Notebook MSI VR601 sata driver

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
omo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Notebook MSI VR601 sata driver

Príspevok od používateľa omo »

cafte pani.mam problem s tymto notasom.Nemozem na to najst SATA ovladace ked chcem instalovat xp tak nema nainstalovane ovladace ako hladal som ich vsade mozne a ani na MSI stranke niesu :( mam aj externu disketovku... web toho notasu http://edis.datahosting.sk/?cmd=tovar_d ... oduct=9706 pls poradte ak sa da dikes 8) a ovladace su neni ani na cd co bolo k nemu
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Asi Ťa chcú dotlačiť, aby si si nainštaloval Vistu. Mnohí výrobcovia to tak robia. Hoci od MSI by som to čakal ako od posledných :? .

Tie Drivery tam normálne niesu :smt104 .
labrada
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa labrada »

s tou vistou je to tak...kupil som si MSI PR220, bez OS...fest brutal....uz sam vyrobca na stranke upozornuje ze je konstruovany s maximalnou podporou pre vistu....takze xp jedine custom install....ale to neva, je to delo
skopi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skopi »

Cau...ja som si kupil MSI a tiez mi tam nesli nainstalovat XPcka...Nakoniec sa mi to podarilo tak ze som zakazal v biose polozku, ze "AHCI Mode". Potom mi to islo uz v pohode...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Zdravim nechcel som zbytocne zakladat novu temu tak by som sem chcel zdielat svoj problem , pod stromcek som si kupil novy notebook ale zacal som mat problemy tiez je tam nainstalovana vista , aplikacie mi na nom zamrzaju windows sa dlho startuje dlho sa aj vypina , napriklad na nalogovanie na icq cakam aj 3-4 minuty potom to zamrzne cakam zas a ide to ok , notebook je http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... tiid=16428
chcel by som sa opytat ako tieto problemy odstranim , neviem ci to je HW lebo kamos ma slabsiu zostavu a fachci mu to vsetko v pohode
rozmyslam aj o dokupeni ramky alebo preinstalovani systemu na XP ale tam budu problem drivery , tie by sa mali ziskat aj z online updatu alebo stranky vyrobcu? je dost smutne ze takto nutia ludi vyuzivat to co nechcu ....
btw nedaju sa ovladace ziskat od predajcu?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Je to fakt o inom, kludne si mal zalozit temu. Henten pavian je stavany na Vistu, s XP tam neuspejes. Pre WinXP su k nemu len niektore aplikacie, bohuzial ovladace nie. Inak na Vistu samozrejme mozes ovladace stiahnut na www.hp.com.
Ja som hentych 6670ckovych pavianov dal teraz pred Vianocami von dvoch a isli v pohode /vseobecne sa snazim pavianom vyhnut, bo starsie mali problem s piskanim pri podtaktovani a novsie 80/90tky maju zase na pipku ac adaptery, ktore piskaju - preto ich aj nazyvam paviany :D/. Skoda tej pamate, chcelo by to 2GB ako maju 6680 a 6690, tam ide Vista o poznanie lepsie. Ale az hentake problemy som nezaznamenal ani na 6670.
gameboy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gameboy »

skopi napísal:Cau...ja som si kupil MSI a tiez mi tam nesli nainstalovat XPcka...Nakoniec sa mi to podarilo tak ze som zakazal v biose polozku, ze "AHCI Mode". Potom mi to islo uz v pohode...
parada tan ahaci mod na disable a nasiel sa disk :D by som nepovedal (Omo to je haluz :D ako to komplikuje a aky je svet maly :D)
stito
Novice
Novice

Si genius

Príspevok od používateľa stito »

Neviem ako si na to prisiel ale funguje to, zacharanil si ma pred infarktom
:lol:
DRack
Amateur
Amateur

Re: Si genius

Príspevok od používateľa DRack »

stito napísal:Neviem ako si na to prisiel ale funguje to, zacharanil si ma pred infarktom
:lol:
Potvrdzujem funkcnost ;) dikeeeesss
Napísať odpoveď