Hľadám názov pesničky,ktorá bola v súťaži celebrity camp.Má filipínske znenie!Vopred dakujem za všetky odpovede!
hladám názov pesničky,ktorá znela vo filme prci,prci,prcičky 3 svadba ked si jim holil predok!:D
hladam skladbu s filmu bulletproof(strelení) ktora tam hrá medzi úsekmi , neviem presne v akej scéne ale je to taká rýchla gitara samotná... mimochodom je to teraz na markize ... diky moc !!
Chalani neviete ako sa vola ta pesnicka co teraz chodi tusim ze na markize a je to Krizovatka smrti no a tam ako dojde jackie a sadne do toho auta a zacne ta pesnicka no a ta pesnicka bola aj v NFS Underground uz neviem ci 1 alebo 2 ale proste pustili ste nfs a hned prva pesnicka pls pomozte mi
ClicK napísal:Chalani neviete ako sa vola ta pesnicka co teraz chodi tusim ze na markize a je to Krizovatka smrti no a tam ako dojde jackie a sadne do toho auta a zacne ta pesnicka no a ta pesnicka bola aj v NFS Underground uz neviem ci 1 alebo 2 ale proste pustili ste nfs a hned prva pesnicka pls pomozte mi
Skus to nahrat (aspon na mobil), lepsie sa nam bude hadat
ClicK napísal:Chalani neviete ako sa vola ta pesnicka co teraz chodi tusim ze na markize a je to Krizovatka smrti no a tam ako dojde jackie a sadne do toho auta a zacne ta pesnicka no a ta pesnicka bola aj v NFS Underground uz neviem ci 1 alebo 2 ale proste pustili ste nfs a hned prva pesnicka pls pomozte mi
nfsu 1 šla ako prvá Lil Jon - Get Low
nfsu 2 šla ako prvá Snoop Dogg ft. The Doors - Riders On The Storm