tak co existuje vobec nieco take ? ma to niekto OSOBNE odskusane ? docital som sa na nete o projekte Alky aj som bol na stranke...nazory su vseliake no ale nikde som nenasiel nikoho kto by to mal odskusane... hladal som ale konkretne som nenasiel ziadne info aj ked si myslim ze tu musi byt..ak hodite link neurazim sa
Andr3w napísal:tak tak:) ked si si nasiel link na download urcite si najdes aj diskusiu o tom kto to uz vyskusal
keby si cital moj prispevok tak tam najdes ze som nikoho niekde ani tam na fore nenasiel kto by proste napisal ci to IDE alebo NEJDE....
no to hej ze chcu nalakat na hlistu aby aspon kvoli tomu niekto kupoval ale niekde som (sa mi zda) pocul ze sa planuje aj pre XP...mozno to taja aby si ludia este kupili hlistu a potom to vypustia...lebo to je hamba
no to je...ktovie ci ho spravia aj pre xp, mozno ze pride so SP3...ale aj tak si myslim ze urcita skupina ludi sadne za stol a dx10 do toho XPcka daju tak aby fungoval...to je nieco ako s hrou Halo 3 ktora ide len pod Vistou a asi o tyzden uz bola na nete verzia aj pre XP, ak dx10 pre XP nevyda Microsoft tak ho vydaju ludia