Pomoc so sluchatkami

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc so sluchatkami

Príspevok od používateľa aviceN »

Caute chalani mam taky problem ze ked som napr. na ventrile a hram nejaku hru a popritom kecam tak mi zacne zrazu sustiet mikrofon proste ty co su somnou na vnt. tak pocuju ked nieco poviem pocuju len sumot neviete co stym btw. mam sluchatka Logitech za 1000sk
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

preinstaluj zvukove ovladace,skus pomenit nastavenia na VT,ked nepomoze,bude problem na doske...
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Skus TeamSpeak a ak to tam robit nebude, bude problem v nastaveniach Ventrila, ak to bude robit aj tam, tak tipujem ze bude v Recording Control polozka Microphone velmi nizko alebo muted.
Prílohy
Recording Control.jpg
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Gadelat napísal:Skus TeamSpeak a ak to tam robit nebude, bude problem v nastaveniach Ventrila, ak to bude robit aj tam, tak tipujem ze bude v Recording Control polozka Microphone velmi nizko alebo muted.
robi to aj v teamspeaku ale ty si ma dobre nepochopil takze ja keciam tak mozno hodinu a vsetko ide v pohode a zrazu poviem daco a zacne mi to sustiet potom daco robim odpajam vnt zapajam a tak a potom sa mi dako podari a uz mi to ide v pohode uz som zufali
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

mozno bude daco s kontaktmi na mikrofone.asi najskor prelomene.leo ked su v jednej polohe thak idu normalne.ked pohnes z mikrofon thak uz nejde asi zato.
Napísať odpoveď