Tak som sa do tejto temy rozhodol prispiet aj ja, kedze sa mi dnes stala situacia, s ktorou sa oplati podelit...

tradicne fantasticka party v istom BA klube

pri odchode som zistil, ze moja bunda, vratane vsetkych dokladov hodila copperfielda.

situaciou som bral az s prekvapivo stoickym kludom... od prevadzkarov az po biletarov tam vsetkych poznam, t.j. dohodli sme sa, ze ked sa najde, zavolaju mi, pricom ak ju niekto ci uz schvalne, alebo omylom zobral, jednoducho smola- kedze statna bola plna, mal som si ju nechat odlozit aspon za bar, prinajhorsom do officu (hold, prislo nas vsak viac...).

odchadzal som bez svojej oblubenej bundy, no najma bez penazenky, t.j. bez dokladov- vratane tych od auta, kariet etc.

domov ma viezol kamos

v tom stave mi to s tymi dokladmi nejak nedochadzalo- i ked som si uvedomoval, ze ked vytriezvem, zrejme ma je*ne.

zobudil som sa cca 13:00, cca 13:15 niekto zvoni- v sluchatku sa ozve: "Ahoj, priniesli sme ti tvoju bundu a doklady".

bunda so vsetkymi dokladmi sa ku mne dostali skor, nez som sa stihol poriadne prebudit, t.j. nez ma stihlo yebnut : )

chalanom som sa podakoval, vyfasovali flasu mojej oblubenej domacej slivovice, pricom som si vypocul zaujimavy pribeh o tom, ako isla moja bunda na vandrovku... censored ; )
PS: Tomuto sa hovori stastie ako hovado- hned som si spomenul na pocity, ked som bol v minulosti sam uz 2x odniest najdene penazenky ich majitelom