da sa pri tom dobre schudnut ?? po kolkych mesiacoch, rokoch su vidiet prve zmeny ,?P3Bo napísal:zlepsis ramena chrbat reflexy a hlavne kondicku a silu uderu
Boxerske vrece
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
P3Bo
Guru wannabe
zalezi od toho ako dlho robis ja osobne sa boxu nevenujem ale schudnes rychlo je to velmi namahave ovela viac ako si sam myslis ak si das spravnu zivotospravu ze obmedzis vecerne surfovanie v chladnicke tak schudnes po mesiaci by si mal citit zmenucompleX napísal:da sa pri tom dobre schudnut ?? po kolkych mesiacoch, rokoch su vidiet prve zmeny ,?
-
blitzkrieg
Professional
ok diky, uz viem co poviem matke nech mi kupia na vianoceP3Bo napísal:zalezi od toho ako dlho robis ja osobne sa boxu nevenujem ale schudnes rychlo je to velmi namahave ovela viac ako si sam myslis ak si das spravnu zivotospravu ze obmedzis vecerne surfovanie v chladnicke tak schudnes po mesiaci by si mal citit zmenu
-
RoQa
Darca
Takze ak potrebujem rukavice ake by si mi odporúčil ? našiel som sparingove a vrecove na http://www.katsudo.sk aky je v nich rozdiel ?dikMurphY napísal:no rukavice urcite potrebujes.. k tomu tie bandaze.. no tvoj nazor neni moc dobry..do cloveka asi pat-desat minut donho nebudes davat tak ako do mecha cize ked mu das jednu supu tak asi mozno aj lahne a nebude sa chcet dalej bit.. a ta bolest neni taka velka to sa da prezit..
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
-
RoQa
Darca
No uz som si nasiel pod stromcekom vysnivany mech
hned ako som ho po stedrej veceri zavesil zacal som do neho busit a kopat (zatial iba z bandazami ,rukavice este nemam) ,teraz ma nenormalne stipu kosticky
co je nato najlepsie ? nejaka masticka alebo co ? A nemate nejake videa ci uz na youtube ,alebo niekde inde nejake techniky ako boxovat ,tutorialy atd...budem vdacny za vsetky rady... 
Pre box a kopanie odporucam vrece 30kg 90cm Katsudo, nie kozene, lebo kozene Ti bude strasne smrdiet ak sa ho dotknes niakou spotenou castou tela.
Na ruky si daj len bandaze a nebuchaj do toho urcite silou ale si cvic techniku jednoduche zaklady su:
1.Nikdy nevystriet ruku maximalne (lebo stracas sekundy ked ju stiahnes spat)
2. Udieraj vzdy hankami nie prstami!!
3. Do uderu davaj vzdy boky, a cele telo, nie len ruku.
4. Na zaciatok si davaj len bandaze vid:
Tuto je par tutorialov na youtube pre muay thai:
Kop -
Direkt -
Na ruky si daj len bandaze a nebuchaj do toho urcite silou ale si cvic techniku jednoduche zaklady su:
1.Nikdy nevystriet ruku maximalne (lebo stracas sekundy ked ju stiahnes spat)
2. Udieraj vzdy hankami nie prstami!!
3. Do uderu davaj vzdy boky, a cele telo, nie len ruku.
4. Na zaciatok si davaj len bandaze vid:
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=dVMLwP5wzyQKop -
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=4YpCcJ2SnDsKód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=J26WycOEgdA-
RoQa
Darca
Takže asi po prvom týždni boxovania mam do*ebane ruky jak one daco neskutocne ,normalne ako mate kosticky na rukach tak medzi nimi mam take spuchnute ze nevidno kde je kosticka ...
,a na prstoch /vid foto sa mi urobily rany / zodretá koza a ked boxujem tak sa to nema cas zahojit preto sa chcem opytat ci mam boxovat cez bolest alebo nechat to zahojit aspon tyzden ,lebo uz mam cely mech obodkovany od krvy ...

Tak určite sú lepšie kožené...a podľa mňa to máš jedno, či si kúpiš rukavice, do ktorých si vopcháš aj prsty alebo nevopcháš - na obyčajné boxovanie do vreca by v pohode mali stačiť aj nejaké rukavice, ktoré sa používajú v iných bojových športoch(takže ak nejaké máš, už by som ďalšie nekupoval)Joxxo napísal:JJ bez rukavicje vidno ?no ale už si čoskoro nejake zaobstaram .A aké su lepšie koženné alebo koženkové ? Bez prstov alebo tie také "guľe"
![]()