Deti zabili dievčatko ťahmi z Mortal Kombat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NuSuey
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Deti zabili dievčatko ťahmi z Mortal Kombat

Príspevok od používateľa NuSuey »

Bohužiaľ, hranie hier nie sú len krásne a veselé zážitky, ale spája sa s nimi aj niekoľko útokov, vrážd a násilností. Najme malé deti a teenageri sa pod vplyvom videného nechajú veľmi ľahko presvedčiť, že to, čo sledujú na obrazovkách, je bezpečné aj v reálnom svete. Hoci priamu súvislosť medzi zvýšenou agresivitou detí a hraním počítačových hier ešte nikto exaktne nedokázal, svet je svedkom ďalšej veľmi nešťastnej udalosti, ktorá určite posunie verejnú mienku smerom proti hrám.

Dvaja teenageri, Lamar Roberts (17) a Heather Trujillo (16, podľa krstného mena zrejme dievča) z amerického Colorada mali opatrovať nevlastnú sestru Trujillo, malú sedemročnú Zoe Garcia. Deti začali na dievčatko útočiť, skúšali si na ňom ťahy, ktoré videli v hre Mortal Kobat a po niekoľkých úderoch, kopancoch a buchnátoch Zoe upadla do bezvedomia. Až potom sa mládežníci uvedomili a pokúsili sa dievča oživiť prúdom vody do úst, resp. sa snažili aplikovať prvú pomoc, ale Zoe po prevoze do nemocnice zomrela.

Súdna pitva preukázala, že Zoe mala zlomené zápästie, vyše 20 modrín, poškodenie mozgu a krvácanie z krčných svalov a z oblastí miechy. Ako sa vrahovia vyjadrili, dievčatko na nich kričalo a prosilo ich, aby prestali. Na otázku, prečo tak neurobili, Roberts odpovedal: „Neviem, bol som opitý“. Ak budú odsúdení, hrozí im podľa zákonov krajiny až 48 rokov vo väzení.
absolutne nechapem :( preco takych magorov pustaju za pocitac? :twisted: :evil:

tej holke uz zivot nic nevrati :(
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Deti zabili dievčatko ťahmi z Mortal Kombat

Príspevok od používateľa P3Bo »

NuSuey napísal: „Neviem, bol som opitý“
Nezvaluj to na hry , skor na chlast .
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

aj ked je clovek opity tak by toto nerobil si myslim..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

NuSuey napísal:aj ked je clovek opity tak by toto nerobil si myslim..
Tak to by si sa divil ake ko*ot robia opití, neobhajujem nikoho, skor utocim..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

NuSuey napísal:aj ked je clovek opity tak by toto nerobil si myslim..
kdezeby urcite nikoho na svete za tie roky nezabili pod vplyvom alkoholu . Zapni si telku staci si pozriet spravy kde nehovoria o nicom inom .
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

este nikdy som nebol tak opity, aby som nevedel co robim. bud je clovek opity a ako tka sa kontroluje alebo uz zaspi. nechapem ako moze niekto nieco zvalit na chlast. takych bych fakt mlatil hlava-nehlava. kreteni debilni a este sa ho spytaju a ze bol opity. v tom momente by som ho prerazil. a este v takom veku... ved to uz musia mat aj rozum. ach jaj USA diktuje styl teda... ked si chcu nieco skusat, tak im nikto nebrani ist na trening na sparring. mohli skusat komplet vsetky tahy co poznaju v medziach bezpecnosti dokonca v ramci zabavy.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ok pochopim ak je niekto opity a zabije niekoho na koho je nahnevany totalne .. manzelku lebo ho podvadza, alebo nejakeho typka co mu povedal ze sa jeho sestra nevie korculovat..

ale 2 ja chalani ktory sa troska opiju? v 17tich? to uz je na psychiatriu.. v cloveku by mal byt blok ze malym detom sa nema ublizovat :(

suhlasim s postom nadomnou, absolutne NECHAPEM tych co obhajuju ich, ze to je normalne - ved boli opity a tak je to ospravedlnitelne..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:este nikdy som nebol tak opity, aby som nevedel co robim....
to znamena ze si este nebol opity..kolko krat som sa rano zobudil s tym ze nepamatam co sa ten vecer stalo ..mal si uz niekedy okno ? Myslis ze si to ty ludia vymyslaju ze nic nepamataju hmm ? Kua pisete taky ktory vedia o chlaste holy kkt a poviete o dvoch 17 rocnych ludi ze to je kvoli pc hre ...by som sa necudoval keby mali 12 ALE 17 ? sa zamyslite aj vy ..ty ludia ju zabili a zasluzia si trest ale zabili ju kvoli tomu ze sa ozrali jak prasce a nie preto ze hrali hru...
NuSuey napísal:suhlasim s postom nadomnou, absolutne NECHAPEM tych co obhajuju ich, ze to je normalne - ved boli opity a tak je to ospravedlnitelne..
dovol aby som sa spytal kto povedal ze je to normalne ???!!!

//cely ten clanok je sracka napisana niekym kto chce zvalit agresivitu deti na pc hry, Odkial mali tie deti chlast ? to sa asi nikto nespytal
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

P3Bo napísal:to znamena ze si este nebol opity..kolko krat som sa rano zobudil s tym ze nepamatam co sa ten vecer stalo ..mal si uz niekedy okno ? Myslis ze si to ty ludia vymyslaju ze nic nepamataju hmm ? Kua pisete taky ktory vedia o chlaste holy kkt a poviete o dvoch 17 rocnych ludi ze to je kvoli pc hre ...by som sa necudoval keby mali 12 ALE 17 ? sa zamyslite aj vy ..ty ludia ju zabili a zasluzia si trest ale zabili ju kvoli tomu ze sa ozrali jak prasce a nie preto ze hrali hru...
bol si niekedy tak nasalat, ze by si nevedel ze bijes 7 rocne dievca? ano okna su bezny jav, aj bitky v opilosti, ale toto uz nie
btw mas pravdu, nejde vobec o PC hru ale skor o chlast.
edit: hmm mozno mas aj v niecom pravdu. kazdy je iny a ked ja nemam take stavy tak to neznamena, ze ani nikto iny take nemoze mat... no pre mna je to nepochopitelne
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Dosť psychicky narušené deti , lebo ja ked pijem (do stavu že neviem o sebe) tak dokažem nedokopať male decko
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:bol si niekedy tak nasalat, ze by si nevedel ze bijes 7 rocne dievca? ...
ak sa niekto dokaze v opilosti obesit len preto ze chce vediet ake to je - a vziat si tak vlastny zivot ...preco by niekto druhy na svete nedokopal 7 rocne dievcatko. Teraz nehovorim o sebe. Seriozne ti na tuto otazku neviem odpovedat vzhladom na to ze ked mas okno tak si len tazko spomenies co sa ti minulu noc prehanalo hlavou. Takze neviem coho som schopny.

//dva roky som hral profesionalne ligu COD 2 a sedel som za kompom priblizne 10 hodin denne iba hranim a nebeham po svidniku s thompsonom a nestrielam ludi ..ja len tolko ohladom toho aky vplyv maju pocitacove hry
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ono zdravý človek môže hrať 15 hodín v kuse Manhunt, Postal, GTA a nijak sa to neprejaví - ale keď za tie isté hry pustíte chorý mozog, niet divu že sa deti zabíjajú ťahmi z Mortal Combat...
A ten chlast? Topiaci sa slamky chytá.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

este mi povedzte ako ozraty clovek dokaze robit komba z mortal combat? :)

clovek ktory dokaze mat take okno na tom s pohybovou schopnostou to nebude zrovna najlepsie...

Ale suhlasim s vyssie napisanym (tusim p3bo), ze budu pisat o PC hrach ale o chlaste napisu minimum, pricom to bude hlavny dovod.

Navyse kto zhodnotil ze to bolo takym stylom ako napr mortal kombat? ked si oni vraj nic nepamataju tak oni asi ne.. Clanok ako stvoreny do Noveho Casu, uz tomu chybaju len 3cm na vysku v nadpise, s troma vykricnikmi na konci.. a so screenshotom znamej hry na titulnej stranke...

Takym ludom prajem len podobnu smrt ako ju naservirovali oni jej... Neviem odkedy pozitie alkoholickych napojov akokolvek ospravedlnuje trestny cin..
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

alfonz napísal:Ono zdravý človek môže hrať 15 hodín v kuse Manhunt, Postal, GTA a nijak sa to neprejaví - ale keď za tie isté hry pustíte chorý mozog, niet divu že sa deti zabíjajú ťahmi z Mortal Combat...
A ten chlast? Topiaci sa slamky chytá.
suhlasim .. presne si to asi vystihol..

ide o to ze NORMALNY clovek by take nioeco nespravil.. ti debily museli byt psychicky naruseny.. istotne
mi-chau
Darca
Darca

Ludia tu nikto neobhajuje tych dvoch kretenov. Teda aspon ja. Tvrdim ze aj alkohol ma na tom vinu a triezvi by to mozno nespravili.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

jasne dobili ju tahmi z mortal kombat hrali oni vobec niekedy mortal kombat? ved to su uplne nerealne veci a nieto že ešte pre opiteho normalne sa opili a zbili ho a aby to maly na koho/čo zvalit tak je na vine (ako vždy) počitač btw:akurat som si čital članok zjavna pričina od Michala Rybky z levelu 158 :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

P3Bo napísal:dva roky som hral profesionalne ligu COD 2 a sedel som za kompom priblizne 10 hodin denne iba hranim a nebeham po svidniku s thompsonom a nestrielam ludi ..ja len tolko ohladom toho aky vplyv maju pocitacove hry
vidíš ...raz obhajuješ to, že odkiaľ mali tí zasranci alkohol a hovoríš, že aké veci dokáže človek robiť, keď je na sračky....

teraz k tebe, fajn píšeš, že si hral 2 roky tu GAME a predsa nesejmeš nejaké 8 ročné decko pištoľkou na ulici...aj keď si niekedy sťatý ako sviňa....a vieš prečo, lebo si normálny

takže alkohol v tomto nehral podstatnú úlohu :smt018 ...
musíš sám priznať, že tam isto o poruchy myslenia...
mi-chau
Darca
Darca

On netvrdi ze v tom alkohol hral hlavnu ulohu, on tvrdi ze alkohol ma na tom vacsiu zasluhu ako mortal kombat :idea:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

keby bol na tolko opity aby dokazal niekoho zabit a pritom sa co i len hybat nie to kopat tak to je umenie...
akoze ked je clovek opity na tolko aby fakt nevedel co robi tak uz naozaj newie co robi... chcem tym povedat ze viete ako vyzera poriadne spity clovek... ani po styroch newie chodit... takych ludi treba strielat popripade si na nom vyskusat Mortal Kombat omfg
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Mojou jedinou tuzbou je pocut svedectvo tych dvoch deti ci vobec povedali ze napodobnovali chmaty z mortalu alebo len chceli vediet ake je to si "zabuchat". V tom clanku to mimochodom nikde nieje uvedene, ze povedali , ze napodobnovali chmaty z hry.

donluca: to je mentalita ludi nie narusenost niekto ma testosteronu trosku viac a ked si vypije ta bude chciet zmlatit kazdeho kto pojde na ulici v jeho smere...

inac akoze tie chmaty
....niekoľkých úderoch, kopancoch a buchnátoch ...
to ako take urcite nemohli vidiet v amerike velmi oblubenom sporte ako je wrestling , nedajboze kickbox , thajsky box ..urcite to prvy krat videli v hre .... pokial viem tak tahy z mortalu bezny smrtelnik ktory nema nastudovane aspn 3 bojove umenia nespravi ....ale kopnut a udriet dokaze kazdy bez prestudovania navodu v hre

//ludia vy to nevidite ved to je demagogia !!! Vcera boli Vianoce a namiesto nejakej peknej rozpravky ktoru by som uvital viac som pozeral danyho partakov ..uzasny vianocny film o kradnuti darcekov , prepadnutie 2 a ine voloviny ....vzdy ked zapnem telku niekto mieri buchackou na toho druheho a vy poviete ze to sposobila hra ktora je stara jak svet ... v Amerike uz zjavne nevedia naco sa vyhovorit a urcite chlast a podpriemerna inteligencia deti ich nenapadla .
Napísať odpoveď