FC BARCELONA - REAL MADRID
FC BARCELONA - REAL MADRID
Nevie niekto poradit, ci sa bude dat tento zapas sledovat niekde na nete?
a tam si musim stiahnut na to aby som to mohol pozerat ten program?hojko napísal:http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football
Madrid zrejme vyhral zasluzene. Boli rychlejsi, pohyblivejsi, elastickejsi a po taktickej strakne to zvladli vybrone.
V Barcelone by uz podla mna mali nastat zmeny a to v prvom rade, poslat z muzstva to tazkopadneho a pomaleho Ronaldinha (nevie vobec nic, ani prihravky ani klucky, je uz normalne na smiech), tak isto aj Etoo nic moc, Xavi vobec ziaden pohyb, a Puyol sa mi na pravej obrane zda byt nejak pomaly a tiez by som zmenil rozostavenie. Ti traja utocnici v predu vobec nepodporuju zalohu. A co sa tyka bojovnosti tak tam ziadna neni az na Puyola. Hviezdy tipu Ronaldinha hraju uplne flegmaticky a bez pohybu, Ronaldinho saz tej lavej strany po cely zapas nepohol. A mali by zacat hrat hraci co hrat chcu ako je Bojan Iniesta Dos Santos a pod. Mozno by bolo na case vymenit aj trenera lebo mam taky pocit ze Rijkard tam nema velku autoritu.
V Barcelone by uz podla mna mali nastat zmeny a to v prvom rade, poslat z muzstva to tazkopadneho a pomaleho Ronaldinha (nevie vobec nic, ani prihravky ani klucky, je uz normalne na smiech), tak isto aj Etoo nic moc, Xavi vobec ziaden pohyb, a Puyol sa mi na pravej obrane zda byt nejak pomaly a tiez by som zmenil rozostavenie. Ti traja utocnici v predu vobec nepodporuju zalohu. A co sa tyka bojovnosti tak tam ziadna neni az na Puyola. Hviezdy tipu Ronaldinha hraju uplne flegmaticky a bez pohybu, Ronaldinho saz tej lavej strany po cely zapas nepohol. A mali by zacat hrat hraci co hrat chcu ako je Bojan Iniesta Dos Santos a pod. Mozno by bolo na case vymenit aj trenera lebo mam taky pocit ze Rijkard tam nema velku autoritu.
mam napad? vymenis Rijkaarda ok? vidim ze sa fakt vyznas , potom mozes nastupit aj na mieste ronaldinha ked je taky slaby a ked budes vladat tak mozno zaskocis aj za xaviho ked sa vobec nepohybuje , no naco tam takeho nie? a kedze si odbornik tak aj etooa zvladnes a hned je barca prva.kali520 napísal:Madrid zrejme vyhral zasluzene. Boli rychlejsi, pohyblivejsi, elastickejsi a po taktickej strakne to zvladli vybrone.
milujem takych jak si ty edit/: a ten ktory sa boji podpisat do karmy je zabbelec
mozno ronaldinho nema formu ako maval mozno etoo nedava tolko golov ako daval mozno xavi nenabeha tolko ako pred tym ale za to nie su slaby hraci ved keby boli slaby hraci nehrali by v Barce a Barca by nebola druha v Spanielsku
Ja si netrufam povedat na hraca ze je slaby lebo toho dokazal viac uz tym ze je v tom klube mozes na neho vravet ze je slaby az vtedy ked dokazes to co on po pripade viac
Podla mna je dost silny uz len preto ze hrava tam a zasluzi si velky obdiv a nemozes vraviet ze je slaby ked sa tomu rozumies ak hravas futbal tak to nemozes povedat ved kazdy chalan tuzi hrat tam kde oni ci nie??
Ja si netrufam povedat na hraca ze je slaby lebo toho dokazal viac uz tym ze je v tom klube mozes na neho vravet ze je slaby az vtedy ked dokazes to co on po pripade viac
Podla mna je dost silny uz len preto ze hrava tam a zasluzi si velky obdiv a nemozes vraviet ze je slaby ked sa tomu rozumies ak hravas futbal tak to nemozes povedat ved kazdy chalan tuzi hrat tam kde oni ci nie??
U ziadneho hraca som nevidel taky pokles formy behom 2 rokov ako u Ronaldinha, a to sleduje futbal uz nejaky cas. A pricinou zrejme budu rozne hviezdne maniere ako je absencia na treningoch, rozne afery s kurvami, zabavi vecierky a pod. A obavam sa ze uz lepsi nebude pokial nezmeni zivotny styl.IZZi-BA napísal:mozno ronaldinho nema formu ako maval mozno etoo nedava tolko golov ako daval mozno xavi nenabeha tolko ako pred tym ale za to nie su slaby hraci ved keby boli slaby hraci nehrali by v Barce a Barca by nebola druha v Spanielsku
Hraci slaby nie su ale nevydavaju maximum na ihrisku a bolo to vidiet v tom zapase s Madridom, ved vlastne bojovnost aj rozhodla, Madrid ju mal ovela vacsiu.
A druhy su zrejme preto lebo aj ine muzstva maju dost znacne straty vid Sevilla az 11 miesto, Valencia k tym poslednym vykonom je aj zbytocne sa vyjadrovat.
Jak si nemozes trufat to povedat? Sak ked niekto hraje zle a podava zle vykony tak je slaby. A v pripade vykonov poniektorych hracov barcelony nie su hodny hrat za take muzstvo. Myslim si ze keby tam bol trener kalibru Ferguson, Mourinho tak bud by ich jednoducho posadil na lavicku alebo by ich z muzstva vyradil. Proste by ich prinutil podavat maximalny vykon.IZZi-BA napísal:Ja si netrufam povedat na hraca ze je slaby lebo toho dokazal viac uz tym ze je v tom klube mozes na neho vravet ze je slaby az vtedy ked dokazes to co on po pripade viac
matko888, a podla teba je riesenie nechat zostavu tak a nech hraju tak jak doteraz (s tym flegmatickym pristupom)? Ak by mali ostatne muzstva v spanielsku formu tak by im to mozno stacilo na pohar UEFA, aj to hovorim vela.
ako mozes o hracovi ktory ziskal zlatu loptu povedat ze je slaby mozno stratil formu a ma maniere ale urcite neni slaby je lepsi ako vsetci reprezentanti SR a o nich si tiez netrufam povedat ze su slaby ja nemozem vraviet takto o hracoch ktory toho dosiahli tolko ze mne sa o tom moze iba snivat a pritom futbal hram a milujem ho...
dobre uznavam Ronaldinho stratil formu a je to na nom vidiet ale slaby hrac to neni urcite nie
dobre uznavam Ronaldinho stratil formu a je to na nom vidiet ale slaby hrac to neni urcite nie
Oni uz nehraju v pohode posledne 2 rokyPeky05 napísal:ale ide podla mna aj o to ze barcelona ma v utoku velmi silnu konkurenciu lebo je tam Henry,Eto,Messi a Ronaldinho a uz sa nehra v takej pohode ako tie minule roky
IZZi-BA a kto je podla teba slaby hrac? S takymto uvazovanim to potom budu nejaky amateri s Tesedikova.
Vzhladom nato aky bol Ronaldinho dobry a v momentalnom porovnani s inymi hracmi je jednoducho slaby.
pozri , mozno sa zda ze je slaby , ale pre muzstov je aj tak prinos , lebo aj polovicny ronaldinho uhra viacej ako hocijaky iony hrac , nielen v barcelone ale ktorykolvek aj ked sa ti to mozno nezda. taky hrac jak ronaldinho hra 3 roky bez vacsej prestavky a musi sa to jednoducho raz odzrkadlit , lebo to sa jednoducho neda hrat tolke roky vzdy super. a co sa tyka Etooa tak bol dlho zraneny tak ja by som ho nesudil ze je slaby len potrebuje troska cas , ochvilku bude strielat goly , Xavi zase hovoris ze sa nepohybuje , ale aj ked to tak vyzera on ma skvelu pozicnu hru nieje umenie vsade behat , ale byt tam kde treba byt a neubehat sa.neviem no a co sa tyka bojana a dos santosa tak budu podla mna uz v dalsej sezone hravat viacej v zaklade , teraz je to ich prva sezona a jednoducho by bolo blbe ich davat do zakladu , nech zbieraju skusenosti a bojuju o misto .kali520 napísal:Oni uz nehraju v pohode posledne 2 roky
IZZi-BA a kto je podla teba slaby hrac? S takymto uvazovanim to potom budu nejaky amateri s Tesedikova.
Vzhladom nato aky bol Ronaldinho dobry a v momentalnom porovnani s inymi hracmi je jednoducho slaby.
Prinosom pre muzstvo by bolo keby nehral. Ako som povedal, nevie spravit ani jednu klucku a aj prihravky ma slabe co sa rovna strata lopty, cely utok brzdi. Bolo to vidiet vcera a aj v celej tejto sezone (preco ho Rijkard asi dava na lavicku?). Ja som tento rok nevidel nic co by priniesol pre muzstvo. Ak aj dal gol tak to bolo bud z 11 m alebo priameho kopu, mozno sa najdu nejake dva co dal normalne.matko888 napísal:pozri , mozno sa zda ze je slaby , ale pre muzstov je aj tak prinos , lebo aj polovicny ronaldinho uhra viacej ako hocijaky iony hrac , nielen v barcelone ale ktorykolvek aj ked sa ti to mozno nezda
3 roky bez prestavky hra ktorykolvek iny profesional ktory hraje za kvalitnejsi klub. Asi ti bude zbytocne menovat klucovych hracov ostatnych poprednych klubov.matko888 napísal:taky hrac jak ronaldinho hra 3 roky bez vacsej prestavky a musi sa to jednoducho raz odzrkadlit ,
Ty asi necitas poriadne. Som povedal ze taky prudky pokles formy som este u nikoho nevidel, mozno u Ronalda (tlsteho), ale to je asi normalne lebo uz davnejsie som pisal ze brazilcania ked sa dostanu k velkym peniazom a slave tak uz len priberaju a je*u na cely fotbal.matko888 napísal: lebo to sa jednoducho neda hrat tolke roky vzdy super.
Etoo nema az taky pokles formy to uznavam, a dat mu cas nemam nic proti, a k tomu Xavimu to poopravim, nehybe sa iba on ale takmer cele muzstvo, takze pozicna hra mu je zbytocna.
Preco by to bolo blbe? Chcu hrat, snazia sa a mozno nabehaju viac jak cele muzstvo s tymi hviezdami dokopy. Skusenosti naberu pocas sustavneho hrania. V tomto pripade by boli urcite vacsim prinosom ako henten tazkopadny brazilcan. On uz ma uspech a slavu on uz nemusi ani hrat a bude zarabat, na neho uz zaraba jeho meno, naco sa on bude nahat na travniku za nejakou loptou a on si to dobre uvodomuje a preto ma aj take vykony. Mlady hraci potrebuju nieco ukazat musia sa presadit a budu bojovat. A uz len z tohoto dvodou budu vacsim prinosom.matko888 napísal: co sa tyka bojana a dos santosa tak budu podla mna uz v dalsej sezone hravat viacej v zaklade , teraz je to ich prva sezona a jednoducho by bolo blbe ich davat do zakladu , nech zbieraju skusenosti a bojuju o misto .
Ako som povedal, zrejme je cas na zmenu a v muzstve by sa uz malo zacat nieco robit s kadrom a s hernym systemom, lebo ak sa minimalne nezacnu viac pohybovat tak vysledky budu chabe. Ak ta napada nejake ine riesenie mozes ho navrhnut, rad si ho precitam.