Co spôsobuje ked niekto vypije Cannabis???
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Co spôsobuje ked niekto vypije Cannabis???
Ludia potrebujem pomoc, je to otázka života a smrti Crying or Very sad čo spôsobuje ked niekto vypije 3-4dcl Cannabis-u???čo to spôsobý a aké účiny to má???počul som že sa tam vyskytuje THC a marihuana......ale čo to spôsobuje atd. to už neviem..... prosím kto sa do toho vyzná nech mi napíšeš, čo to spôsobuje a aké sú učinky a koľko to trvá, a či sú z toho nejaké následky Crying or Very sad Sad
dakujem Confused
dakujem Confused
-
kukiak
Addict
ale stale si nepovedal o co ide? mlieko, liker coo ?:)
zo silneho mlieka ti niekedy fakt staci pol deci a si v pipke.. z 3-4 deci tazky stoned, pravdepodobne sa zgrcias, ale zalezi od toho kolko tam toho je.. stav bude trvat dost dlho aj 6 hodiniek... nasledky?:) thc sa ti v stopovom mnozstve ulozi v tele. rozhodne nezomries:D
zo silneho mlieka ti niekedy fakt staci pol deci a si v pipke.. z 3-4 deci tazky stoned, pravdepodobne sa zgrcias, ale zalezi od toho kolko tam toho je.. stav bude trvat dost dlho aj 6 hodiniek... nasledky?:) thc sa ti v stopovom mnozstve ulozi v tele. rozhodne nezomries:D
-
Holubar
Darca
na Pohode nam to vysvetlovaj jeden chlapec, jak sa vari dobre mlieko. Cela podstata je v tom, ze THC sa viaze na tuky, preto treba plnotucne mlieko, niekto do toho dava este aj maslo. Kamos si upil z jeho flase a doteraz si pustame nahravky, co tam vsetko povypraval
Tak ked si to vyvaral vo vode, asi nic
To ale neznamena, ze THC sa viaze LEN na tukyHolubar napísal:na Pohode nam to vysvetlovaj jeden chlapec, jak sa vari dobre mlieko. Cela podstata je v tom, ze THC sa viaze na tuky, preto treba plnotucne mlieko, niekto do toho dava este aj maslo. Kamos si upil z jeho flase a doteraz si pustame nahravky, co tam vsetko povypraval![]()
nooo asi iba zopakujem/zhrniem...
thc je vo vode nerozpustne, takze haluzinacie, ktore som parkrat pocul ako "varili sme caj z grassu, to bola sleha" su fakt na smiech... vo vode sa rozpusti iba chlorofyl, a tym sa odstrani (aspon pre mna) neprijemna chut, cize pred varenim mlieka prevarit rastliny vo vode sa hodii.. pak povarit v mlieko (cim tucnejsom tym lepsie) kym, nie je hotove.. maslo a podobne zbytocne, ak mas dobre muškáty.. ak nemas, maslo tomu aj tak nepomoze...
stavy: tak 15-20 minut nic, potom stav mimoriadne silny, no viac menej klasicky cannabisovy... potom nastupuje zlom, stav kozmicky, fajcenim nedosiahnutelny... kalamita... 6-8 hodin priemerne
nasledky: co sem tahate smrt preboha?
thc nie je toxicka latka, smrt prehulenim znie sice sympaticky (neberte vazne), ale je to nemozne... maximalne to psychicky nepredychas a odpadnes/prevetravas zaludok...
(samozrejme vsetko zavisi od kvality vzorca a tiez mnozstva... opisujem vlastne skusenosti.. s mliekami, kde das poldeci a cestujes...)
//: teda teraz som si spomenul, ze VRAJ bol pripad smrti sposobenej THC a to, ked vedec za ucelom vyskumu zjedol! 30g hasu.. ale velmi by som tomu neveril pravdupovediac
thc je vo vode nerozpustne, takze haluzinacie, ktore som parkrat pocul ako "varili sme caj z grassu, to bola sleha" su fakt na smiech... vo vode sa rozpusti iba chlorofyl, a tym sa odstrani (aspon pre mna) neprijemna chut, cize pred varenim mlieka prevarit rastliny vo vode sa hodii.. pak povarit v mlieko (cim tucnejsom tym lepsie) kym, nie je hotove.. maslo a podobne zbytocne, ak mas dobre muškáty.. ak nemas, maslo tomu aj tak nepomoze...
stavy: tak 15-20 minut nic, potom stav mimoriadne silny, no viac menej klasicky cannabisovy... potom nastupuje zlom, stav kozmicky, fajcenim nedosiahnutelny... kalamita... 6-8 hodin priemerne
nasledky: co sem tahate smrt preboha?
(samozrejme vsetko zavisi od kvality vzorca a tiez mnozstva... opisujem vlastne skusenosti.. s mliekami, kde das poldeci a cestujes...)
//: teda teraz som si spomenul, ze VRAJ bol pripad smrti sposobenej THC a to, ked vedec za ucelom vyskumu zjedol! 30g hasu.. ale velmi by som tomu neveril pravdupovediac
no odporucam si dat kurevsky pozor... mam jednu neprijemnu skusenost po 2 deci mlieka z kvalitneho outdooru ...zhruba hodinku po vypiti som si musel akutne lahnut spat lebo som mal triasku a vecera skoncila v hajzli (a nechci vediet ake veci ti vtedy behaju po rozume) ... ale co ta nezabije to ta posilni, aspon v mojom pripade 
jo a kamarati raz napiekli kolace a jeden skoncil v nemocnici ... doteraz od nich taham co sa vtedy vlastne stalo... ale fyzicky uraz to nebol, ak chapes...
jo a kamarati raz napiekli kolace a jeden skoncil v nemocnici ... doteraz od nich taham co sa vtedy vlastne stalo... ale fyzicky uraz to nebol, ak chapes...
-
peterkozel
Medium Professional
normalny energy dring len jemne citit taky konopny podton, ten svajciarsky za ~50 co maju v tesku mi celkom chutilMurphY napísal:no thceckom sa este nikdo nezabil..takze okrem stavov dobrych ci zlych mu to moc nemusi uskodit.. len stale si nepoviedal co to chce vypit.. mleko ?.. inac co hovorite na tie energy drinky o com to je ?
rozprávate tu o varení trávy v mielu, ale... to kolko mlieka a kolko tej trávy na to použijete? bo ja kupim trocha travy s kamarátmi iba občas fakt, ale 1gram = 300sk+ a ked kupime za liter travy tak jej, co sa objemu týka, je asi ako dve cajove vrecka... a to žeby som varil v pollitri mlieka sa mi zdá blbosť. a zase uvariť jednu šálku travamlieka a potom sa z toho dať neviem koĺkí? to by muselo byť fest zaujimave... nop kazdopadne poučte ma a ja sa možno niekedy inšpirujem. Doma denne berieme 2 litre domáceho mlieka od susedov, čiže s plnotučnosťou nebude problém