USB drivery

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gembller
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

USB drivery

Príspevok od používateľa gembller »

Taaak presuvam z lamiek :) Hladam neake drivery na USB porty pretoze ich mam nefunkcne, na CD od maticnej mi pise ze nainstalujte si service pack a to vam spravi USB ... tak som naistaloval ale USB mi nejdu :( Keby bol niekto tak mily a pomohol mi s tym bol bi som moc happy ;) fakt lamersky problem ale neviem co z tym... vopred dik a maticna ASUSka :)

btw CD od maticnej neak nic neporiesilo.. napisalo mi asi toto :

Kód: Vybrať všetko

Windows XP USB2.0 Driver Installation 
====================================

Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to 
install this driver, because they already contain software support for USB 2.0.

PLEASE HELP :evil:
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Musis si nainstalovat chipset (INF) drivery. Ak by si napisal nazov dosky, tak by som Ti poslal aj link na ne.

To co si poslal Ty je o tom, ze ak chces mat USB 2.0 musis mat SP1 a vyssi. Bez neho Ti pojde USB len vo verzii/rychlostou 1.0.
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

A uz si pozrel v biose ci mas zapnutu podporu usb ako som ti poradil na lamkach?
Bunny444
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bunny444 »

impact napísal:Musis si nainstalovat chipset (INF) drivery. Ak by si napisal nazov dosky, tak by som Ti poslal aj link na ne.

To co si poslal Ty je o tom, ze ak chces mat USB 2.0 musis mat SP1 a vyssi. Bez neho Ti pojde USB len vo verzii/rychlostou 1.0.
Kde najdem tie chipset INF driveri(myslim vo Windowse XP)? lebo ja mam podobny problem s novou MP3..nejako mi vypise ze zlyhala instalacia kvoli INF...a potrebujem to stiahnut..a ako si pozrem aku mam dosku??...pls
gembller
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gembller »

Ja som uz stahoval te INF drivery a dopadlo to asi tak ze zapnem hodi jakysi error... resetnem PC nahodi mi cmd tabulku napise Instaling USB devices ... a natom skonci vypne sa a nic...skusim sa pozret na tu dosku ale pravdu povediac nemam potuchu kde sa to hlada :P dlho som sa s tym nebavil a z cim clovek neprecuje to zabudne ;)

//btw podpora by mala byt zapnuta, nic som v tom nemenil a inplicitne to je zaple - mam take tusenie...
Napísať odpoveď