WindowsXP SP2 nespustaju sa programy

Informácie o software, ankety...
havrann
Expert
Expert

WindowsXP SP2 nespustaju sa programy

Príspevok od používateľa havrann »

Zdravim Vas ,mamnainstalovany originalny WindowsXP sp2 , od nejakej doby mi nejdu sustat niektore hry a programy , niekedy ano niekedy nie, system mam cisty bez virusov a za riadnym firewallomtakze v tom problem nebude, uvazoval som ze by nejaka sluzba systemova by za to mohla ale nevim ktora , prosim vedeli by ste mi poradit co to moze sposobovat ? ozi ked kliknem na dany program/hru tak nevybehne ziadne varovne okno , nic , ani v spravci uloh nieje ta aplikacia zaznamenana , proste ako keby im daco chybalo na spustenie a neviem zistit co , za rady /navrhy dakujem vopred
labrada
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa labrada »

hmmm...navrhy....ty si len problem opisal...je to takto tazko zistit, ze gde je problem. Ale ak mas tu moznost, preinstaluj xp aj sp. Verim, ze to pomoze....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

keby ti chýbala nejaká súčať, tak ťa na to upozorní. Bude to znieť blbo, ale klikáš na to dostatočne rýchlo? Myslím či nemáš nastavený interval medzi dvomi klikmi na veľmi nízku hodnotu. Alebo skus klik len raz a enter :)

inak nevidím dôvod prečo by to nemalo spúšťať (a bez upozornenia)
labrada
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa labrada »

audiotrack napísal:keby ti chýbala nejaká súčať, tak ťa na to upozorní. Bude to znieť blbo, ale klikáš na to dostatočne rýchlo? Myslím či nemáš nastavený interval medzi dvomi klikmi na veľmi nízku hodnotu. Alebo skus klik len raz a enter :)

inak nevidím dôvod prečo by to nemalo spúšťať (a bez upozornenia)
heeh...aj to je mozneeee....
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Virus? Pretoze nedavno sa objavil na nete virus, ktory nezachytil ani NOD32. Je ho velky problem odstranit a ma podobne symptomy ako pises.
havrann
Expert
Expert

Príspevok od používateľa havrann »

dakujem za rady , problem som vyriesil , sposobovala to jedna aplikacia ktorej sluzba bezala na pozadi
Napísať odpoveď