Ako nastaviť rýchlosť napaľovania pri Nero 7?
Ako nastaviť rýchlosť napaľovania pri Nero 7?
hojky, mam Nero 7 ultra edition, no vzdy ked dam nieco napalit, tak mi vobec neponukne akou rychlostou to ma spravit, automaticky zvoli najvyssiu moznu rychlost. Da sa to nejako upravit?
A vadi to tak velmi, ked nieco napalim takou rychlostou? Nebude mat dvd prehravac problem o taky rok to dvd nacitat?
dik
A vadi to tak velmi, ked nieco napalim takou rychlostou? Nebude mat dvd prehravac problem o taky rok to dvd nacitat?
dik
Tak ešte som nevidel túto verziu Nera, ale skúsim ti poradiť...Ak sa ti spustí hneď po zapnutí programu ten sprievodca napálením, tak ho zavri a skús najprv do zoznamu nahádzať veci, ktoré chceš napáliť a až potom v menu stlač tlačidlo pre napálenie a tam sa skús prehrabať v záložkách a nastaviť rýchlosť...
A ešte k tomu napalovaniu s najväčšou rýchlosťou - no myslím, že je lepšie napalovat čo najmenšou rýchlosťou, lebo pri veľkej rýchlosti sa na CD napaluje len veľmi tenká vrstva, takže po istom čase bude mať mechanika pravdepodobne problém prečítať údaje, takže v konečnom dôsledku bude mať to CD nižšiu životnosť
A ešte k tomu napalovaniu s najväčšou rýchlosťou - no myslím, že je lepšie napalovat čo najmenšou rýchlosťou, lebo pri veľkej rýchlosti sa na CD napaluje len veľmi tenká vrstva, takže po istom čase bude mať mechanika pravdepodobne problém prečítať údaje, takže v konečnom dôsledku bude mať to CD nižšiu životnosť
-
Dante3000rpm
Medium Star
Ja som akurát toto vedel ale vďaka tejto téme som sa dozvedel novú skutočnosť že radšej mám páliť pomaly. Takže aj playstation je náročný na načítavanie lebo odporučujú napaľovať na dvojke atď. DVD zvyknem dávať štvorkou (normálne mi navrhuje osmičku) a nech to je na bárjakých teskáckych šmejdoch napálené už roky slúžia.
-
laborcatko
Novice
-
laborcatko
Novice
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neda sa nestavit napevno nejaka rychlost?? ja najradsej napalujem na 4x alebo 8x.. NO sem tam sa mi stane(ako aj teraz) ze zabudnem nastavit rychlost a ostala 16x. Samozrejme, mam uz starsie PC, tak mi koniec toho DVDcka poskodilo. Presiel som testom kvality v enre. Neda sa to v programe niekde nastavit, aby maximalna povolena rychlost bola 8x? DAKUJEM za kazdu pomocnu radu!
PS: stava sa to preto, lebo od nera 7 vyssie treba kliknut na tu sipku a otvori sa to menu, kde sa nstavuje rychlost. NIekedy toto bolo napevno pri tlacidle napalovanie.
PS: stava sa to preto, lebo od nera 7 vyssie treba kliknut na tu sipku a otvori sa to menu, kde sa nstavuje rychlost. NIekedy toto bolo napevno pri tlacidle napalovanie.