Startup PC - výber OS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Startup PC - výber OS

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Ahojte zas mám dáky problém :)
Nejdem to obkecávať skrátka rovno napíšem:
Pri zapnutí PC pri bootovaní z hdd mi vyhodí výber OS (xp a nt4). Problém je, že jediný ktorý sa dá spustiť normálne je NT4, ale na výber tam mám ešte XP a taktiež dve dalsie NTčka (to ani neviem ako som dosiahol, ale pri mne je všetko možné).. Potreboval by som skrátka odstrániť tie prebytočné OS čo mi nabehnú pri výbere pri bootovaní (dúfam, že viete čo myslím), dalo by sa to nejako ?
kore
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Needitoval si v XP zmenu boot obrázku?
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

cor3 napísal:Needitoval si v XP zmenu boot obrázku?
Neviem o čom je reč, ale v xp som nič nerobil mal som XP na d: a chcel som si este NT4 dat na c: lenže ešte predtym som tam mal NT4 ale ten mi nefungoval a sa to akosi zamotalo a enchcelo ma pustit k instalacii bo namiesto instalacky sa spustil NT4 ktory nefungoval.. je to trochu dost zamotane .. kamos mi poradil v system > startup&recovery a mam tu na vyber vsetky tie OS len neviem ako ich odobrať bo nič tu nieje na odobranie

///
Oukej takže som to vyriešil, NT4 som enchal len som nainstaloval XP a v XP som zmenil bootovanie; ovladacie panely > system > upresniť > spustenie a zotavenie systemu (startup&recovery) a tu som zmazal v bootovaciom subore ostatne OS a nechal som si tam funkcny NT4 a XP, aky som rad :) :)

thx 2 fruxo
Napísať odpoveď