Ľudia co si vypiju a pak si myslia ze su neporazitelni
Ľudia co si vypiju a pak si myslia ze su neporazitelni
Co si myslite o tychto ludoch? 
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ľudia co si vypiju a pak si myslia ze su neporazitelny
ze su ako kazdy iny opity clovek. Takto sa spytam ..kolko krat si bol opity ...?ateista napísal:Co si myslite o tychto ludoch?
ak ti mam povedat pravdu uz to nai neratm len ide oto ze niektory si fakt myslia ze su nedotknutelny mal som z dnesneho skoreho rana taky problem ze som uz isiel z didziny s kamosom somov a hned zosrotovany typek bol akcny a zacal pindat tak preto sa pytam bol husty tak sm ho troska spacifikoval ale ide oto ze bol opity a myslel si kdo co ze je
-
P3Bo
Guru wannabe
To robia vsetci ..najlepsie si ich nevsimat ..ak sa postavi do cesty vraz mu on sa spamata par krat cosi vykrikne spomenie vsetkych svatych a mas pokoj lebo aj tak sa k nicomu nezmoze ...su to opite trosky ktorym sa takto zdviha ego kazdym poharikom paradox vsak je ze su po kazdom slabsi a slabsi....
nie je sa coho bat
nie je sa coho bat
nejde oto sa bat ale ide uz len o princip ved ked som na srot tak si treba dat bacha do koho sa opriem stalo sa mi raz ze som sa neudrzal a schytal som odvtedy viem ze nehrat frajera je vzdy lepsie lebo nevies do koho pindas jak sa hovori clovek sa uci na vlastnych chybach
mne lne ide o vas nazor e ci vam to nepride trapne hrat sa na cava?
mne lne ide o vas nazor e ci vam to nepride trapne hrat sa na cava?
-
P3Bo
Guru wannabe
ateista napísal:...
cosi take ? Wake up man !!!Ano musim sa priznat ja bavim tazkeho machra vzdy a je mi to obcas trapne , myslim ze je to sposobene mojim traumatickym detstvom a tym ze ma v skutocnosti nikto nema rad , utapam svoj zial v alkohole a potom na ukor inych vyjadrujem aky som macher takto to vsak dalej nejde ...asi sa zabijem ...som EMO
-
axxis
Addict
Mne sa pacilo ked som sa vyskytol v jednom bare omylom a nejakym nedopatrenim sa mi stalo, ze mi na kolenach sedela nejaka tretiacka (bol som opity) a prisiel nejaky yebo a zacal do mna skakat koli tej zenskej aj ked ju ani nepoznal. Tak som sa postavil tiez, ale ked som si vsimol, ze je mi asi tak po hrud zase som si so smiechom sadol 
tvarim sa, akoby tam ani neboli, ak ho to neprejde a zacne velmi podskakovat, tak nemam strach sa do neho pustit, pokial pri sebe nema kamaratov v triezvom stave s podobnymi chutkamiateista napísal:Co si myslite o tychto ludoch?
-
qwerty-xyz
komplet na kazdej diskoteke su takyto typci lezie mi to straasne na nervy,na otazku kolkokrat som bol opity ja odpoviem ze opity som bol a nie raz a agresivny nie som,sedim si kludne nikomu nic nerobim a som ticho--a ked mi este hraje z alkoholu taktiez som mierumilovny.ateista napísal:Co si myslite o tychto ludoch?
ale takych ludi fakt nemozem a este jak sa furt dookola chcu bit a uplne naj je ked si este zavola podobne pripitu partiu velkych gangstrov no a bite sa ked mate za sebou kamaratky ktore sa s partiou pred vami dokopy dat nechceli a vasa partia chodi v lespom pripade po styroch v tom horsom spia kade tade -- oblubenym miestom je podlaha,barovy pult a lavicky vonku...
-
bolek
Guru
Takýto ľudia majú buď malé ego a sebavedomie, ktoré sa snažia kompenzovať alkoholom, pretože vtedy majú pocit, že sú hrdinovia a porazia všetkých naokolo. Lenže ostatným sú skôr na posmech, pretože sú úbohí. Alebo sú to ľudia osamelí, ktorí sa snažia zabudnúť na svoju samotu a žiaľ, ktorý utápajú v poháriku, čo im aj tak nepomôže, pretože po vytriezvení znova musia čeliť realite. 
-
POiNTER
Medium Star
Taktyto ludia mi vzdy doku*via naladu... v podstate uz chodim do podnikov len raz za cas, lebo skoro vzdy sa tam niekto najde, kto tam chce spravit konflikt... neznasam to... vacsinou mi to tak dokazi naladu, ze idem radsej domov, lebo v ten vecer uz sa nezabavim .... ja som si uz co to tiez vychlastal, ale nikdy som nebol agresivny, resp. som nespustil konflikt
podla mna moze aj tento faktor ovplyvnit pocinanie takehoto cloveka, ale viac by som to prisudzoval ucinkom alkoholu, ktore su individualne, a sice na niekoho moze mat alkohol ucinok taky, ze sa smeje, na druhej strane je niekto, kto je pod vplyvom alkoholu agresivnybolek napísal:Takýto ľudia majú buď malé ego a sebavedomie, ktoré sa snažia kompenzovať alkoholom, pretože vtedy majú pocit, že sú hrdinovia a porazia všetkých naokolo. Lenže ostatným sú skôr na posmech, pretože sú úbohí. Alebo sú to ľudia osamelí, ktorí sa snažia zabudnúť na svoju samotu a žiaľ, ktorý utápajú v poháriku, čo im aj tak nepomôže, pretože po vytriezvení znova musia čeliť realite.
=> teda mozno je ucinok alkoholu ovplyvneny socialnym zazemim jednotlivca