Vajcia
re
pocul som, ze moze vzniknut skleroza, ale ci je to pravda... kazdy povie na nieco, ze je to zle, nejec to lebo... lenze potom by si asi nikto nenajedol. urcite, ale neni dobre konzumovat 4 vajcia za den to je moc.
tiez som pocul, ze 2 kavy za den je prevencia proti parkinsonovej chorobe...
tiez som pocul, ze 2 kavy za den je prevencia proti parkinsonovej chorobe...
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vajcia
Ja pijem surove rozmixované vajciak-u-l-i napísal:dam si kazdy den tak po 4 vajcia..no ked to niekomu poviem tak skoro kazdy mi povie ze oglupnem z toho no sa len zasmejemale preco mi to kazdy vravy ? mozem fakt z toho oglupnut ??? ci je to len baajka ?
![]()
-
den333
Professional
fuj to preco?? lebo si spevak??? to Gott tak pil ne?Digital napísal:Ja pijem surove rozmixované vajciatakže si natom pohode
ne nahodou koli posilovaniu a tak, nieco stym, ze?Digital napísal:Ja pijem surove rozmixované vajciatakže si natom pohode
jj urcite koli posilnovaniusirmisoturbo napísal:ne nahodou koli posilovaniu a tak, nieco stym, ze?
-
Digital
Guru
Tak tak , tiež papam ešte tvarohy , pudingy , jogurty... Salmonelu možeš chytiť , ale vajcia by museli byť pokazenéSpermoS napísal:jj urcite koli posilnovaniuobcas to tiez pijem dam este k tomu tvaroh jogurt....ale mama ebe ze vraj salmonelozu xytim...bajky dufam
je to koli bielkovinam ked sa nemylimden333 napísal:fuj to preco?? lebo si spevak??? to Gott tak pil ne?
-
jin
VIP
My sme to tak kedysi pili pred vystúpením, ibaže s vodkou. Najprv poldeco, aby sme to vajco moc necítili (bolo totiž nemixované) a potom šup vypiť vajco. Spievalo sa po tom geniálne - hlas neskočil ani jeden razmatko888 napísal:je to koli bielkovinam ked sa nemylim
-
bolek
Guru
Ohlúpnuť neohlúpneš, teda z tých vajec je to málo pravdepodobné. Ale vysoký cholesterol je pravdepodonejšík-u-l-i napísal:dam si kazdy den tak po 4 vajcia..no ked to niekomu poviem tak skoro kazdy mi povie ze oglupnem z toho no sa len zasmejemale preco mi to kazdy vravy ? mozem fakt z toho oglupnut ??? ci je to len baajka ?
![]()
-
vajda65
Medium Professional
ked už tak si ich uvar, ako som už písal v téme posilovanie, varením alebo urobením na panvici sa nestárcajú proteíny iba sa zjednodušuje spracovanie týchto vajec žalúdkom.SpermoS napísal:jj urcite koli posilnovaniuobcas to tiez pijem dam este k tomu tvaroh jogurt....ale mama ebe ze vraj salmonelozu xytim...bajky dufam
K cholesterolu ked sa ho tak bojíš tak jednoducho vyhod z tých štyroch vajec dve žlta.
Ja jem takmer každý deň vajcia, 5 z toho 3 žlta vyhodím a mám najlepší cholesterol aký ta lekárka videla....vraj.
K téme - keby sa z toho hlupelo tak by som už musel byť riadny magor čo myslím že nie som....
-
Holubar
Darca
vajda to napisal dobre. Denne by sa nemali jest viac ako 2 zltka. Vajcia urcite tepelne spracovat, surove su zle travitelne a je tam aj to riziko salmonely. Proti skleroze a cholesterolu vseobecne je dobre zaradit vlakninu (napr vlocky, cerealie...), viaze ho na seba v creve, kde sa cholesterol vstrebava a nejake mnozstvo sa tak vyluci z tela
Len dodám k tej salmonelóze, že zo samotného vajíčka ju chytiť nemôžete (samozrejme pokiaľ nejete záprdok), pretože vajíčko je samo o sebe sterilné.
-Salmonelózu dostanete z nečistôt, ktoré sa nachádzajú na škrupinke vajíčka a do jedla sa najčastejšie dostanú pri rozbíjaní vajíčok.
-Preto by ste si ich mali tepelne spracovať alebo keď už nič iné, tak pred rozbijím škrupinku dobre umyť vodou.
Veď viete, kade to ta sliepka tlačí, a v akom bordeli sa tie vajíčka válajú
-Salmonelózu dostanete z nečistôt, ktoré sa nachádzajú na škrupinke vajíčka a do jedla sa najčastejšie dostanú pri rozbíjaní vajíčok.
-Preto by ste si ich mali tepelne spracovať alebo keď už nič iné, tak pred rozbijím škrupinku dobre umyť vodou.
Veď viete, kade to ta sliepka tlačí, a v akom bordeli sa tie vajíčka válajú
-
qwerty-xyz
hej pozeral na ROCKYHOsirmisoturbo napísal:ne nahodou koli posilovaniu a tak, nieco stym, ze?
ja som cital ze futbalisti , alebo aj niekay iny sportovci to koli bielkovinam pijujin napísal:My sme to tak kedysi pili pred vystúpením, ibaže s vodkou. Najprv poldeco, aby sme to vajco moc necítili (bolo totiž nemixované) a potom šup vypiť vajco. Spievalo sa po tom geniálne - hlas neskočil ani jeden raz