Utáhne to zdroj?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Utáhne to zdroj?

Príspevok od používateľa kapu »

zdravím chlapy, mám takový dotaz, sice jste mi ten zdroj doporučili vy, už ho mám i v PC, ale pořád si nejsme jistý, jestli až přibude nová grafická karta, jestli to ten zdroj utáhne i v hrách jako je Crysis na plné detaily a třeba když budu mít ještě větrák a pasivní větrání navíc na té grafce...

Zdroj: FSP400-PNF (FORTRON) 12FAN 400W ATX

Základní deska – Asus P5KC/CF/FW/GL, 775/1333, DDR2/3, iP35, eSATA
Procesor - Intel Core2 Duo E6550 2,33GHz 4MB 1333MHz 775pin BOX
Operační paměť – DIMM DDR2 2048MB 800+ DC KIT (2x1024) Transcend 4-4-4-12
Grafická karta – Gigabyte GeForce 8800GT GB 512MB 256bit DDR3, 2xDVI, HDTV, PCIE2.0
Zvuková karta – SB Audigy SE bulk
Pevný disk – Samsung 400GB SATAII/300 16MB 720 RPM
2. Pevný disk - nějaký 160GB
Mechanika – RW Samsung Black S203N/BEBN 20x Drive Dla 8.5GB LS bulk
2. Mechanika - LG, přesně typ nevím ale
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Utiahne
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

jj utiahne ja mam 430 W seasonic a podobnu zostavu az na grafiku mam 8800 GTS G92 a ide v pohode...len neviem preco ale v menu NFS a crysis mi v nom nieco piska.. a bratrancovi tez len on ma 700 W tiez seasonic
kapu
Medium Star
Medium Star

t0m4s3 napísal:Utiahne
Bez problému? I kdybych třeba taktnul (neříkám moc, tak z 2.33GHz na 2.7GHz a grafiku taky o trochu ty MHz pamětí) komponenty? Stále to ten zdroj utáhne?
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

kapu napísal:Bez problému? I kdybych třeba taktnul (neříkám moc, tak z 2.33GHz na 2.7GHz a grafiku taky o trochu ty MHz pamětí) komponenty? Stále to ten zdroj utáhne?
kukni si na PC tuningy alebo svethardware vselijake testy PC a skoro vsade davaju aj kolko ten PC zere v zatazi... a nikdy to nejde nad 400 a niekedy ani nad 350 a to su tam 4jadra
kapu
Medium Star
Medium Star

juslik napísal:kukni si na PC tuningy alebo svethardware vselijake testy PC a skoro vsade davaju aj kolko ten PC zere v zatazi... a nikdy to nejde nad 400 a niekedy ani nad 350 a to su tam 4jadra
okis :)
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

juslik napísal:kukni si na PC tuningy alebo svethardware vselijake testy PC a skoro vsade davaju aj kolko ten PC zere v zatazi... a nikdy to nejde nad 400 a niekedy ani nad 350 a to su tam 4jadra
ano, spotreba nejde nad 400, ale takisto vykon 400 W zdroja nieje 400 Wattov, to je jeho PRIKON, ucinnost sa v dnesnej dobe pohybuje okolo 70 (noname) az 85 (znackove) %
k teme..utiahnut to utiahne, s taktovanim by som si ale nebol isty, je to fortron, ale ak planujes pri taktovani dvihnut napatie na CPU aj RAM, tak by to uz nemusel utiahnut..ale nic sa neboj, zdroj nezhori, prinajhorsom PC nenabehne :)
kapu
Medium Star
Medium Star

nucli napísal:ano, spotreba nejde nad 400, ale takisto vykon 400 W zdroja nieje 400 Wattov, to je jeho PRIKON, ucinnost sa v dnesnej dobe pohybuje okolo 70 (noname) az 85 (znackove) %
k teme..utiahnut to utiahne, s taktovanim by som si ale nebol isty, je to fortron, ale ak planujes pri taktovani dvihnut napatie na CPU aj RAM, tak by to uz nemusel utiahnut..ale nic sa neboj, zdroj nezhori, prinajhorsom PC nenabehne :)
OK, ale víš jak, právě jsem ten zdroj koupil jako zbytek počítače, tak by mi bylo líto kdybych ho musel prodat a koupit nový po měsíci, jsem doufal že to utáhne v pohodě, ale tak věřím že utáhne, taktovat asi nebudu...
nucli
Medium Expert
Medium Expert

..ako tu uz bolo povedane, utiahne. myslim ze mozte :lock:
Tomman
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomman »

juslik napísal:jj utiahne ja mam 430 W seasonic a podobnu zostavu az na grafiku mam 8800 GTS G92 a ide v pohode...len neviem preco ale v menu NFS a crysis mi v nom nieco piska.. a bratrancovi tez len on ma 700 W tiez seasonic
Ja mam Enermax infiniti 650W a tiez mi v menu niektorych hier piska :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

nucli - podobne pripady ako ty, milujem :) ked o to poprosi zakladatel temy, prosim, ked o tom rozhodne moderator, prosim... ked o tom rozhoduje tretia nezainteresovana strana, pride mi to skorej komicke nez ucelove, ak sa jedna o normalnu temu, ktoru navyse mozu vyuzit aj ini na svoju otazku (tj ziadna jednoucelovka pre jedneho usera a dost).. Chapem ze ta irituje ked teraz 50 ludi bude pisat ze "ano utiahne to" az to pomaly vyzera ako posthunting (aj ja som si teraz jeden ulovil tymto aha :D ) .. ale trosku tolerancie :)
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:nucli - podobne pripady ako ty, milujem :) ked o to poprosi zakladatel temy, prosim, ked o tom rozhodne moderator, prosim... ked o tom rozhoduje tretia nezainteresovana strana, pride mi to skorej komicke nez ucelove, ak sa jedna o normalnu temu, ktoru navyse mozu vyuzit aj ini na svoju otazku (tj ziadna jednoucelovka pre jedneho usera a dost).. Chapem ze ta irituje ked teraz 50 ludi bude pisat ze "ano utiahne to" az to pomaly vyzera ako posthunting (aj ja som si teraz jeden ulovil tymto aha :D ) .. ale trosku tolerancie :)
nj chlapec si mysli ze takto ho zoberu to party admini a moderatory :P alebo ste co najvac prispevkov :P
nucli
Medium Expert
Medium Expert

KoCi napísal:nucli - podobne pripady ako ty, milujem :) ked o to poprosi zakladatel temy, prosim, ked o tom rozhodne moderator, prosim... ked o tom rozhoduje tretia nezainteresovana strana, pride mi to skorej komicke nez ucelove, ak sa jedna o normalnu temu, ktoru navyse mozu vyuzit aj ini na svoju otazku (tj ziadna jednoucelovka pre jedneho usera a dost).. Chapem ze ta irituje ked teraz 50 ludi bude pisat ze "ano utiahne to" az to pomaly vyzera ako posthunting (aj ja som si teraz jeden ulovil tymto aha :D ) .. ale trosku tolerancie :)
1.lol 2. :new03: 3.nerozhodujem o tom predsa, bol to len navrh na lock 4.problem bol vyrieseny, boli aj komentare okolo toho, nevidim dovod to dalej zbytocne natahovat, ak ma niekto rovnaky problem, tak v tejto teme najde odpoved ak iny tak zalozi novy thread v ktorom sa mu mozme venovat. 5.naco pises do tejto temy ak k nej nemas co povedat ? juslik ty tiez, akurat tak ste sa do mna obuli nic viac. 6. o pocet prispevkov mi fakt nejde :D
//edit nemam ani najmensi zaujem stat sa moderatorom tohto fora ci sa niekomu podlizovat.
K tym zdrojom enermax, iskaju vylucne len v menu hier ?okrem toho ze piskaju, robia aj nejake problemy, ci len piskaju ? este som sa s tym nestretol, znie to zaujimavo...
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

Pravidlo 25:
O zamykaní a mazaní tém rozhodujú moderátori. Nepíšte zbytočne do témy, že túto témy by ste zamkli. Nechajte to na posúdenie moderátora.
ale ano utiahne to ten zdroj :D
Napísať odpoveď