preco asimatko888 napísal:nezmenim preco?
FC BARCELONA - REAL MADRID
správa
Chalani sorry, že vam vstupujem do debaty, ale ked to tu čítam neda sa mi nevyjadriť
Takže riešite tu formu Ronaldinha a celej Barcelony - ja si myslím, že príčinou zleho výkonu Ronaldinha nemusí byť iba jeho momentálna zla forma, ta môže prameniť aj z toho, že jednotlivé mužstva dva roky dozadu boli ohurované jeho umenim a dostavali vyprask jeden za druhym, teraz si ho stražia a nepustia ho k lopte - aj to môže byť dôvod
, proste jeho futbalove fynesy su už okukané
Pred začiatkom nového ročnika boli isté famy že by rad prestupil a podobne a tušímže od nového ročníka aj prestupuje do Chelsea Londýn - ale to teraz neriešim,
samozrejme ak sa futbalistovi darí a Španielsko je futbalovou krajinou tak aj media vytvarajú silný tlak čo sa môže prejaviť naprklad tým, že je veľký tlak na vedenie klubu, na trenera a na samotných hráčov
Kali520 - s tými peniazmi, že ked sa brazilčania dostanú k peniazom tak prestanú hrať - to si myslím, že je dobrý argument, ako napr. v hokeji s Rusmi, ktorí zažiaria v jednej sezone v NHL, dosiahnu niečo a potom berú ťažke peniaze a nič nehrajú, môže to byť príčina
Ja osobne fanúšik Barcelony nie som, a preto aj vidím, že ked sa mužstvu darí tak je pohoda a ide sa dalej ale v tomto prípade ak sa im nedarí tak je sama kritika a stále sa vyžaduje od hráča viac a viac a nenechava sa mu priestor pre zlepšenie, ja si myslím, že tato súčasna forma Ronaldinha je akýmsi mostikom jeho odchodu a možno že len nechce hrať už za Barcu.
btw. dúfam, že Robinho tak neskonči v Reale, pretože na nom stále vidno chuť hrať futbal a jeho to proste baví
Takže riešite tu formu Ronaldinha a celej Barcelony - ja si myslím, že príčinou zleho výkonu Ronaldinha nemusí byť iba jeho momentálna zla forma, ta môže prameniť aj z toho, že jednotlivé mužstva dva roky dozadu boli ohurované jeho umenim a dostavali vyprask jeden za druhym, teraz si ho stražia a nepustia ho k lopte - aj to môže byť dôvod
Pred začiatkom nového ročnika boli isté famy že by rad prestupil a podobne a tušímže od nového ročníka aj prestupuje do Chelsea Londýn - ale to teraz neriešim,
samozrejme ak sa futbalistovi darí a Španielsko je futbalovou krajinou tak aj media vytvarajú silný tlak čo sa môže prejaviť naprklad tým, že je veľký tlak na vedenie klubu, na trenera a na samotných hráčov
Kali520 - s tými peniazmi, že ked sa brazilčania dostanú k peniazom tak prestanú hrať - to si myslím, že je dobrý argument, ako napr. v hokeji s Rusmi, ktorí zažiaria v jednej sezone v NHL, dosiahnu niečo a potom berú ťažke peniaze a nič nehrajú, môže to byť príčina
Ja osobne fanúšik Barcelony nie som, a preto aj vidím, že ked sa mužstvu darí tak je pohoda a ide sa dalej ale v tomto prípade ak sa im nedarí tak je sama kritika a stále sa vyžaduje od hráča viac a viac a nenechava sa mu priestor pre zlepšenie, ja si myslím, že tato súčasna forma Ronaldinha je akýmsi mostikom jeho odchodu a možno že len nechce hrať už za Barcu.
btw. dúfam, že Robinho tak neskonči v Reale, pretože na nom stále vidno chuť hrať futbal a jeho to proste baví
správa
tých brazilčanov som mal od Kali520 ale s nim súhlasim ohľadom Ronalda, v tomto sa príliš nevyznam ale ked počujem a vidim aké kusky predvádzajú v domácej lige a po príchode slabnú tak čo k tomu dodaťhojko napísal:J.O.S.E: Tak skus vymenovat teraz par hracov, ktori sa dostali k peniazom a prestali hrat, daj aspon tak 5 mien z futbalu (tusim si pisla brazilcanov) a z hokeju (rusov).
Rusov v hokeji - napr. Alexei Yashin - teraz hrajúci v Jaroslavli, zažiaril v Ottawe a ťažke miliony dolárov bral v NY Islanders až ho vykúpili zo zmluvy lebo uspech sa nedostavil, Sergei Samsonov zažiaril a zhasol, Sergei Fedorov zhasol už davno vekom to nie je
Nakom este poklesla forma tak ako u Ronaldinha? Len nemenuj brazilcanov.matko888 napísal:jase ze pokles formy je najlepsie vidiet na superhviezdach .
Mas pravdu v com? Ze mu poklesla forma? Ano to je pravda ale forma nepoklesne len tak z nicoho nic. Je to nasledok roznych absencii na treningoch a ktorych som nedavno cital a vseliakych inych nocnych zabavach. Toto si profesional a uz vobec nie hviezda takehoto kalibru nemoze dovolit.matko888 napísal:pozri ja len vyjadrujem svoj nazor , nezamena to ze som zblazneny do barceloyn , len hovorim co si myslim a mam pravdu
Nad tym som tiez rozmyslal, lebo podobne to vyzeralo s Henrym minulu sezonu. Tiez sa rozpravalo o jeho odchode do Barcelony, v zaklade moc casto nehral a ked hral tak vykon bol slaby. A Edmilson nedavno povedal ze maju v muzstve ciernu ovcu. Logicky mi to vychadza na treningoch absetnujuceho a nocnych baroch vymetavajuceho Ronaldinha.J.O.S.E. napísal:Ja osobne fanúšik Barcelony nie som, a preto aj vidím, že ked sa mužstvu darí tak je pohoda a ide sa dalej ale v tomto prípade ak sa im nedarí tak je sama kritika a stále sa vyžaduje od hráča viac a viac a nenechava sa mu priestor pre zlepšenie, ja si myslím, že tato súčasna forma Ronaldinha je akýmsi mostikom jeho odchodu a možno že len nechce hrať už za Barcu.
Pisal som to aj ja. Tak napr Ronaldinho ten tu uz bol dost rozobraty tak je asi zbytocne sa vyjadrovat. Pred nim to bol Ronaldo, dalsia megahviezda a jeho prudky pokles formy a neuveritelne priberanie. Pred nim to bol zase Rivaldo, po odchode z Barcelony a hadke s van Galom stravil jednu sezonu v AC Milane kde vacsinou vysedaval na lavicke, a potom odysiel do priemerneho Olympiakosu, od vtedy viem o nom malo. Potom by sa dalo povedat ze aj Romario mal k tomu blizko ale on nemal zase az taky velky pokles formy, zrejme dost hraje aj na tom fakt ze odysiel hrat do Brazilii. Dalsie brazilske hviezdy neviem okomentovat, futbal som vtedy nesledoval a tiez sa okolo tejto branzi netocili az tak velke peniaze ako teraz a hraci nehrali v roznych reklamach ktore im vynasaju viac ako nejaky zapas. Ale mozem uz teraz dopredu povedat ze asi na takych 80% ked Robinho dosiahne slavu aku mal Ronaldinho, jeho forma rapidne po uspesnej sezone klesne. Uz dnes ma take hviezdne maniere a minule nedosiel na trening po tom co v brazilii sa ozral s dalsimi brazilskymi spoluhracmi.Hojko napísal:Tak skus vymenovat teraz par hracov, ktori sa dostali k peniazom a prestali hrat, daj aspon tak 5 mien z futbalu (tusim si pisla brazilcanov)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
J.O.S.E: Yashin mal velke problemy s kolenom a preto dopadol ako dopadol, musel vynechat cast sezony, aj po lieceni sa mu vsak zranenie vratilo. Porovnat rusku ligu s NHL nie je problem, ved su tam kluby s vacsim rozpoctom ako kluby v NHL, takze aj platovo to je velmi zaujimave pre hracov a vzhladom na to, ze hra Yashin doma v Rusku za dobre peniaze, tak sa mu ani necudujem. Fedorov ma 38 rokov, napriek tomu si drzi stale vysoky icetime, hoci golov prilis nedava, urcite je pre svoje muzstvo platnym hracom. Khabibulin nadalej chytava, chyta za Chicago, z 36 zapasov odchytal 26 zapasov, muzstvo sa pohybuje v strede ligy, takze celkom prijatelne vysledky vzhladom na postavenie z minulej sezony. Je mozno pravda, ze uz nie je hviezda ako bol, ale to sa moze zmenit. Zhamnov ma svoj vek, odohral toho v NHL dostatok, takze nevidim v tom problem.
kali520: Tusim si myslis Ronalda a Ronalda, urcite hovorime o tom istom, cize brazilcana, ktory hraval z Real a podobne, avsak by som ta uviedol na presnu mieru, ze jeho kariera bola zastavena pre zdravotne problemy s kolenom, tusim na sezonu prestal aj hrat futbal a neskor sa vratil...
kali520: Tusim si myslis Ronalda a Ronalda, urcite hovorime o tom istom, cize brazilcana, ktory hraval z Real a podobne, avsak by som ta uviedol na presnu mieru, ze jeho kariera bola zastavena pre zdravotne problemy s kolenom, tusim na sezonu prestal aj hrat futbal a neskor sa vratil...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ale no taketo zovseobecnovania vobec nemam rad..vies co je najhorise?je milion hracov, ktory dopadli horsie ako Ronaldo, Rivaldo...,ale ja si na nich nespomeniem, pretoze zaziarili a fakt prd dokazali, zatial co ty tu pises o hracoch, ktori si svoju vykonnost udrziavali peknych par rokov..ale zas ako protipol ti mozem uviest napriklad Cafu-a,Dungu,Roberta Carlosa..o ruskom hokeji to vysvetlil pekne hojko..
to co tu menujes ty sa neda porovnavat napriklad s Jimom Carey(im)(kuwa to je nevysklonovatelne)
Barca nema taku fazonu ako mala mozno dva roky dozadu, ale stale je to svetove muzstvo a neprekvapilo by ma ak by vyhrali napriklad ligu majstrov
co sa tyka realu, mal som ich rad za cias davora sukera, zaciatky raula..potom po prichodoch figa, beckhama a ostatnych som real postupne prestal mat rad, ale myslim, ze real sa vracia tam kde by patrit mal a to najhlavnejsie, hra pekny futbal..
to co tu menujes ty sa neda porovnavat napriklad s Jimom Carey(im)(kuwa to je nevysklonovatelne)
Barca nema taku fazonu ako mala mozno dva roky dozadu, ale stale je to svetove muzstvo a neprekvapilo by ma ak by vyhrali napriklad ligu majstrov
co sa tyka realu, mal som ich rad za cias davora sukera, zaciatky raula..potom po prichodoch figa, beckhama a ostatnych som real postupne prestal mat rad, ale myslim, ze real sa vracia tam kde by patrit mal a to najhlavnejsie, hra pekny futbal..
odpovedam na pokles formy u hracov: David Beckham , raz bol superhviezda a dalej nic velke neukazal , ked nerattame par priamich kopov a reklamy , zil len z priamich kopov. dalej mozem povedat ze pokles formy ma aj Maniche a tiez je to dost vidiet , dalej Sevcenko, Ballack dalo by sa pokracovat dalej . a co sa tyka toho ze hrac nemoze stratit formu z nicoho nic tak mas ciastocne pravdu , ale Ronaldinho neprestal trenovat , lebo je porfesionala to si nemoze dovolit , to ze zmeskal trening , lebo oslavoval vyhru brazilie je dost odpustitelne . Ale poviem ti ze hrac ma jedno obdobie nauzaj famozne a o rok moze hrat nahovno to je proste tak , nikto nemoze hrat vkuse 100 percentne , lebo potom by nemal futbal zmysel. hrac musi trenovat aby zas chitil formu , musi chciet a o tom to je vsetko
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Ano, viem o tom. Lenze jeho najsvetlejsie momenty prisli prave po tom zraneni na MS 2002. Potom mal este taky rok v Madride celkom dobry, ale po nom to uz islo z kopca.Hojko napísal:kali520: Tusim si myslis Ronalda a Ronalda, urcite hovorime o tom istom, cize brazilcana, ktory hraval z Real a podobne, avsak by som ta uviedol na presnu mieru, ze jeho kariera bola zastavena pre zdravotne problemy s kolenom, tusim na sezonu prestal aj hrat futbal a neskor sa vratil...
matko888 vedel som ze budes menovat tychto hracov, ale bohuzial ani jeden z nich nebol vyhlaseny za najlepsieho hraca sveta a europi, tusim az na Schevcenka (ten bo raz najlespi v europe). Ale jeho pripad je tiez iny, jemu proste neprospel ten prestup do Chelsea. Myslim si ze ak by zostal v AC tak by hral stale tak dobre. A tiez podstatny rozdiel je aj v tom ze Scheva sa snazi na travniku aj ked mu to nejde, Ronaldinho len stoji na tej lavej strane a je chrbtom otoceny brane a hlavne nebeha. Ty tvoji ostatny menovany hraci sa aspon hybu ked nic nevedia spravit. A ja si nemyslim ze by mal nejaku volu sa aj zlepsit, uz to pochop on je*e na cely fotbal, jemu staci ked mu meno zaraba peniaze.
Samozrejme nemusia to byt vsetci, ale tyto hraci tiez nedosiahli uplneho vrcholu ako som uz spominal. A R Carlos mal tiez dost vyrazny pokles formy.miki24686 napísal:ale zas ako protipol ti mozem uviest napriklad Cafu-a,Dungu,Roberta Carlosa..o ruskom hokeji to vysvetlil pekne hojko..
Nehovorim ze formu si maju udrzat po celu karieru, ale mnou uvedeny hraci boli najlepsi vo svete a teraz patria do obycajneho priemeru ktori nema stabilne miesto v zostave a vysedava na lavicke.
správa
Hojko - Yashin mal velke problemy s kolenom a preto dopadol ako dopadol, musel vynechat cast sezony, aj po lieceni sa mu vsak zranenie vratilo. Porovnat rusku ligu s NHL nie je problem, ved su tam kluby s vacsim rozpoctom ako kluby v NHL, takze aj platovo to je velmi zaujimave pre hracov a vzhladom na to, ze hra Yashin doma v Rusku za dobre peniaze, tak sa mu ani necudujem.
Tu si nepriamo naznačil v čom je ten problem. Suhlasim s tým, že hovoríš že v Rusku sú kluby s väčším rozpočtom ako v NHL to je fakt - tu sa myslím zhodneme
Tak otázkou zostava prečo ked Rusi môžu svojich lepšie zaplatiť, sú rôzne dohady či náhodou nemá ruská liga vyššiu kvalitu ako NHL, tak prečo chodia ruskí hráči do NHL
- odpoved si myslím, je veľmi jednoducha - to znamená že NHL je svetoznáma a najprestížnejšia liga na svete a preto ju chcu mnohí rusi skúsiť a ked niečo dokážu tak potom si uvedomia že svoj vrchol už zažili a môžu isť domov kedže v Rusku ich zaplatia mnohokrát lepšie ako v NHL - pred pár rokmi mal podobne problémy aj Ilya Kovalchuk ale našťastie našiel motiváciu a dnes predvádza skvele kúsky, ale počas niektorých MS som zaregistroval, že aj Maxim Sushinskij mal isť do NHL lenže odmietol, pretože doma ho zaplatia lepšie, nemusí toľko cestovať, rodina je nablízku a pod.
Takže problémom je hlavne prestíž
Tu si nepriamo naznačil v čom je ten problem. Suhlasim s tým, že hovoríš že v Rusku sú kluby s väčším rozpočtom ako v NHL to je fakt - tu sa myslím zhodneme
Tak otázkou zostava prečo ked Rusi môžu svojich lepšie zaplatiť, sú rôzne dohady či náhodou nemá ruská liga vyššiu kvalitu ako NHL, tak prečo chodia ruskí hráči do NHL
Takže problémom je hlavne prestíž
-
hojko
Site Admin
kali520: Mam pocit, ze Ronaldo zahviezdil uz v roku 1998 vo Francuzsku, nie??? Tusim bol najlepsim strelcom MS a odstrartovala jeho kariera raketovym sposobom.
J.O.S.E: NHL je NHL, kto nevyhra Stanley Cup, ma smolu. Myslim, ze ak sa niekomu podari ziskat SC v najprestiznejsej lige, moze uz v klude zomriet. Je to asi ako vyhrat Ligu majstrov alebo ako vyhrat Tour de France. Raz niekto povedal, ze je lepsie vyhrat jeden krat za zivot Tour de France ako 10x Giro.
J.O.S.E: NHL je NHL, kto nevyhra Stanley Cup, ma smolu. Myslim, ze ak sa niekomu podari ziskat SC v najprestiznejsej lige, moze uz v klude zomriet. Je to asi ako vyhrat Ligu majstrov alebo ako vyhrat Tour de France. Raz niekto povedal, ze je lepsie vyhrat jeden krat za zivot Tour de France ako 10x Giro.
Ano patril uz aj tam k najlepsim na svete (az na posledny zapas kde podal zahadne zly vykon), a tusim aj bol kanditatom na najlespieho hraca sveta aleto mu vyfukol Zidane. Najlepsi strelec na tych MS bol Davor Suker so 6 golmi, Ronaldo ich dal len 4.Hojko napísal:kali520: Mam pocit, ze Ronaldo zahviezdil uz v roku 1998 vo Francuzsku, nie??? Tusim bol najlepsim strelcom MS a odstrartovala jeho kariera raketovym sposobom.
Na MS 2002 bol najlepsi strelec s 8 golmi a toho roku bol aj vyhlaseny za najlepsieho hraca sveta, takze si myslim ze tento rok bol pre neho uspesnejsi.
správa
Tak okrem Stanley Cupu sú v NHL cenené aj iné kolektívom dosiahnuté trofeje, v základnej časti je pre kolektív najvyšším cieľom Presidents Trophy, a potom v konferenciach sa hra o víťaza, kde víťaz východnej konferencie dostáva Pirce of Eastern Conference Trophy a víťaz západnej konferencie dostane Clarence Sutherland Campbell Bowl Trophy (ako je to zaužívané tak sa ich kapitáni víťazných mužstiev z poverčivosti nedotýkajú)hojko napísal: J.O.S.E: NHL je NHL, kto nevyhra Stanley Cup, ma smolu. Myslim, ze ak sa niekomu podari ziskat SC v najprestiznejsej lige, moze uz v klude zomriet. Je to asi ako vyhrat Ligu majstrov alebo ako vyhrat Tour de France. Raz niekto povedal, ze je lepsie vyhrat jeden krat za zivot Tour de France ako 10x Giro.
Hojko - to čo si napísal, že ak hráč získa Stanley Cup tak môže pokojne umrieť, môžme kľudne aplikovať do istej miery na Scotta Niedermayera - ktorý získal minulú sezonu s Anaheimom svoj 4-tý Stanley Cup a tretinu novej sezony vynechal lebo nemal motiváciu. Je paradox, že asi sa na neho lepia tie prstene za zisk Stanley Cupu a taký Ray Bourque musel čakať dlhých skoro 22 rokov kým získa svoj prvý Stanley Cup.
uz nic , len si tutuo s kolegami vymiename nazoryspike97 napísal:Ako vidím,tak tieto príspevky velmi nepatria do tejto témy![]()
Viem,že mňa do toho veľa nie je,ale o tom zápase bolo písané len zopár príspevkov a odvtedy to už je niekde pri hokeji,čo už vôbec neviem čo má spoločné so zápasom Barcelona-Real Madrid
-
R1k1nko
Darca
aj ked neskoro neda mi sa vyjadrit ... hra realu uz bola tolko krat menena a tiez aj striedanie trenerov poslednych rokov.
a ako zarytý fanusik realu mi je az niekedy tazko pozerat na jeho hru.
a ako spravny fanusik realu je aby ste nenavideli barcelonu ....
ale ja si uz niekedy radsej zapnem ju ako Real...
2000-2002 - hra : prihravky pred 16stkou asi 30
drzanie lopty na kopackach realu atd atd..
figo, zidan , raul tiez aj guti lepsie hral ( mozno sa mi to zdalo )
k teme : zapas sa pozerat dal
aspom ze robino potesi

a ako zarytý fanusik realu mi je az niekedy tazko pozerat na jeho hru.
a ako spravny fanusik realu je aby ste nenavideli barcelonu ....
ale ja si uz niekedy radsej zapnem ju ako Real...
2000-2002 - hra : prihravky pred 16stkou asi 30
drzanie lopty na kopackach realu atd atd..
figo, zidan , raul tiez aj guti lepsie hral ( mozno sa mi to zdalo )
k teme : zapas sa pozerat dal
aspom ze robino potesi