preco ? mne sa lasak zda v pohode...Retne napísal:hojko: Myslim ze to je fakt o tom skoro hovorit, vsetko sa moze stat, no ale ak nie Budaj, tak Krizan mi tiez pripada ako dobra alternativa, ale na Lasaka som priam alergicky
Slovenska hokejova reprezentacia
správa
pozri, Lašákov strop v kariere už nastal a to bol rok 2002 ked vychytal zlato na MS, odvtedy jeho výkony už nie sú také aké celá slovenska hokejová verejnosť od neho očakáva.wesley17 napísal:preco ? mne sa lasak zda v pohode...
Ja osobne si myslím, že každý brankar či hrač je schopný zažiariť v jednom roku a potom už sa môže len tým výkonom približovať a to je ten prípad Jána Lašáka
btw. nedá sa očakávať, že nam každý rok vychyta jeden a ten istý brankár zlato, ja si myslim, že treba testovať a dávať príležitost mladým hráčom
Lasakova forma sa velmi odvija od jeho psychiky, to sa ukazalo na MS(ked sme boli zlaty), mal za sebou jeden uzasny zapas a potom chytal dobre v nasledujucich zapasoch. No ale podla mna branraka takeho formatu nemoze rozhadzat nic, nesmie o sebe pochybovat, jednoducho v jeho rokoch musi byt na tom spychicky super a janko na tom veru tak nie je ked ma za sebou posraty zapas, nedokaze sa z toho dostat a to z neho robi vykonnostne kolisaveho brankara.
správa
Budaj nereprezentoval preto, lebo v závere sezony sa mu vyskytlo nejaké zranenie a tušímže mu nebol ani povolený štart od lekárov Colorada, a pritom on sam prezentoval, že by to nebolo dobre, keby chytal so zranením nemohol by predsa podať 100%-tný výkon ale ako si písal tak Križan a Halak ho celkom slušne nahradiliMonako2 napísal:taktiez aj Stanu, ktory podava celkom slusne vykony... ale toho ja osobne nemusim.
najlepsi by bol urcite Budaj, sice ma trochu sklamal neucastou na MS, ale... za nim Krizan/Halak.
správa
Retne, Kubus12 v tomto s vami súhlasim ved dnes na Slovensku prevláda rodinkarstvo všade nie len v hokeji, ale dúfam, že to drevo
neťahajú na nejaké majstrovstva. Talenty, ktoré majú hokejové myslenie v hlave hokej nehrajú a puci, ktorých tatkovia majú v peňaženkách hokej hrajú - písal som v sekcii šport už niekoľkokrát že o takých 7 rokov sa budeme topiť v záchranarskych prácach aby sme sa udržali v kategorii A. Hokej v našej krajine dosť upada a ako inač ked hlavnou príčinou sú peniaze - zaujimave je však, že ked si pozriem nejakých politikov, ktorí hovoria o hosp. raste našej krajiny rozmýšľam na čom sa to asi tak prejavuje, ked mame rozbite všetko čo sa len da. Ja by som možno privítal takú možnosť ako je to v Rusku - ministerstvo športu - neviem presne ktorí bývalý svetoznámy hrač je ministrom ale ked sa pozriem na prípravu Rusov a to ako oni hrajú tak my môžme o hokej len pozerať a nie hrať.
Peniaze by sa mali davať na osobných trenerov, kondičných trenerov a iných ako je to trebarz v Rusku, Kanade či USA, pretože tu prevláda rodinkarstvo a čo sa týka kvality hokeja tak tieto krajiny nam mávajú z rýchlovlaku a my jednoducho nestihame
Ale čo už pravda je všeobecne známa že nie su peniaze na šport či už hokej futbal a pod. ale kým pravidelne nebudeme účastníkom nejakej tej blamaže či vo futbale, hokeji tak kompetentní si nabalia vrecka a potom potichu odídu
btw. som zvedavý ako dopadne naša 20-tka na MS v Česku, ja týmto chalanom dosť verím a dúfam, že účasť v extralige im pomohla
, len škoda že mali prípravu takú ťažkú a nevyhrali ani jeden zápas ale si myslím, že s Rusmi a Kanadou vyhrať alebo s nimi uhrať priateľný výsledok je v podmienkach aké títo hokejisti majú v porovnaní s nimi asi nemožne ale aj tak im fandím nech nehrajú o záchranú 
Peniaze by sa mali davať na osobných trenerov, kondičných trenerov a iných ako je to trebarz v Rusku, Kanade či USA, pretože tu prevláda rodinkarstvo a čo sa týka kvality hokeja tak tieto krajiny nam mávajú z rýchlovlaku a my jednoducho nestihame
Ale čo už pravda je všeobecne známa že nie su peniaze na šport či už hokej futbal a pod. ale kým pravidelne nebudeme účastníkom nejakej tej blamaže či vo futbale, hokeji tak kompetentní si nabalia vrecka a potom potichu odídu
btw. som zvedavý ako dopadne naša 20-tka na MS v Česku, ja týmto chalanom dosť verím a dúfam, že účasť v extralige im pomohla
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
J.O.S.E: Porovnavat nas hokej s hokejom v Kanade a pracou s mladezou je uplne nemozne. V Kanade je takmer 30 tisic ladovych ploch na ktorych sa hra hokej, u nas je to tusim okolo 50, co je dost velky rozdiel. V Kanade su otvorene stadiony a plochy pre verejnost, kam mozu ludia chodit hravat hokej vo svojom volnom case, u nas si rad za verejne korculovanie, ktore je jeden krat do tyzdna.
alebo ked je vonku zima a zamrzne nieake jazero , tak sa da ist zahrat hokej , podla mna by to aj u nas mohlo byt tak ze by si clovek mohol ist vo volnom case zahrat hokej , tak ako futbal. v kazdom vacsom meste keby bola nieaka kryta hala kde by sa dalo ist.hojko napísal:J.O.S.E: Porovnavat nas hokej s hokejom v Kanade a pracou s mladezou je uplne nemozne. V Kanade je takmer 30 tisic ladovych ploch na ktorych sa hra hokej, u nas je to tusim okolo 50, co je dost velky rozdiel. V Kanade su otvorene stadiony a plochy pre verejnost, kam mozu ludia chodit hravat hokej vo svojom volnom case, u nas si rad za verejne korculovanie, ktore je jeden krat do tyzdna.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
matko888: Na jazere sa da hrat aj tu, ale prirodny lad sa neda porovnat s ladom do ktoreho sa pridavaju chemikalie a ktory je mrazeny na urcitu teplotu. Je to dost velky rozdiel, ci hras na prirodnom lade alebo hras na stadione, taktiez je rozdiel ci sa nahanas na velkom rybniku alebo na stadione s danymi predpisanymi rozmermi vratane mantinelov a podobne...
ved vravim ze u nas sa da ist hrat hokej tak verejne jedine na jazero v zime inde si taky bezny smrtelnik jak ja , co si chce len tak rekreacne zahrat hokej nezahra.a prenajom stadiona na hodinu je dost drahy.hojko napísal:matko888: Na jazere sa da hrat aj tu, ale prirodny lad sa neda porovnat s ladom do ktoreho sa pridavaju chemikalie a ktory je mrazeny na urcitu teplotu. Je to dost velky rozdiel, ci hras na prirodnom lade alebo hras na stadione, taktiez je rozdiel ci sa nahanas na velkom rybniku alebo na stadione s danymi predpisanymi rozmermi vratane mantinelov a podobne...
správa
To som uvádzal ako by to malo byť aby neupadal naš hokej to nie je len môj názor, neupada iba naš hokej ale takisto hokej v Česku, som pozeral pred týždnom Týden v NHL na Galaxie-sport a toto tam hovoril bývalý kouč Českého narodneho tímu Slavomír Lener a ja s nim uplne súhlasim, vieš my tu mame ako si písal zhruba 50 ľadových plôch ale ani zdaleka nie takej kvality ako v Amerike, či Rusku a to je potrebne pre nejaký úspech do budúcna zmeniť a uspech musí prísť najskôr v juniorskom hokeji aby sa to neskôr odzrkadllilo na úspechu a pôsobení seniorskej reprezentácie.hojko napísal:J.O.S.E: Porovnavat nas hokej s hokejom v Kanade a pracou s mladezou je uplne nemozne. V Kanade je takmer 30 tisic ladovych ploch na ktorych sa hra hokej, u nas je to tusim okolo 50, co je dost velky rozdiel. V Kanade su otvorene stadiony a plochy pre verejnost, kam mozu ludia chodit hravat hokej vo svojom volnom case, u nas si rad za verejne korculovanie, ktore je jeden krat do tyzdna.
btw. Slovensko získalo bronz na MS do 20 rokov v roku 1999 a tam boli dnes už také mena ako Budaj či Gáborík - títo to už niekam dotiahli ale po nich nebol nik
btw 2. Hojko ak by peniaze boli čo je zaklad rozvoja snad pre všetko tak by to bolo namieste porovnávať ale kedže peniaze nie sú tak som naznačil v čom sú nedostatky
Ján Filc novým reprezentačným trénerom
http://www.hokej.sk/clanok55728.htm
yes!! verim, ze to hokejovej repre pomoze! momentalne si neviem predstavit lepsieho trenera.

http://www.hokej.sk/clanok55728.htm
yes!! verim, ze to hokejovej repre pomoze! momentalne si neviem predstavit lepsieho trenera.
taki co by nadavali, taki by nadavali na hocikoho. za filcove kvality hovoria jeho vysledky a hlavne respekt u hracov, ktory chybal suplerovi. po ZOH filc uz bol zatracovany a pozri co dokazal hned nato na MS vo svedsku. zrazu bol aj pre tych najvacsich kritikov poloboh. taki su uz ludia. ja sa filcovi tesim a drzim mu palce!