slovo: WOW!

Prve wow patri scene - nadherna dekoracia, treba vidiet, neda sa opisat.
Druhe wow patri VJ's - neviem kolko ta elektronika stala, ale cakal som vela po minulorocnom ILNY v tej istej hale. Zistil som, ze to bol slaby odvar toho sa tam dialo dnes. Videa budu, nieco tam aj clovek uvidi.
Tretie wow patri DJ's - ci uz lineup alebo samotne vystupenia DJov - fantazia - jednoducho motto akcie sa sem hodi naramne - HEAVENLY TASTE OF MUSIC!

Aby som to troska rozsiril, tak zoberiem lineup poporiadku:

DJ W - uvodna hodinka prijemne pobavila pomaly sa schadzajuci dav, chlapik si dovolil supnut hitovku ako Sia - Girl lost to cocaine (Sander van doorn remix) ci Meet her at a loveparade
Daniel Kandi - naznacenie toho co nas dnes caka - krasne melodicke techno a progressive house. Dav sa stale rozsiruje, vrchol vecera sa pomaly blizi.
Markus Schossow - pre mna dalsie nezname meno, o to vsak vacsie prekvapenie, krasny uvod k tomu co este len nastalo.
Dubfire (Deep Dish ) - asi male meskanie preto ho nahradil:

Fedde le Grand - povodne som to bral ako ochutnavku pre Sensation white, ale to co tento holandsky hudobnik predviedol na to sa tazko hladaju slova. Hodina a pol totalnej euforie na parkete, v podstate co skladba to hit, ja osobne som explodoval pri Axwell - I found you a pri jeho vlastnej tvorbe Three minutes to explain (feat. Funkerman). Bolo vidiet ze po tychto 90 minutach, vacsina ludi v sale sotva lapala po dychu a stala na nohach. Subjektivne najlepsi set aky som za posledny rok pocul, verim, ze bude niekde na stiahnutie

Nasledoval oneskoreny Dubfire, ktory mi az tak nesadol, bolo to take nemastne neslane tucanie. Mozno to bolo sposobene aj totalnou vycerpanostou po Feddem, takze som si krasne oddychol aby som sa pripravil na dalsie zoskupenie

Above & Beyond - dorazili iba v dvojici, ale to absolutne nevadilo. Mali vyhradeny najdlhsi cas, rovne 2 hodky, a ich typickym stylom a bezprostrednostou si totalne ziskali publikum. Iny styl ako Fedde, zabava minimalne rovnaka. Pre kolegu to bol v podstate headliner a tazko hladal slova. Neviem, ale ako potom ale opisat uz pomaly legendu techna, ktora nasledovala.

Sander van Doorn - neopisatelne melodicky techno, dav v sebe pozbieral posledne zbytky sil aby ich vzapati nechal na parkete. Sander znamy svojimi totalne presnymi a prekvapivymi mixami bol imho totalna jednicka vecera a ovladol celu halu. Takisto dufam, ze set bude k dispozicii nech si nazor kazdy spravi sam.

Marcel Woods - dojazd, ktory sa pomalsie rozbiehal, no len tazko som sa lucil este pred skoncenim akcie z casovych dovodov. Nohy uz davno nemohli, hlava stale chcela viac a viac. Zvykne vraj hravat tvrdy trance, ale zrejme mu niekto naordinoval nech hra nieco viac tanecnejsie - splnil do bodky, dostojne ukoncenie akcie.

Rebricek vecera:
1.Sander van Doorn
2.Fedde le Grand + Above & Beyond

Spracujem videa (intro kazdeho vystupujuceho) a postnem neskor, snad tam nieco bude vidiet (N6280)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

t0m4s3 napísal:Above & Beyond
Marcel Woods
Minule boli v Energy 2000 ... a plne suhlasim. A&B Brutalita ... este teraz mam asi 10 dvojhodinovych setov a nemozem sa toho napocuvat a MV to iste ... :)
ffnatic napísal:ja chcem isť s kamošmi do klubu Energy 2000 v poľsku,kamarát tam bol a že vraj je to tam SUPER :)
Odporucam ... bol som tam asi 6x a vzdy to stalo za vsetky drobne ... Proste no Comment
Jediny klub kde som sa uvolnil bez cudziej pomoci a skoro bez prestavky tancoval do 4:00
Este nikde som sa tak dobre nezabavil ... a ta technika
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Trosku si prihrejem polievocku :-)

Daniel Kandi beginning at Godskitchen Wroclaw 2008

Marcus Schossow beginning at Godskitchen Wroclaw 2008

Fedde Le Grand beginning at Godskitchen Wroclaw 2008

Dubfire beginning at Godskitchen Wroclaw

Above & Beyond beginning at Godskitchen Wroclaw

Sander van Doorn beginning at Godskitchen Wroclaw

Marcel Woods beginning at Godskitchen Wroclaw

Sander van Doorn + Above & Beyond @ Godskitchen 2008
http://www.e-vizio.com/trance-links/135 ... 008-a.html
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak tie svetla... :shock: :aasmile1:
Asi najlepsie co som zatial videl, teda okrem posledneho rocnika Sensation.
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

Nebol ale keby si mam vybrat tak jednozacne Amnesia na Ibize :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

som zvedavy:

Kód: Vybrať všetko

Amnesia Ibiza originál party z Ibizy.

V polovici 90.tych rokov sa klubová scéna na Ibize pre turistov i domácich stala stotožnením skvelej hudby a úžasnej atmosféry a tieto dojmy evokuje pojem Ibiza aj v súčasnosti. Počas celého leta smerujú húfy mladých ľudí na Ibizu za slnkom a plážami, no najmä za skvelou klubovou hudbou a neopakovateľnou atmosférou. Najznámejším a najdominantnejším klubom ostrova Ibiza i celej stredomorskej oblasti je club Amnesia. Club Amnesia má dlhoročnú tradíciu a pre každého dídžeja je veľkou cťou, keď práve tu môže predviesť svoje umenie. Dvorní dídžeji clubu Amnesia sú pozývaní do najprestížnejších klubov sveta a sú považovaní za úplnú špičku vo svojom odbore.   
Postarajú sa o to najlepší dídžeji zo slnečnej Ibizy.
DJ  LES  SCHMITZ  resident club-u Amnesia – Ibiza 
Toni Varga - Live  SAX & DRAG QUEENS direct from IBIZA
Tom Snow (AT)
Live act: DJ Charlie with Peter Krajniak /electronic violin/ DJ Fresh
DJ Truhlík (SK)
Máj bude v Bratislave horúci! Každý kto príde 2.5.2008 o 20.30 hod. do Incheby v Bratislave, zažije originálnu party z klubu Amnesia na Ibize.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Nechysta sa niekto zajtra na Mayday, prip. v piatok na Electronic Connection do Prahy. Gothar je suchar ten nejde :-D
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Nechysta sa niekto zajtra na Mayday, prip. v piatok na Electronic Connection do Prahy. Gothar je suchar ten nejde :-D
xcel som a mal ist na EC, ale bohuzial idem pracovne na tu amnesiu do incheby
Napísať odpoveď