Nechcené SMS a telefonáty

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

mne sa to tiez obcas stava. raz mi zazvonil fon, tak som samozrejme zdvihol a prebehla konverzacia (cez telefon casto nerozoznam komu patri hlas)
fon: ahoj, kde si tolko?
ja: nazdar, som v buse, prave som vyrazil z domu. ty si uz tam?
fon: ty si vazne asi debil. pred 10 minutami si ma klamal, ze uz si skoro tu
ja: ehm? peto?
fon: aky peto?
ja: ejha to bude asi omyl

alebo nedavno sme boli na vianocnych na varene vino (uz v nalade) a zrazu...
fon: nazdar, kde si?
ja: na vianocnych a ty?
fon: prave som skoncil v robote
ja: super, tak dojdi
fon: dobre, idem
ja: a kto si? nemam tvoje cislo v zozname
fon: stevo, ale pouzivam sluzobny mobil
ja: jaaaj jasne, tak dojdi :D
ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

na strednej sme si robili prdel zo spoluziakov alebo kamosov (samozrejme vzdy telefonoval niekto, kto toho cloveka nepoznal), ze sme im volali a zabili nieco ako: nazdar "dotycny", tak co mam robit s tym cementom? a ze si ako objednal cement a ma si pon prist. samozrejme ze o nicom nevedel a potom sme ho posunuli na "veduceho", kde doje*** pokracovalo ... no tazke uje*y na tom. jedna spoluziacka si myslela ze si z nej robi srandu typek co ju chcel zbalit, tak sme sa dozvedeli dake zaujimavosti z osobneho zivota :)
predmet dolicny bol zvycajne aryanov telefon :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

no ja si len tak raz sedim za pc a ozve sa telefon tak som to isiel zdvyhnut a bola tam pani, ceska nieco okolo 40 - 50 a konverzacia bola asi takto ale presne si to uz nepametam takze je to len priblizne:

neznama: dobry den, ja mam zajem o ten gauc co prodavate
ja: prosim?
neznama: no ze ja bych chtela koupit ten gauc
ja: aky gauc?
neznama: no ten co prodavate
ja: ja nic nepredavam
neznama: jako to? vzdyt ja mam tady otevrenej internet a tady v inzeratu mate ze prodavate ten modrej gauc
ja: to mate asi zle cislo
neznama: ale to ne! ja mam dobry cislo, tady je napsany
ja: ak volate z mobilu tak sa pozrite na displej a porovnajte to cislo ktore vam tam svieti s tym co je napisane na tej stranke pretoze ja nic nepredavam
neznama: jako, este raz?
ja: (tak som jej to zopakoval)
neznama: nojo, ja mam zly cislo, sem spatne napsala posledni dve cisla, tak prominte
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ja som raz každé ráno nachádzal zmeškaný hovor - CLIP nemám, nevedel som kto to je. Sem-tam prezváňal aj cez deň - raz som ho "odchytil" a včas som ho zdvihol. Vtom mi do fónu začal bľabotať nejaký Rus, poslal som ho niekam a odvtedy nič.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

moja priaťeľka volá fotrovi
ona:oci prídeš pre mňa?
oco:jasne hned som tam
ona:dobre
oco:a kde si?
ona:(tresnem)pri bille
oco:dobre a kto si?
ona:tvoja dcéera
oco:ktorá?
ona:PAŤAAAAAAA
...heh bol asi trošku vedla :D
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

raz uz nabumbany (opity) som isiel pisat jednej babenke, vymienali sme si take zaujimave SMS-ky, celkom ma navnadili a ked uz to zacinalo byt zaujimave, tie SMS uz nejako prestali prichadzat...mali ste vidiet to sklamanie, ked som rano zistil, ze som pisal s bratrancom na jeho sluzobny telefon.. :| on mal z toho strasnu srandu.. ja ani ne
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Minule leto si robil jeden typek srandu z mojich kamosov a to asi tak ze zmenenym hlasom(neviem sice ako sa mu to podarilo) im telefonoval so vseljakymi ponukami...
1.moj sused, hokejista, strasne tucny a ma taku "troska vacsiu" hlavu :lol: a ten chalan mu zavolal, ze ci nechce skresat hlavu a ten sused bol uplne mimo a povedal nieco v tom zmysle ze nema zaujem a zlozil :lol:

2.kamarat nosi take velmi vtipne okuliare... raz troska pripity sme dedukciou prisli na to ze ma na ociach mracitka(tie mracitka co sa davaju na svetla aut) a ten typek mu zavolal, ze ci nepreda mracitka, kamos ze nie, typek sa dalej ho pyta: Naozaj nemate? Aj vtedy ked sa pozriete do zrkadla?...kamos chytil nervy a vyhuboval mu a zlozil :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kamarat poslal mojmu otcovi namiesto mna (rovnake mena) že či mu neviem poskytnut nejaky ten :smt033
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

mne raz niekto dobil 300sk :P a srandu s telefonom? jasne byval som oproti pošte kde bol telefonna kabinka a vždy ked niekto išiel okolo tak sme zavolali :lol: a jedna ženska prechadzala a zavolal som ona dvihla nič položil som to išla dalej zase som zavolal ona sa k tomu rozbehla a zase nič tak išla dalej a asi tak za 20 minut sa vracala a ja som to zase vytočil a ona zakričala a rychlo utiekla :lol:
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Ked sme nemali co s kamosmi robit tak sme volali hociakim ludom a to tak ze sme im hovorili ze kde im mame tu vzducholod vysadit a on ze si neobjednali niaku vzducholod a mi ze to mam fakturu pane ak si to neprevezmes tak ta caka sud a ked uz bol polozeny tak sme mu povedali ze for ale aj tak niekedi neveril

A dnes mi zavolal na pol stati chalan ktoreho nepoznam a vitocil zle cislo a stale ma pozival na pivo a nechcelo mu dojist ze vola inemu tak aspon minul par korun za 12 min :D
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

mne sa parkrat stalo,ze mi zavolalo nezname cislo a dotycny hladal niekoho ineho...ale to asi kazdemu :)
ked sme boli mensi,tak sme s bratom volali na rozne cisla a robili sme si haluz.samozrejme,ze s clirom :lol: vyvolavali sme napriklad 1 babe,ale potom to raz zodvihol jej otec,zlakli sme sa a prestali. a potom mam 1 kamosku,z ktorej sa ani sranda neda urobit,lebo hned jej dojde,ze som to ja :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

mne vcera prisla mms tam bol odfoteny taky t-pac niekde v bare a podtym bolo napisane:ahoj maca...no sa sa tolko smial :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

No mne sa jedného dňa stalo, keď som šiel do školy, tak som si zabudol mobil doma... :D no lenže keď som sa vrátil domov, hneď ma smiech prešiel...Mamka na mňa hneď vyletela, že či chcem aby ma vyj*bala z domu,, ja úplne nechápajúc čo sa deje :nono1: ....a zrazu mi dala môj mobil do ruky a spýtala sa ma čo má toto znamenať... a keď som sa tak začítal do 2 správ, čo prišli, tak som sa ešte viac divil ako moja mama :hehe: .....
Surovo mi nejaká ženská napísala, že so mnov končí, že nech na deti zabudnem a že si želá, aby som je platil do budúcna pravidelne alimenty na deti.... hneď som jej odpísal, že si musela zmýliť číslo.... a asi 5 minút na to mi prišlo ospravedlnenie :lol: ..to bol asi najväčší brutál, ktorý som zažil prostredníctvom mobilu :wink:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Mek napísal:haha to su frky, ja nemozem :lol: omg lol
aby som pridal do mlyna, tak raz mi zvonil mobil a to volali nejake deticky z lyzaku, ze sa nudia a tak vyvolavaju na nahodne cisla. dobre, nie? :D
a brachovi prisli z t-mobilackeho cisla nejake smsky a v kazdej bolo ine t-mobilacke cislo a nic viac. pekna wolowina
a ten isty bracho dobil kredit 200,- niekomu inemu, lebo si splietol svoje cislo (dobijal z tiposu) suxxxx, nechcel by som 8)
mne raz niekto takto dobil kredit, tak mu podakuj, mozno to bol on :D
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mne minule prisla sms ze : ta nevestina matka prisla pekne zmalovana a tie saty , vyzerala ako keby sa isla ona vydavat. strasne. :lol: a ja som odpisal : noo dobre vediet , ale ked ste uz mali svadbu tak namiesto sms ste mohli poslat kolace :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No tak SMS o dobiti kreditu potesia vzdy.....No s tych zaujimavych SMS .... raz ked ma "riesila" jedna baba, tak som jej poskytol oznamko, a ona posielala sms svojej kamoske, lenze omylom na moje cislo : Martin mi dal oznamko a ma na nom taku dobru fotku, zeby som ho hned poj*bala, zajtra ti ho ukazem.... o 2 minuty neskor mi volala a strasne sa ospravedlnovala, nech si o nej nemyslim nic zle :P :D
ffnatic
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ffnatic »

aj ja som omylom raz poslal sms kamoške a mala isť kamošovi :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

ffnatic napísal:aj ja som omylom raz poslal sms kamoške a mala isť kamošovi :)
Fuha to je hrozne :D

Mne furt volala taka baba a nevedel som sa jej striast, tak vzdy ked som mal od nej hovor som daval mobil kamoske a ta hovorila: "Prave ma niaku pracu." :D A hovory po par dnoch prestali :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No niekedy zvyknem pri CLIRku keď mi volá že: Požičovňa vzducholodí,prosím? A tak sa mi stalo niečo takéto keď mi volal kamoš z CLIRka

Ja: Požičovňa vzducholodí,prosím?
On: Prepáčte to bude asi omyl
-
Za pár sekúnd opäť ten istý telefonát od neho
-
Ja: Prosím
On: No konečne som sa ti dovolal, vkuse voľáke zle číslo :D
--------------------------------------------------------------------------
A raz sa mi dovolali z voľákej firmy,že či nechcem Vyčistiť gauč, za podmienky že budem doma s manželkou..No a mne to nedalo tak som povedal že manželka akurát v ten deň robí :D A žena ma začala presvedčovať,že nech si voľno zobere a tak :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mne raz volal nejaký týpek bol som ešte menší a mal hlas ako nejaký postiha alebo niekto z hororu alebo tak a strašne som sa ho bál :oops: ..potom zavolala jeho mama že sa strašne ospravedlnuje že chlapec sa hral...a my sme si raz s kamošom robili srandu a vyvolávali sme hocikomu a púšťali sme im tie .amrka ako napr..tu je viktor..ty stará,plesnivá....a pustili sme to kamarátovej mame...a za chvílu sms že čo to malo znamenať..ja pozrem a vypnutý clir...skoro ma šlaktrafil :oops:
Napísať odpoveď