mas pravdu, to som si nevsimol...tak to mi je luto..triple napísal:už je pozde ved
Vztah a vysoka skola
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale zivot je o tom ... treba to skusit ... ked si povies co ak?? ... Racej nie. To sa na to mozes rovno vysrat ...triple napísal:Shark:
teraz si to veľmi dobre vystihol. .jo možno robím chybu a možno nie.. ja to nechám tak .. možno som slaboch a možo viem čo sa stane.. nikdy nevieš.. life je zložitý
ludia nevim toto asi by patrolo do novej temy.. ale je mozne ze sa niekto na vas vysere kvoli uceniu ? lebo dnes som bol von s byvalou som s nou chcel pokecat.. a prisiel som k sokujucemu zisteniu. ona ma v podstate nechala kvoli uceniu. ona je od ucenia doslova zavisla. jack sheep od pocitaca. Ona sa cele doslova !cele vianoce iba drvila. na silvestra jej matka zhabala knihy a vyhnala ju von. ona si poziciava normalne navyse odbornu literaturu z kniznice a studuje .. na intraku ju partia drzala mozno prvy mesiac a pol. teras? drvi sa drvi drvi aj veci ktore jej ani na skusky netreba studuje jak blba. a povedala mi ze ucenie je vec ktora ju robi skutocne stastnou. ona sa na intraku skratka zamkne so spolubyvajucou na izbu a vsetkych posielaju doradu dopi*i. myslite ze je to normalne?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
nema ani ziadneho frajera ani nic. to bol bullshit.. ona ma prirovnala k pizzi. clovek ju ma rad , ale raz sa jej prezere a potom mu isty cas nechuti . ale ono sa to spravi casom a zase clovek dostane chut na pizzu. som jej predchvilou poslal sms ci ma este rada pizzu. a ona mi odpisala: to mas jedno co mam rada, presla som na dietu
/edit ta som jej odpisal, ze ket schudne nech sa ukaze, ze mi povie co ma rada. Ze pizza u mna bude stale n1 avsak dokazem ju vylucit z jedalnicka. ket treba aj navzdy. ale chut ostane. a ze som prisiel na jednu vec. ci je pizza salamova, chilli alebo havana, vzdy je to len pizza vzdy ju budem mat rad.
/edit ta som jej odpisal, ze ket schudne nech sa ukaze, ze mi povie co ma rada. Ze pizza u mna bude stale n1 avsak dokazem ju vylucit z jedalnicka. ket treba aj navzdy. ale chut ostane. a ze som prisiel na jednu vec. ci je pizza salamova, chilli alebo havana, vzdy je to len pizza vzdy ju budem mat rad.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No, bojím sa, že v tomto vzťahu nie je láska rovnako opätovaná. Je to veľmi nepríjemná situácia, keď jeden neľúbi toho druhého rovnakou intenzitouskenner napísal:nema ani ziadneho frajera ani nic. to bol bullshit.. ona ma prirovnala k pizzi. clovek ju ma rad , ale raz sa jej prezere a potom mu isty cas nechuti .