problém s pripojením na siet (ftp) cez Total commander
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
problém s pripojením na siet (ftp) cez Total commander
zdraviim...mám taký problém... že stále, keď sa chcem pripojiť cez total commander na ftpcko tak sa mi pripajanie zastavi (screen v prilohe)...heslo a prihl. meno by mali byt v poriadku...
-
susenejablko
Light Star
-
susenejablko
Light Star
-
susenejablko
Light Star
-
susenejablko
Light Star
Ak si na mestkej wifine, tak bez FW by som sa nikdy nepripojil. Som mozno sice paranoidny, ale na nezabezpecenej sieti sa daju robit zaujimave kuskyhojko napísal:Musis tam najst udelenie vynimky, pripadne to budes stale vypinat. Mimochodom ak nemas verejnu IP adresu, tak povazujem firewall za uplnu zbytocnost.
-
susenejablko
Light Star
teoreticky...mas pravdu...nikto sa mi na comp nepripoji ak nemam tu verejnu IP ale to plati len pre ludi mimo servra na kt. sa pripajam ja...avsak...niekto z ludi, ktori su pripojeny na ten server co ja...hojko napísal:Musis tam najst udelenie vynimky, pripadne to budes stale vypinat. Mimochodom ak nemas verejnu IP adresu, tak povazujem firewall za uplnu zbytocnost.
-
hojko
Site Admin
susenejablko: Ty sa na server pripojis, oni na teba nie, jasne som ti to napisal vyssie. Nieco take by bolo mozne len v pripade, ze program, ktory pouzivas na pripajanie by v sebe obsahoval cerva (virus, spyware atd...) pomocou ktoreho by vedel narobit neplechu, avsak predpokladam, ze sa pripajas cez overene programy ako Total Commander, FlashFXP, SmartFTP, FTP Rush a podobne, takze tam problem nevidim ziadny a mozes byt v klude.