Online video

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Online video

Príspevok od používateľa jorg22 »

Nasiel som na nete prehravac videi vo flashi ale podporuje len videa vo formate *.flv , neviete mi pls poradit kde zozeniem nejaky konvertor z avi do flv ktory by mi fical na webe?Videa by som chcel uploadovat cez web tak aby sa hned skonvertovali do formatu flv.Thx.
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Tu je jeden navod. Autor pouziva RivaFLVencoder.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ale on to konvertuje cez program na svojom PC ja cem aby mi to konvertovalo na webe, napr. ceknito.sk ked tam uploadujete video tak sa automaticky na serveri sknvertuje do flv a to potrebujem vediet ako toto spravili.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Je to dosť zložité. Na bežnom webhostingu nič také neurobíš. Musíš totiž spúšťať nejaké programy, ktoré tú konverziu urobia (a navyše to ten server dosť zaťažuje).
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Aha, prepac nevsimol som si tu podmienku, aby to slo na webe. Tento problem som uz riesil su na to rozne kity, ale tie su vacsinou platene. Podla mna dobra cesta je, ked mas shell konto spravit skript, ktory po uploade suboru spusti priamo binarku mencoder-a a skonvertuje to.
Ak taketo konto nemas, tak by som skusil nejaky online konvertor, vstup tam poslal a vysledok stiahol ;)

Tu je jeden pekny thread ohladom tohto problemu.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Thx taketo info som potreboval.Este sa cem spytat ci nahodov neexistuje konvertor spraveny priamo vo flashy alebo prehravac obycajnych videii vo flashi.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

velmi o tom pochybujem... tieto veci ako ceknito a youtube bezia na vlastnom serveri, takze nemaju proglem spustat aplikacie. vo flashi sotva mozes konvertovat video. navyse konvertovanie neskutocne zatazuje CPU. takze tak ci tak by ti to zatrhli na hostingu
Napísať odpoveď