Mam tuto zostavu a dost casto sa mi restartuje komp: CPU AMD ATHLON64 4400+ EE DUALCORE BOX AM2, MB ASUS M2N4 - SLI, VGA ASUS GeForce EN8500GT 256MB HTP Silent, HDD SEAGATE DiamondMax 250GB 8MB STM3250820A, ZDROJ FORTRON 400W Saga 400P, AM1 DDR2 2x1GB 800MHz, + dve mechaniky, disketovka a skrina. Mam este LCD monitor DELL, dobre chladenie. Ale ked zapnem komp a začnem ho dosť namáhať tak mi ho proste resetne. Grafiku mam dobre chladenu ale plošák je stále horúci. Pridal som tam dva 80-tkové ventilátory a stále to robí. Včera mi to resetlo po 18.tich minútach pozerania filmu a dnes keď som mal vonku grafiku a dal som ju späť do išlo 1 hodinu a 20 minút t.j. 80 minút. Je to nový komp. Prevé tri týždňe frčal ako hovado ale po troch tyzdnoch zacal blbnut. Neviete co s tym može byť? Čo by som mal vyskúšať? Ak niečo viete tak mi isto napíšte bo už som z toho totalne v pr****.... Diky moc za odpovede
stiahni si everest a pozri teploty...to ze ty tvrdis ze mas dobre chladenie neznamena ze je to chladenie ucinne no vies nestaci na grafiku al. iny komponent natrieskat 10 ventilatorov a mysliet si ze je to dobre chladenie
1.) preinstaluj win, mne to tiez robilo restartovalo jak som hral, a pisalo uplne nejake vymyslene teploty...
2.) Vypni si v TentoPočitač > Spresnenie > Spustanie a obnovovanie > Nastavenie > Zlyhanie systemu a vsetky tri daj prec kvacky aby tam tie kvacky neboli
cor3 napísal:2.) Vypni si v TentoPočitač > Spresnenie > Spustanie a obnovovanie > Nastavenie > Zlyhanie systemu a vsetky tri daj prec kvacky aby tam tie kvacky neboli
njn ono to moze pomoct... ale skor sa stane ze hra padne ale nic sa nevypise... ak sa toto bude diat tak sa kukni do procesov ci ti tam nebezi dr.watson.. ak hej napis
no takže som to urobil ako ste mi povedali a urobilo to.... respektive mi nabehla modra obrazovka a neresetol sa a tie procesy nesli vobec pustit vobec ani ctrl+alt+del nic nejde... nevem uz co mam robit.... Nemôže to byť bios abo co? teplota GPU ako ste mi pisali je okolo 40°C, CPU ma okolo 30°C čiže pochybujem že by sa to prehrievalo... Nemôže byť nejaká maličká súčiastka odpálená na grafike?
s teplotou sa netrap, ako si pisal a ako to aj vyzera podla toho co pises mas to chladene ok:) podla mna by si mal ako prve vyskusat inu RAM pamet ci uz od znameho alebo si ju odniekal pozic, samozrejme daj tam tu spravnu, windows reinstalovat nemusis, ked je to novy komp predpokladam ze win nemozes mat pokaslany na tolko aby ti restartoval komp, ale isto pozri v spravcovi zariadeni este ci mas vsetko, ci tam nemas nejake konflikty atd, skus tu ramku vymenit a ak nepomoze ani to tak aj zdroj, ono tie zdroje v tych default skriniach co dostavas k novemu PC nie su velmi kvalitne.
zdroj bol kupovany zvlast.... tu ramku teda vyskusam.... mohlo sa nieco pokaslat na tej ramke alebo ako? bo ked som to kupil prve tri tyzdne to frcalo perfektne