Dark-Messiah-of-Might-and MAgic rpg novej generacie!

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
jAssin
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

No to je brutalna hra!!Jasom ju presiel nejak za dva dni,az moc kratko,ale nevadi.Uz sa tesim na dalsie,ale skusim to inak :D Grafika z hl2 je fakt husta.Aj tie zatisia a tie pohlady do kanonou :shock:
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

No je to dost kratke, teda je to asi najkratsie RPG ake som hral, ak sa to vôbec da povazovat za RPG. Ale inak je to strasne dobra hra :smt007
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

PAIN napísal:No je to dost kratke, teda je to asi najkratsie RPG ake som hral, ak sa to vôbec da povazovat za RPG. Ale inak je to strasne dobra hra :smt007
skôr akcna hra s prvkami RPG ... inak mne to pripominalo Daikatanu, aj ked som hral len demo :oops: :cry:
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

nazdar mam taku dost blbu otazku na tuto hru lebo drtim to stale fest husta hra...blabla..len neviem jak sa sekaju hlavy?poradite mi dagdo :D:D :lol:
21tomy21
Star
Star

all

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

počujte neposlal by mi tuto hru niekto poštou samozrejme za nejakú hru ,ktorú si ten dotyčný môýe vybrať z mojho zoznamu... pls pls keby niečo tak SS :wink:
M0nd0
Expert
Expert

lol s ito stiahni nie?

fakt neviete jak sa sekaju tie hlavy???:D:D
21tomy21
Star
Star

all

noo heej stiahni ale ja mám na nete FUP !! pls nikto sa nenájde pls :cry: :cry:
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

M0nd0 napísal:fakt neviete jak sa sekaju tie hlavy???:D:D
..hral som to uz davnejsie, no asi tym myslis to specialne kombo..to sa da vyvolat, az ked ti adrenalin(ci co to je) stupne naplno, a vtedy tusim podrzis tlacitko na myske a urobi potom ten specialny uder..aspon sa mi zda..

21tomy21:sak si to stahuj z rapidsharu po castiach, kazdy den zopar, za tyzden dva to bude stiahnute:)..pochybujem ze by sa to chcelo niekomu posielat postou.. :roll:
21tomy21
Star
Star

alee

alee ved to nieje až tak ťažké zájsť na poštu..... a inak mám verejnu IP adresu takže z rapidu nestiahnem takmer nič....!! pls nájde sa niekto..... :oops:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

sa mi len sniva alebo tu rozoberate warez? ... tak to ste na spatnej adrese :arrow: lamky
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: alee

Príspevok od používateľa Šu-Do »

21tomy21 napísal:alee ved to nieje až tak ťažké zájsť na poštu..... a inak mám verejnu IP adresu takže z rapidu nestiahnem takmer nič....!! pls nájde sa niekto..... :oops:
co takto zajist do obchodu ? :roll:
M0nd0
Expert
Expert

marcus-16 napísal:..hral som to uz davnejsie, no asi tym myslis to specialne kombo..to sa da vyvolat, az ked ti adrenalin(ci co to je) stupne naplno, a vtedy tusim podrzis tlacitko na myske a urobi potom ten specialny uder..aspon sa mi zda..

21tomy21:sak si to stahuj z rapidsharu po castiach, kazdy den zopar, za tyzden dva to bude stiahnute:)..pochybujem ze by sa to chcelo niekomu posielat postou.. :roll:

no ved ked mam plny adrenalin(cheat :D) a dam to combo že podržim myš (ked mam dyky) tak on iba natiahne ruku a hodi tu diku po nom!o hlava nepadne:D :cry:
21tomy21
Star
Star

Re: alee

Šu-Do napísal:co takto zajist do obchodu ? :roll:
no ved tam som už bol a túto hru tam nemajú a ked si ju dám objednať tak príde o 2 týždne...... :? :x :roll:
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Chlopy podarilo sa už niekomu z vás odstrániť ten "Zoro effekt" počas hrania hry + tie chýbajúce videá atď... Lebo ja som to spustil z dx9 a všetko šlo ok ale sekalo jak tri svine ale keď som to dal na dx8 tak to šlo celkom slušne na med.-max. detaily ale nešli mi videá plus urval sa mi tamten spomínaný zoro efekt... nejaký nápad??? :?
Gusttafa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gusttafa »

Neviete aci to ide aj na Viste?Bo som to nainstaloval a dost nmi to graficky blbne a hadze chyby
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

Gusttafa napísal:Neviete aci to ide aj na Viste?Bo som to nainstaloval a dost nmi to graficky blbne a hadze chyby
jj beži to aj na viste, no a graficky to blbne snáď každému z toho si nič nerob... btw. skús patchnúť hru... :wink:
Napísať odpoveď