please !!! dost to suri
Redukcia USB na LAN
Redukcia USB na LAN
Caweste... mam problem s pripojenim modemu na router.... router musim pripojit na PC pomocou LAN... to mam
akurat problem je v tom ze musim pripojit ruter na moden pomocou LAN .. moj modem ma vystupi len USB a RJ-45 .... mne to USB teraz netreba potrebujem mat namiesto neho to lan... existuje nejaka redukcia USB na LAN ?
please !!! dost to suri
lebo mam notas a som bez netu lebo niesu ovladace pre Vistu na modem .. 
please !!! dost to suri
tak je to na scheme od routera... aj pri instalacii som robil to co ma pytalo a vypisalo chybu...
pocop ze mne ide do modemu kabel z pevnej linky
... no 
a modemu mu ide USB do PC !
router v sebe nema modem vstavany... to je len na wifi....tak jak ste mi to powedali sa to neda... do tych sotov ktore su v routri nieje slot na EJ45 ktory ide do modemu !
pocop ze mne ide do modemu kabel z pevnej linky
a modemu mu ide USB do PC !
router v sebe nema modem vstavany... to je len na wifi....tak jak ste mi to powedali sa to neda... do tych sotov ktore su v routri nieje slot na EJ45 ktory ide do modemu !
omg !
MAM MODEM ! v ktorom su iba 2 sloty ! nic ine !
Jeden slot je USB a druhy slot je RJ-45 !
Router
Ma 5 slotov wsetky su na WAN !!!!
PC !
ma 2 sloty na LAN ! ja nemozem nijak inat pripojit modek ku PC okrem USB !
toto je moj router !
//t0m4s3 - obrazky zmazane, citame pravidla
a modem mam od t-comu . je to USB modem !
pozrite sa tu on ma taky isty problem...
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... l%26sa%3DG
MAM MODEM ! v ktorom su iba 2 sloty ! nic ine !
Jeden slot je USB a druhy slot je RJ-45 !
Router
Ma 5 slotov wsetky su na WAN !!!!
PC !
ma 2 sloty na LAN ! ja nemozem nijak inat pripojit modek ku PC okrem USB !
toto je moj router !
//t0m4s3 - obrazky zmazane, citame pravidla
a modem mam od t-comu . je to USB modem !
pozrite sa tu on ma taky isty problem...
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... l%26sa%3DG
Ze OMG napise chalan a pritom celu tu dobu pisal nezmysly, resp. sa zle vyjadril 
Vidis, chyba je v zlom popise, takze mas cisto USB modem, to, ze tam je WAN port RJ45 pre telefonny kabel si nespomenul /z tvojho popisu to vyzeralo ako LAN port/. Tym padom si ani nemohol ocakavat, ze sme ti mohli dako pomoct.
Takze riesenie je jasne, kupit ADSL router. Nech sa paci
SW riesenia nedoporucujem, to ti nebol treba ani router, na to stacil switch. Ale zostanme radsej u toho ADSL routeru, to bude schodnejsie.
Vidis, chyba je v zlom popise, takze mas cisto USB modem, to, ze tam je WAN port RJ45 pre telefonny kabel si nespomenul /z tvojho popisu to vyzeralo ako LAN port/. Tym padom si ani nemohol ocakavat, ze sme ti mohli dako pomoct.
Takze riesenie je jasne, kupit ADSL router. Nech sa paci
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mno takze ak som spravne pochopil chalanko ma modem s vstupm RJ11 co jest telefonny kabel od splitera a vystup USB do PC.
Pre druhy krat RJ45 nieje RJ11. Ale aj keby si tam mal RJ45, tak musis rozlisovat co je vstup a co vystup.Pretoze ak by si mal naozaj vystup aj USB aj RJ45, tak by to nerobilo problem zapojit tak ako ti opisovali chalani.A zase este jedna vec ak by tam mol vystup RJ45 asi by to potom nebol uz modem ale router.
Ale jedno musim uznat najzabavnejsia tema dna
Pre druhy krat RJ45 nieje RJ11. Ale aj keby si tam mal RJ45, tak musis rozlisovat co je vstup a co vystup.Pretoze ak by si mal naozaj vystup aj USB aj RJ45, tak by to nerobilo problem zapojit tak ako ti opisovali chalani.A zase este jedna vec ak by tam mol vystup RJ45 asi by to potom nebol uz modem ale router.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
presne, chalan sa rozculuje aky sme sprosty, a pritom neviem ze rj-11 je nieco ine ako rj-45...Don_Pipino napísal:Mno takze ak som spravne pochopil chalanko ma modem s vstupm RJ11 co jest telefonny kabel od splitera a vystup USB do PC.