Vztah a vysoka skola

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nucli napísal:Ja ti to poviem rovno,...moj vztah s nou stroskotal na tom, ze necitila dostatok volnosti, ja som si to nevsimol a ona to uz nevydrzala, tak ma nechala plavat. a uz sa mi nikdy nepodarilo dostat ju spat, a ze som sa fakt snazil...v tomto je proste ina, mnohym to urcite pride strasne divne, ale ona taka skratka je, to by nebola ona bez tejto vlastnosti..len na nu skus netlacit, viem ze toto ti pride asi ako totalne sprosta veta, ale ak si ju ces udrzat tak netlac na to aby ste boli vela vela (aj ked ste uz teraz strasne malo) spolu. lebo ked som sa jej pytal v com je problem tak mi povedala ze presne v tom istom co aj so mnou. a ak sa sam seba pytas, preco ti to tu pisem - nie preto,ze si moj kamarat (nie si) alebo zeby som z toho nieco mal, ale ze s tebou sucitim - vidiet ten ziarivy usmev na tej prenadhernej tvaricke a modre okale ked sa jej zablisnu, to by clovek plakal... preto ta viem pochopit, a neostava mi uz nic ine, len ti drzat palce.
thanx man.. ja uz nic neriesim.. len myslim ze takto to bude este horsie.. cas ukaze ako sa to vyvinie..
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

t0m4s3 napísal:Vitaj v realite. Az na vysokej skole sa ukaze co je dievca zac. Vacsina sa potrebuje poriadne vyburit, preto je vhodne vyberat si zensku az co ma prezite nejake to obdobie na intraku a na vyske. Pretoze ziadny chlap nie je tak dokonaly aby sa nenasiel dokonalejsi.
Kámo, keby si mi nedal ban, tak za toto máš sfleku k+ :wink:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

bolo by dobre zistit pomer parov ktorym to klape aj cez dialku, a kt sa rozisli...

heh ja mam take stastie ze s ami pacia zadani chalani, ..ale oni su taki verniii...sa ani o nic nepokusam ked vidim jaki su stastni.:( len keby uz aj ja som bola.. :cry:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Eritrea napísal:bolo by dobre zistit pomer parov ktorym to klape aj cez dialku, a kt sa rozisli...

heh ja mam take stastie ze s ami pacia zadani chalani, ..ale oni su taki verniii...sa ani o nic nepokusam ked vidim jaki su stastni.:( len keby uz aj ja som bola.. :cry:
ja som verného chlapa ešte nevidel.. každý podlahne nakoniec.. viem

ale ba .. jedného poznám
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ludia chcel by som len vediet ci je tu dakto kto chodi do kosic na vs a byva na Kosmalte .. ozvite saaa aspon ss
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

je konec.. ona ma ineho.. poveal mi to jej brat.. uz na nu dlabem.. nestoji mi za to. zistil som take veci ze lutujem fejst toho chalana.. modi mozte lock
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:cry:
Lucasss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lucasss »

sakra toto je klasicka ukazka vztahu kedy sa jeden snazi a druhy s nim cvici ako sa da a nakoniec to buchne a toho co sa snazil moze aj porazit.... :(
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a vceram i povedal jej brat ze nema ineho ze vraj si vymyslala a ja neviem.. skratka klame kolko sa da. co dokaze urobit s clovekom prije*** partia. intrak je svinstvo.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

skenner napísal:co dokaze urobit s clovekom prije*** partia. intrak je svinstvo.
jo persne nad týmto som teraz uvažoval.. som stretol v pohode holku len vlastne budúci rok ide na výšku a isto nie na externé. .. proste dakde het.. a teraz veľmo veľmo uvažujem či ísť do toho alebo ni.. ved o rok aj tak pôjde het a "skurvý" sa to.. nebude to zabitý čas? podla mna bude.. lebo už teraz viem ako by to tam dopadlo
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

triple ale to ze sa to stalo skenner-ovi to neznamena ze sa to stane tebe ...
Zas hadzat vsetky do jedneho vreca nemusis
Trochu divne ... to je jak keby som ja teraz priatelke povedal ze nechcem s nou chodit ... lebo tento rok pojde na vysku stretne tam inych ludi a na mna zabudne ... :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:triple ale to ze sa to stalo skenner-ovi to neznamena ze sa to stane tebe ...
Zas hadzat vsetky do jedneho vreca nemusis
Trochu divne ... to je jak keby som ja teraz priatelke povedal ze nechcem s nou chodit ... lebo tento rok pojde na vysku stretne tam inych ludi a na mna zabudne ... :roll:
nehádžem všetky do jedného vreca.. ale aj ja som bol prvák na výške a dobre viem čo to z človekom robí.. no síce ja som trošku labilnejší ked vidím pekné dievča.. ale viem koľko príležítostí a hrozieb číha ked človek žije celý life sporiadane, slušne,, nepije, nefajčí.. je slušne vychovaný.. a pak sa dostane na miesto kde je sám bez rodičov bez zákazov.. s plno pokušením.. no takto to vidím ja
Shark NX napísal:Trochu divne ... to je jak keby som ja teraz priatelke povedal ze nechcem s nou chodit ... lebo tento rok pojde na vysku stretne tam inych ludi a na mna zabudne ... :roll:
no a? podla mna je to veľmi dobrý argument..proste ja už hladám niečo viac od vzťahu.. ako len lubim ťa ťuťuli muťuli.. chápeš.. ked viem že to asi nemá zmysel tak do toho nepôjdem
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:jo persne nad týmto som teraz uvažoval.. som stretol v pohode holku len vlastne budúci rok ide na výšku a isto nie na externé. .. proste dakde het.. a teraz veľmo veľmo uvažujem či ísť do toho alebo ni.. ved o rok aj tak pôjde het a "skurvý" sa to.. nebude to zabitý čas? podla mna bude.. lebo už teraz viem ako by to tam dopadlo
asi tak jak napísal neviemkto.. zaleži od holky. ja som mal tú smolu že podľahla.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ty si myslis ze ja hladam vztah len ako tutuli mutuli?? Nie
Uz som nasiel osobu s ktorou sa dokazem bavit o vsetkom ... atd ... a nemyslim si ze Vyska ju zmeni na tolko ze pomeni svoje hodnoty a zmeni svoje priority ...
Uz teraz ma okolo seba takych ludi ze si myslim ze vyska s nou ani nepohne ...
ale aj ja som bol prvák na výške a dobre viem čo to z človekom robí.. no síce ja som trošku labilnejší ked vidím pekné dievča
A uz sme doma stara mama. Ked som z babou ktora sa otoci za nejakym blondiackom ... zo slovami ten je pekny tak len cakam kedy odijde lebo najde krajsieho.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Ty si myslis ze ja hladam vztah len ako tutuli mutuli?? Nie
Uz som nasiel osobu s ktorou sa dokazem bavit o vsetkom ... atd ... a nemyslim si ze Vyska ju zmeni na tolko ze pomeni svoje hodnoty a zmeni svoje priority ...
Shark..
ale ty zase hovoríš len a len o sebe o svojom prípade..(vidíš niekde v mojom príspevku že hladáš vzťah len ťuťli muťuli?) .... si myslíš, že life je taký idealistický ako ho máš ty??.. zato že ty máš štastie ostatní ho mať nemusia
Shark NX napísal:A uz sme doma stara mama. Ked som z babou ktora sa otoci za nejakym blondiackom ... zo slovami ten je pekny tak len cakam kedy odijde lebo najde krajsieho.
tomuto veľmi nerozumiem
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Ty si myslis ze ja hladam vztah len ako tutuli mutuli?? Nie
no lenze moja na tom bola presne tak isto.. nikto by to o nej nikdy nepovedal.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Triple nemyslim si ze mam idealisticky life ... ale nejde teraz o to ...
Zalezi na tej danej osobe ... reagujem teraz na ten vrchny prispevok ze "serem na babu lebo ide teraz na vysku a co ak sa sk.rvi" To je rovnake ako keby si povedal serem na tu babu lebo Ma Daewoo Tico ... co ked sa zabije ... sak to je jazdiaca rakva.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark:
teraz si to veľmi dobre vystihol. . :slap: jo možno robím chybu a možno nie.. ja to nechám tak .. možno som slaboch a možo viem čo sa stane.. nikdy nevieš.. life je zložitý
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Vztah a vysoka skola

Príspevok od používateľa Emerger »

skenner napísal:takze chodim s holkou uz nejakych 14 mesiacov ona ma 19 ja 18 (pol roka rozdiel) ona teras zacala chodit na vysku, odkedy chodi na vysku je uplne cudna.. skolu ma vkosiciach byvame tu v snv, cize kazdy tyzden moze byt doma (este k tomu ma rezinku). ale. odkedy tam zacala chodit, sa vydime dokopy 2-4 hodiny do tyzdna, do skoly sa ponahla uz v nedelu, pride v piatok furt (pritom by kludne mohla stvrtok, v piatok ma jednu prednasku, na ktoru aj tak nechodi). ket pridem za nou, ani mi poriadne pusu neda, iba vyprava o tom jak je na intraku super, jakych tam ma kamaratov, neviem co neni s nou rec poriadna.. vyhovara sa ze sa musi vela ucit (pritom viem ze by to v pohode stihala na intraku , lenze ona tam ktovie po jakych zurkach beha..) ze chce byt s rodicmi, a neviem co vsetko, pritom jej brat mi povedal ze doma sa aj tak dajak vela neuci.. ale rozist sa so mnou nechce, tea aspon zatial urcite nie.. lenze ja v takom vstahu nemozem zit, ze mi ani neda pocitit ze mam ma rada, ani so mnou nechce byt von ani nic.. ja uz nefim co mam robit. ona povie ze za to nemoze, ale ze je momentalne v takom obdobi ze mi nedokaze prejavit svoje city, ani nikomu inemu , ze to je voli skole, kvoli zmene prostredia a ja neviem este kvoli comu.. ona sa tu prakticky pride len najest a vyspat poradte mi daco, nefim ci jej mam dat kopacky abo ci mam cakat, ale uz cakam 2mesiace a furt to je rovnake kazdym tyzdnom.. a okrem toho vravi ze teraz uz sem-tam pride len ras za dva tyzdne.. ja uz nefiim

/edit: ok nazov temy zmeneny
No ako pozeram, tvoja kocka, bez urazky je pekny pokrytec. Tvojim jedinym riesenim, ak sa s nou nechces rozist, je stat sa lahostajnym voci nej. Rozumies ? Zit si svoj zivot, do nicoho ju nenutit, ona musi o tebe zacat rozmyslat,cize pr. napis jej len sms, ,,AHOJ MALA SI FAJN TYZDEN ? LEBO JA SOM MAL VYBORNY, NEMAM NA NIC CAS, ZACAL SOM TOTO...A TOTO..,, proste jej ukazat ze vies zit aj bez nej, Ked chce byt s tebou fajn, ziaden problem, ak nechce a radsej ostava na intraku, ok ziaden problem, ja niesom na tebe zavisly. Rozumies mi ?
Skus to a uvidis, ver mi ze zaberie, ak nie tak bud niekoho ma a teba si nehava ako zadne vratka..hmm
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

už je pozde ved :?
Napísať odpoveď