yoplin napísal:len dufam ze sa nestrhne grupak ako naposledy
No vidis, a ja by som dufal, ze sa strhne Osobne budem pravdepodobne s priatelkou u nej doma, ale zajdeme pozriet aj kamaratov do podniku na par drinkov. Pred polnocou mam v plane ju vytiahnut na jeden most (a neuhadli ste, nebudem ju z neho zhadzovat...), z ktoreho vidno skoro cele mesto. Zoberiem aj stativ, fotak a pollitrovku bechera od zimy. Take male prekvapko. No a snad sa podari aj vyfotit tu paradu nad mestom (dlhe expozicie s velkymi clonovymi cislami...).
k6 napísal:No a snad sa podari aj vyfotit tu paradu nad mestom (dlhe expozicie s velkymi clonovymi cislami...).
ocakavame fotky
ja budem silvestra travit s priatelmi na jednej polosukromnej akcii ...takze navrat okolo skorych doobednych hodin 1. januara
uvidime v akom stave ...ale dufam, ze z toho silvestra budem nieco mat
no chata na madaroch ..priemerna velka..a ide nas tam maly pocet 8 ludi cize fajn bude.. pomaly chlastat pri krbe a pozerat sa na spievajucu durianovu a pritom si zazelat vsetko najlepsie do noveho roka.. potom ist von zapalit pyrotechniku co kazdy rok do nej vrazim nemale peniaze este ma to ale neomrzelo...
asi u kamarata na byte s malou partickou. non-rozbijacia verzia. alebo pojdem so spoluziakmi do mesta. ale prekazkovy beh kolo grciek ma prilis nelaka...
Teraz som nevedel či mám dať doma alebo niekde inde. Totižto budeme na byte ale tým doma mysleli svoj byt s rodinou a my ideme na byt ako rozbíjačkovožúrkovacia verzia.
joj .. no u nas ked nevybavim chatu ja .. tak chata nie je .. a na silvestra by som chatu urcite nevybavil
takze rutina - najprv do krcmy .. kde si vypijeme .. potom niekedy 5 min. pred pol nocou na namestie .. tam sa vybozkavame s holkami, popodavame ruky s chalanmi a spat do krcmy .. kde sa doriadime :D:D
aj ked na chate som este na silvestra nebol - kua .. siel by som si to vyskusat .. ale to by bolo asi na dlhu opicu potom
pravdepodobne vonku s kamaratmi na sidlisku na namestie sa mi nechce tam bude ludi po k0kot .....najradsej by som bol keby sa chata vybavila no teraz uz je asi vsetko plne
Prve asi doma, lebo sestra ma na Silvestra narodky-18, tak by sa patrilo oslavit to troska, potom by som rad siel vonku s kamaratmi, do nasho oblubeneho podniku zahrat biliard a potom asi len tak pobehovat po vonku a zapalovat ohnostroje Dufam ,ze sa mi to toho roku podari.
Netusim kde netusim s kym netusim jak ... ale doma sa mi nechce byt takze niekam vypadnem .. s kym ? to sa uz niejak spravi bude improvizacia niekto sa vzdy najde ... celkom sa aj tesim
Tak, ako ste nakoniec dopadli? Vsetko podla planov?
Ja som ostal s priatelkou doma. Cely cas v posteli (bol som 3 dni predtym hnusne chory), nieco sme vypili a venovali sa jeden druhemu. Som rad, ze konecne po dlhej dobe som nestravil hekticky Silvester, kde by som bol fest rozbity a na druhy den zbieral po castiach spomienky od kamaratov a priatelov, ze co, kde a ako.