teda este dodam, ze do biosu som sa s tou novou klavesnicou dostal vpohode, dalo sa aj pohybovat sipkami, atd.
nova klavesnica, bootmenu
nova klavesnica, bootmenu
mam novu klavesnicu (USB) a ked zapnem PC (disk rozdeleny na niekolko particii, pricom mam na jednej windows (XP) a linux (kubuntu)), nabehne bootmenu, ale vobec nereaguje na stlacanie klaves (sipky, cisla, pgUp, pgDown), teda ked si chcem vybrat OS, tak musim zapojit staru klavesnicu (PS2) a pomocou nej si vybrat... neviete, cim to moze byt? moze to byt tym USB-ckom?
teda este dodam, ze do biosu som sa s tou novou klavesnicou dostal vpohode, dalo sa aj pohybovat sipkami, atd.

Ja som mal rovnaky problem: Usb klavesnica a grub Riesenia tam dali ludia, no som nakoniec chvilku pouzival dve klavesnice a tedka mam novu dosku
, tam uz problem nie je.
ked som kupoval klavesnicu, tak som sa aj pytal, ci nemaju redukciu USB-PS2, ale jedine z toho dovodu, aby mi klavesnica nezaberala zbytocne jeden USB port, taketo problemy som nezvazoval
presiel som si temu od pata83 a mam obavy, ci mi ta redukcia pomoze
MB mam momentalne asus A7N8X-X, no zatial sa nechystam menit
//edit - a tu redukciu, samozrejme, nemali
presiel som si temu od pata83 a mam obavy, ci mi ta redukcia pomoze
MB mam momentalne asus A7N8X-X, no zatial sa nechystam menit
//edit - a tu redukciu, samozrejme, nemali
Chlapi.. a ja mám opačný problém.. mám myšku PS/2 a keďže nová doska nemá PS/2 port na myš, tak som si kúpil túto redukciu:
http://shop.thr.sk/?Mode=Sti&StiId=69891
Ale myška s ňou nejde.
Síce optika sa rozsvieti, reaguje aj na pohyb, ale kurzor je stále na jednom mieste.
Našťastie mám ešte jednu mini myšku na usb k notebooku.. tá funguje.. ale neviete, v čom môže byť problém, že nejde PS/2 myš zapojená na USB?
http://shop.thr.sk/?Mode=Sti&StiId=69891
Ale myška s ňou nejde.
Našťastie mám ešte jednu mini myšku na usb k notebooku.. tá funguje.. ale neviete, v čom môže byť problém, že nejde PS/2 myš zapojená na USB?
Som poskúšal všetky nastavenia.. a aj tak nič.
(doska asus maximus formula)
Bude dobrá tá redukcia? Nemala by byť taká istá, ale zelená? Lebo keď normálna USB myš ide.........
//drbať takú vec.. vyriešil som to novým setom klávesnice + myšky.. pekné, čierne, bezdrátové.. do USB.. a funguje aj pri boote..
Bude dobrá tá redukcia? Nemala by byť taká istá, ale zelená? Lebo keď normálna USB myš ide.........
//drbať takú vec.. vyriešil som to novým setom klávesnice + myšky.. pekné, čierne, bezdrátové.. do USB.. a funguje aj pri boote..