Reproduktory (5.1)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Reproduktory (5.1)

Príspevok od používateľa kapu »

Tak jsem si propojil všechny bedničky s hlavním subwooferem půl milimetrovou dvojlinkou a myslím si, že správně...

Používám tyto reproduktory: http://www.eo.cz/RGPG2062-genius-repro-sw-hf-5.1.html

Mám tuto zvukovou kartu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34569

Používám tyto ovladače: SB Live! 24-bit

Pro propojení subwooferu a zvukovky používám tento kabel: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0CN00069V

No a problém mám tento: Jakmile zapojím ty tři káblíky podle barvy do zvukovky, tak mi nejede vůbec zvuk, ani když zapnu na subwooferu ten AC-3 zvuk :cry: No a když to nemám zaplé a zkousím nějak kabely proměňovat, i když už barevně nesedí, tak zvuk stále nejede ani z jendoho preproduktoru :( No a když mám zaplý ten AC-3 zvuk a strčím oranžový kabel (Center+Subwoofer) do černé zdířky (zadní bedničky), tak centrál a subwoofer jedou :?

Má někdo tyto bedny? Dokázal by mi prosím někdo poradit? Opravdu nevím co s tím :(

BTW: Integrovanou zvukovku na základce mám vyplou
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Reproduktory (5.1)

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

kapu napísal:Tak jsem si propojil všechny bedničky s hlavním subwooferem půl milimetrovou dvojlinkou a myslím si, že správně...

Používám tyto reproduktory: http://www.eo.cz/RGPG2062-genius-repro-sw-hf-5.1.html

Mám tuto zvukovou kartu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34569

Používám tyto ovladače: SB Live! 24-bit

Pro propojení subwooferu a zvukovky používám tento kabel: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0CN00069V

No a problém mám tento: Jakmile zapojím ty tři káblíky podle barvy do zvukovky, tak mi nejede vůbec zvuk, ani když zapnu na subwooferu ten AC-3 zvuk :cry: No a když to nemám zaplé a zkousím nějak kabely proměňovat, i když už barevně nesedí, tak zvuk stále nejede ani z jendoho preproduktoru :( No a když mám zaplý ten AC-3 zvuk a strčím oranžový kabel (Center+Subwoofer) do černé zdířky (zadní bedničky), tak centrál a subwoofer jedou :?

Má někdo tyto bedny? Dokázal by mi prosím někdo poradit? Opravdu nevím co s tím :(

BTW: Integrovanou zvukovku na základce mám vyplou
v reproduktoroch vzadu su vstupy na tzv "bananiky" jedna koncovka je biela a druha tusim cierna mas to tam vzadu na subooferi poprepajane?
kapu
Medium Star
Medium Star

Sk1llord napísal:v reproduktoroch vzadu su vstupy na tzv "bananiky" jedna koncovka je biela a druha tusim cierna mas to tam vzadu na subooferi poprepajane?
Cože? Jako myslíš propojení drátem (červená + a bílá -) mezi bedničkami a subwooferem? Samozřejmě že je mám propojené, nebo co myslíš?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

kapu napísal:Cože? Jako myslíš propojení drátem (červená + a bílá -) mezi bedničkami a subwooferem? Samozřejmě že je mám propojené, nebo co myslíš?
vzadu na suboferi mas na tie "draty" take stipce alebo co to je na tie dvojzilove draty, a nad tym su este jedny vstupy. mas tie medzi sebou poprepajane?

tu je foto :
Prílohy
DSC01494.JPG
kapu
Medium Star
Medium Star

Sk1llord napísal:vzadu na suboferi mas na tie "draty" take stipce alebo co to je na tie dvojzilove draty, a nad tym su este jedny vstupy. mas tie medzi sebou poprepajane?
ty mám mít mezi sebou propojené? Jsi si tím jist??

Ty brďo to vůbec nevím... Ty máš taky 5.1 bedny a taky to tak musíš mít jo? :?:

BTW: Já ti to tak za hodinku vyfotím jak to tam mám
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

kapu napísal:ty mám mít mezi sebou propojené? Jsi si tím jist??

Ty brďo to vůbec nevím... Ty máš taky 5.1 bedny a taky to tak musíš mít jo? :?:

BTW: Já ti to tak za hodinku vyfotím jak to tam mám
mas tu jednu foto sry za kvalitu, aj ja mam tieto len v tmavsom prevedeni
kapu
Medium Star
Medium Star

Sk1llord napísal:mas tu jednu foto sry za kvalitu, aj ja mam tieto len v tmavsom prevedeni
Z té tvé fotky vůbec nic nevidím :D

Já to mám přesně takhle jak to je v příloze! Sry za ty čáry, na to se nedívej, to mi jeden týpek vysvětloval na co to všechno je :)

No takže v těch svorkách dole mám dvoulinky, které mi vedou do repráků...

Takže co mám teda špatně a co mám udělat? Ty zdířky nahoře mám propjit kabelama? Jako vždycky + a - třeba levý zadní propojit? Vždyť to je snad an propojení s PC, když nemáš ten tlustý kabel, který mám já ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0CN00069V )
Prílohy
repro.JPG
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

kapu napísal:Z té tvé fotky vůbec nic nevidím :D

Já to mám přesně takhle jak to je v příloze! Sry za ty čáry, na to se nedívej, to mi jeden týpek vysvětloval na co to všechno je :)

No takže v těch svorkách dole mám dvoulinky, které mi vedou do repráků...

Takže co mám teda špatně a co mám udělat? Ty zdířky nahoře mám propjit kabelama? Jako vždycky + a - třeba levý zadní propojit? Vždyť to je snad an propojení s PC, když nemáš ten tlustý kabel, který mám já ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... O0CN00069V )
skus to medz sebou poprepajat tie spodne z vrchnymi na tych tlstych koncovkach mas napisane kde ma co ist
kapu
Medium Star
Medium Star

Sk1llord napísal:skus to medz sebou poprepajat tie spodne z vrchnymi na tych tlstych koncovkach mas napisane kde ma co ist
Sorry, už je tam ten obrázek, tak se podívej...

Přesně takhle to u mě vypadá a ty "1,2,3" mám propojené dvoulinkou s bedničkama, podle mně teda bez problému a ta "4" mi vede do PC

Nevím proč by se mezi sebou měli propojovat bedny, když to jsou zdířky pro propojení s PC, já ty kabely nemám a zbytečně se mi teda nechtějí kupovat :?

EDIT: Nebyl by někdo schopnej mi buď ten manual co k tomu byl naskenovat a nebo mi ho najít na internetu? Nikde to nemůžu sehnat :( Já ty bedny mám totiž od jednoho chlapíka bez kabelů a bez návodu, prostě jenom bedny, i kabely jsem musel koupit sám :?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

kapu napísal:Sorry, už je tam ten obrázek, tak se podívej...

Přesně takhle to u mě vypadá a ty "1,2,3" mám propojené dvoulinkou s bedničkama, podle mně teda bez problému a ta "4" mi vede do PC

Nevím proč by se mezi sebou měli propojovat bedny, když to jsou zdířky pro propojení s PC, já ty kabely nemám a zbytečně se mi teda nechtějí kupovat :?
hh nas tam dve 4. ja mam na mysli tu lavu 4. a 5. tie biele a cervene medzi sebou prepojit mal som podobny problem ale ja som mal tie kable dodane k tomu
kapu
Medium Star
Medium Star

Sk1llord napísal:hh nas tam dve 4. ja mam na mysli tu lavu 4. a 5. tie biele a cervene medzi sebou prepojit mal som podobny problem ale ja som mal tie kable dodane k tomu
Vím že tam mám 2x 4, protože to je uplně to samé... Je jedno esi to propojíš s počítačem pomocí těch červených a bílých (nalevo ta 4ka) a nebo pomoci toho mnoho-pinového konektoru (napravo ta 4ka)

Já to právěže mám pomoci toho mnoho-pinového konektoru, který jsem si koupil na netu... Je to jednodušší než každý kabel zvlášť!

Ale pořád mi nejde do hlavy, proč bych měl propojovat + a - každé bedny :?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

kapu napísal:Vím že tam mám 2x 4, protože to je uplně to samé... Je jedno esi to propojíš s počítačem pomocí těch červených a bílých (nalevo ta 4ka) a nebo pomoci toho mnoho-pinového konektoru (napravo ta 4ka)

Já to právěže mám pomoci toho mnoho-pinového konektoru, který jsem si koupil na netu... Je to jednodušší než každý kabel zvlášť!

Ale pořád mi nejde do hlavy, proč bych měl propojovat + a - každé bedny :?
ver tomu ani ja nechapem ale ked som to tak zapojil kazdu cervenu s tou bielou tak my to slapalo lebo ked som to tam nemal isli my iba 2. reproduktory tusim cetral a predny pravy, a nechapem ako sito mohol kupovat ako je mozne ze ti to nedodali ja som mal ktomu vsetky tie kable aj ten mnoho pinovy

//cital som ten edit, tak si spytaj toho chlapika ako to mas zapojit
kapu
Medium Star
Medium Star

Sk1llord napísal:ver tomu ani ja nechapem ale ked som to tak zapojil kazdu cervenu s tou bielou tak my to slapalo lebo ked som to tam nemal isli my iba 2. reproduktory tusim cetral a predny pravy, a nechapem ako sito mohol kupovat ako je mozne ze ti to nedodali ja som mal ktomu vsetky tie kable aj ten mnoho pinovy

//cital som ten edit, tak si spytaj toho chlapika ako to mas zapojit
Že by to bylo opravdu tím? Tak pokud nekecáš a jeli ti jenom 2 reproduktory a pak jak jsi to propojil, tak už jeli všechny, tak to asi nějak zkusím no :)

No první si je od někoho půjčím a potom až si to koupím... Ale pořád se mi tomu nechce nějak věřit... Jinak mě jede pouze central a subwoofer (bass), nic jinšího, no a to vlastně jenom v případě, že mám na těch bednách zaplé AC-3 :?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

kapu napísal:Že by to bylo opravdu tím? Tak pokud nekecáš a jeli ti jenom 2 reproduktory a pak jak jsi to propojil, tak už jeli všechny, tak to asi nějak zkusím no :)

No první si je od někoho půjčím a potom až si to koupím... Ale pořád se mi tomu nechce nějak věřit... Jinak mě jede pouze central a subwoofer (bass), nic jinšího, no a to vlastně jenom v případě, že mám na těch bednách zaplé AC-3 :?
hovorim skus si to tak pripojit a ak ti to nepojde chod za tym od koho ich mas nech ti ukaze ako to mas zapojit :wink:
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

to co ti "radi" Sk1llord neskusaj bol by tam totalny skrat nic sa nemusi s nicim prepajat, ty si to zapojil vsetko dobre len esete musis vo WINE povolit 5.1 zvuk aby ti slapali vsetky repro
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

patro16 napísal:to co ti "radi" Sk1llord neskusaj bol by tam totalny skrat nic sa nemusi s nicim prepajat, ty si to zapojil vsetko dobre len esete musis vo WINE povolit 5.1 zvuk aby ti slapali vsetky repro
zaujimave sice rozmyslam moze to byt tym ale hovorim mal som ten isty problem ked som si to takto prepojil tak my to slape vsetko v poho doteraz uz minimalne 9 mesiacov :roll:
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

Sk1llord napísal:zaujimave sice rozmyslam moze to byt tym ale hovorim mal som ten isty problem ked som si to takto prepojil tak my to slape vsetko v poho doteraz uz minimalne 9 mesiacov :roll:
skus spravit lepsiu foto, pravdepodobne si to prepojil ako stereo vstup a repro to iba rozdelilo z 2.0 na 5.1
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

to je manual sry za2 x prispevok ale nejde my upravit :(
kapu
Medium Star
Medium Star

patro16 napísal:to co ti "radi" Sk1llord neskusaj bol by tam totalny skrat nic sa nemusi s nicim prepajat, ty si to zapojil vsetko dobre len esete musis vo WINE povolit 5.1 zvuk aby ti slapali vsetky repro
No přesně to se mi zdá, že by mi to akorát pěkně skratovalo kurňa :?

No jenže chlape, zas takovej blbec nejsem podle mne... Neboj se vše jsme na 5.1 nastavil, aji v nastavení těch driverů jsem si hrál a nastavoval, ale prostě nic :cry:
Sk1llord napísal:to je manual sry za2 x prispevok ale nejde my upravit :(
Děkuji az ten manuál :)

Bohužel jsem se z něj nic nového nedočetl :(

Absolutně mě nenapadá, kde může být chyba :?
Napísať odpoveď