Problem pri instalacii hry
Problem pri instalacii hry
Cawte, nie ze by som bol lama, ale proste na jednej hre, ked sa dostanem 100% uz uklada nastavenia, napise updating files a dalej sa nehne, nechal som to aj cez noc pustene a nic. neviete v com moze byt chyba? Je to poskodene? alebo co s tym moze byt? nezda sa mi, ze by to mohlo byt poskodene, ked instalacia dojde az ku konci a ked to rozpakuvavam cez winrar (najnovsi) tak to prejde bez chyby az do konca. Chyba sa vyskytne az na konci instalacie. Neviete mi nejak poradit? Ked to vypnem taksa hra aj nacita kusok ide a pak biela obrazovka a nic
Ta hra sa vola Fury, je to onlineovka. Od akej grupy netusim, je to na WinXP32bit. Je to volne stiahnutelna aj z ich stranky. cize neviem ci sa to da nazvat origom, alebo ako. Proste ked chcem aj okno presunut inam na ploche, vykazuje sa ako keby bolo zamknute na tom mieste. proste nejde s nim ani pohnut, nejde nan kliknut, absolutne nic
Tak to je potom ako originalShark_360 napísal:Ta hra sa vola Fury, je to onlineovka. Od akej grupy netusim, je to na WinXP32bit. Je to volne stiahnutelna aj z ich stranky. cize neviem ci sa to da nazvat origom, alebo ako. Proste ked chcem aj okno presunut inam na ploche, vykazuje sa ako keby bolo zamknute na tom mieste. proste nejde s nim ani pohnut, nejde nan kliknut, absolutne nic