No to je brutalna hra!!Jasom ju presiel nejak za dva dni,az moc kratko,ale nevadi.Uz sa tesim na dalsie,ale skusim to inak Grafika z hl2 je fakt husta.Aj tie zatisia a tie pohlady do kanonou
M0nd0 napísal:fakt neviete jak sa sekaju tie hlavy???:D:D
..hral som to uz davnejsie, no asi tym myslis to specialne kombo..to sa da vyvolat, az ked ti adrenalin(ci co to je) stupne naplno, a vtedy tusim podrzis tlacitko na myske a urobi potom ten specialny uder..aspon sa mi zda..
21tomy21:sak si to stahuj z rapidsharu po castiach, kazdy den zopar, za tyzden dva to bude stiahnute:)..pochybujem ze by sa to chcelo niekomu posielat postou..
21tomy21 napísal:alee ved to nieje až tak ťažké zájsť na poštu..... a inak mám verejnu IP adresu takže z rapidu nestiahnem takmer nič....!! pls nájde sa niekto.....
marcus-16 napísal:..hral som to uz davnejsie, no asi tym myslis to specialne kombo..to sa da vyvolat, az ked ti adrenalin(ci co to je) stupne naplno, a vtedy tusim podrzis tlacitko na myske a urobi potom ten specialny uder..aspon sa mi zda..
21tomy21:sak si to stahuj z rapidsharu po castiach, kazdy den zopar, za tyzden dva to bude stiahnute:)..pochybujem ze by sa to chcelo niekomu posielat postou..
no ved ked mam plny adrenalin(cheat ) a dam to combo že podržim myš (ked mam dyky) tak on iba natiahne ruku a hodi tu diku po nom!o hlava nepadne:D
Chlopy podarilo sa už niekomu z vás odstrániť ten "Zoro effekt" počas hrania hry + tie chýbajúce videá atď... Lebo ja som to spustil z dx9 a všetko šlo ok ale sekalo jak tri svine ale keď som to dal na dx8 tak to šlo celkom slušne na med.-max. detaily ale nešli mi videá plus urval sa mi tamten spomínaný zoro efekt... nejaký nápad???