ja ho mam ak myslis ten zo sharku a mam tam teraz xp...ovladace su na msi stranke tochto NB a zatial to ide vsetko ako ma....vsetko slo asi okrem bluetooth
jj presne ten, on je aj v alze a pod.... a su tam vsetky? lebo zo vsetkych stran pocuvam ake to je pracne zohnat ich....
btw, ake mas s nim skusenosti Hulkm? Hlavne cos a tyka hier a grafickach aplikacii CAD, Cinema a pod.?
takze na xp vela skusenosti nemam lebo ho tam mam kratko ale hry idu aj o neico lepsie ako na viste....nic take som este nemal a to bluetooth mi az tak netreba ekdze to ma citacku kariet a ja mam v telefone kartu....a s programmy je to skor lepsie lebo skor podporuju xp ako vistu....aj ekd som uz bol na nu zviknuty tak mozno sa ku nej vratim ale teraz ku 32 bit
Vpohode, ale ja som myslel skor ako je na tom s vykonom, kedze studujem odbor pri ktorom potrebujem vysoky vypocetny vykon na rendering a podobne. A aj aka je ta grafika HD2600, co sa tyka hier, kedze ta sa pri renderingu az tak nevyuziva.
ziadne take narocnejsie programy som tam este nedal lebo to ani nepouzivam viem to posudit iba z hier tak napr crysis mi islo na 25 fps pri strednych vsetko a dalo sa to hrat gow davalo okolo 35 na 1280...neviem co viac by som ti mohol o vykone povedat....novymi ovladacmi sa to hadma zlepsi
....Ten notebook mam........zohnal som vsetky drivery ale mam problem s citackou kariet.......uz som ho dal druhykrat reklamovat kvoli ventilatoru.........a povedal som im ze ani citacka neide.........prisiel z reklamacie a povedali mi ze je funkcna len ze nemam legalny windows tha preto to mozno neide.........ale to sa mi nechce verit.......ked viete co s tym tak pls poradte......
tu je link na drivery........ http://drivers.softpedia.com/downloadTa ... 10+drivers
a aky mas sysem? ja som na nom vystriedal vsetky 3 posledne Win a porodne problemy boli len pri xp ...ale za kratku chvilu som vsetko rozbehal ...ak mas w7 a nejde ti citacka, tak to s nou asi skutocne nieco mas, pretoze w7 obsahuje drivery na vsetky komponenty tohto nb, okrem kamery myslim ...s tym ventilatorom sa zmier, hucat bude vzdy ...ja som to nedaval ani reklamovat, zbytocnost, a uz mam davno po zaruke takze je to jedno