Vas Hrdina???
Ak to beriem s usmevom tak Kenny
........ ak vazne ako normalna otazka heh tak neviem ja svojho hrdinu ci vzor osobny nemam .. neviem zijem podla vlastneho svedomia ... noo ale za hrdinou by som teda povazoval ludi ktory sa obetuju kvoli druhym ... a teraz to nemyslim len hasicov a tak ktory riskuju zivot ( i ked to je tiez strasne vela ) , ale aj obycajny kamarat ktory vie pomoct ked je najhorsie moze byt pre niekoho hrdina
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kazdy moze mat hrdinu akeho chce ja mam spotoveho ale je ich samozrejme viac a to ze moji rodicia tak to je samozrejmost aspon pre mna tak preto som to nepisal proste ludia ktory robia dobre skutky pre inych ci uz lekari poziarnici policajti kazdy clovek je svojim sposobom pre niekoho hrdina...je plno ludi ktory su hrdinovia a nik o nich nevie a je plno ludi ktory su hrdinovia a vedia o nich proste v kazdom cloveku je kus dobreho a prejavi sa to v ten pravy cas
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
prirovnavat bona k matke tereze? odvaha? nevedomost? hlupost?erytrocyt napísal:Nesúhlasím. Hraje sa na matku Terezu, ale tou nikdy nejaký Bon Pari nebude.
Ak by to nerobil pre image, nenechal by sa takto medializovať - viď - Matka Tereza...
nech uz je akokolvek medializovana bonova pomoc chudobnym z tretieho sveta, jedno sa jej upriet neda: adresnost. zial ani jeho sposob pomoci neriesi celkovy problem, ale o tom nechcem pisat. medializacia-matka tereza sa nedavala fotit s chorymi a chudobnymi detmi?
v case jej smrti patrila jej institucia medzi najbohatsie katolicke institucie na svete. v kalkate mala na ucte sumu presahujucu 40 mil. dolarov. v jednej z NY bank to bolo dalsich 50 mil. dolarov. tieto ale koncili na ucte vo vatikanskej banke (kazdorocne). mozte vidiet nou zalozene zariadenia ake su vidiet na obrazku v prilohe, ale nikto nefotografoval jej nemocnice v kalkate, kde spavalo viac ako 60 ludi na zemi, umyvali sa v studenej vode, v nehygienickom, nesterilnom, spinavom prostredi. dokonca v ere pohlavnych chorob, hepatitidy a inych prenosnych chorob pouzivali aj ihly niekolkokrat. dokazalo sa, ze vyzbierala daleko viac prostriedkov ako v skutocnosti rozdala. co sa da postradat v pripade matky terezy? adresnost! ako by aj mohla byt, ked to co robila nerobila pre tych, ktory to potrebovali najviac! "Nie som sociálna pracovníčka. Nerobím to preto. Robím to pre Krista. Robím to pre cirkev."