bux je fajn, ked mas nejake peniaze na karte co nechces minut na hluposti ale investovat, len do toho...
navratnost je asi 2 tyzdne az mesiac, co mam vyskusane...mam 52 referalov (50tich som kupil za $34.95+$16.98=$51.93). v MY STATS mam uz $26.27
//edit: teraz je 22:24 GMT a mam $29.45, tak si vypocitajte, asi ako rychlo to rastie...//
, asi $5 som tam mal pred nakupenim referalov. Platbu (na kupenie referalov) som posielal 23tieho decembra. 24teho rano som ich uz mal vsetkych 50tich aktivnych...dnes je 28 decembra vecer, cize $20 za 4 dni to nie je zle...a ked pojdu este tyzden dva tak sa mi vrati investicia...problem je napriklad v tom, ze vyplacaju naozaj po 30 pracovnych dnoch cize to trva mesiac a pol. Ale ked raz nabehnes na system vyplacania kazdy mesiac, tak mas pravidelny prijem...
P.S.:moj otec si kupil 500 referalov, po par dnoch tam uz ma approx $100. Celkom fajn zisk za investiciu $454. Cize navratnost 2 tyzdne maximum.
P.S2: neverim ze referali prestanu zarabat...ved kto by nechcel zarobit viac penazi, ako ma? to nas predsa zenie dopredu, tuzba o peniazoch
EQ