Deti zabili dievčatko ťahmi z Mortal Kombat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zase raz to bola ironia. Obvinovat pocitacove hry, lebo dvojo deti je retardovanych. To je chore.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

HARAKIRIIII....tie ťahy by som aj ja chcel vedeť na sebaobranu :D
ale nie no.určite zato nemože MOrtal Kombat ale demencia tých jbnutych detí a aj v značnej miere alkohol si myslím...ale hlavne to že to nemajú v hlavách v poriadku :evil:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

P3Bo napísal:Frikso nejde o to nerozoznavanie reality , ide o znevazovanie hodnoty ludkseho zivota . Presne ako to vidis v hre , v telke .... zabijes ho a nemas vycitky svedomia prave naopak dostanes za to peniaze ci experience . Ale zase hry maju aj vedlajsi ucinok kolko krat som si sadol nasrany za komp vystrielal som zopar ludkov a bolo mi lepsie. Hry mozu taktiez ventilovat zlost.
V podstate si napísal to isté, čo ja, akurát v ružovom. Ja som nehovoril o nerozoznávaní reality, ale o tom, že nevedia, kde sa končí hra a nastupujú vážne veci, napr. práve ľudský život.
-Deti sa učia od malička. Už v škôlke si deti pri zvadách vedia škaredo ublížiť, na to tam je vychovávatelka (doma rodič), ktorý to potom rieši s deťmi. Určite si sa ako dieťa dostal do situacie, keď ťa niekto dospelý zobral za ruku a musel si sa ospravedlniť. Takéto niečo očividne u tých deti absentovalo. ..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Frikso napísal:....
Frikso moja mama je vychovavatelka ...decku nemozes nic spravit aj keby ti po hlave skakalo a na vlastne oci som videl tie histericke zachvaty rodicov ked im moja mama povedala ze jake su ich deti ...lebo urcite ich deti take nie su ...takze tak ...proste decko ma len prava ale ziadne povinnosti
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

P3Bo napísal:proste decko ma len prava ale ziadne povinnosti
Tak to si riadne zaťal vedľa..... :roll:
každé decko má povinnosti a je jedno či má 10 či 15 alebo 17
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Tak to si riadne zaťal vedľa..... :roll:
každé decko má povinnosti a je jedno či má 10 či 15 alebo 17
hej a potom hodi psie ocka a vsetko sa ospravedlni .... a ver mi decko co ma 4 roky a nevtlcies mu do hlavy ze sa ma spravat slusne tak sa to uz nenauci.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

DonLuca vymenuj mi ich par ... dieta do 18. roku zivota tych povinnosti vela nema
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:a ver mi decko co ma 4 roky a nevtlcies mu do hlavy ze sa ma spravat slusne tak sa to uz nenauci.
my sa tu bavíme o deťoch 17 a 16 ročných a to je už iná vec.... :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:my sa tu bavíme o deťoch 17 a 16 ročných a to je už iná vec.... :roll:
Ano ? Tak potom preco si reagoval na moj post ked som hovoril o detoch zo skolky ?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

P3bo: A presne to je ten problém, o ktorom hovorím. Ja keď som bol decko, tak take niečo neexistovalo. Moji rodičia keď boli deti, tak doma im ešte pridali. .. Dneska dieťa začne mrnčať a mamička nabehne do školy/škôlky ako rozbesnena levica chraniac svoje mláďa a robi poriadky. Tomu sa vraví opičia láska..
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:DonLuca vymenuj mi ich par ... dieta do 18. roku zivota tych povinnosti vela nema
:arrow: úcta k starším
:arrow: školopovinnosť
:arrow: slušné správanie
:arrow: plnenie si domácich povinností
:arrow: povinnosť NIESŤ trest za svoje činy
:arrow: slušné vyjadrovanie sa v spoločnosti(cháp to ako školu a iné istitúcie)
:arrow: povinnosť chrániť si svoj majetok
:arrow: neubližovať nevinným :evil:

...len hŕstka na rýchlo...only for you :roll:

a inak ja som reagoval na to, že p3bo napísal, že nemajú žiadne povinnosti :wink:

Edit//
p3bo ja som na žiadne deti zo škôlky nereagoval, reagoval som na ničo úplne iné, tak si poriadne prečítaj na čo :roll:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

V mojom prispevku som pisal este raz ti to napisem a vyraznejsim o detoch v skolke a ty si to a zase to napisem vyraznejsim vyrthol z kontextu tak neprekrucaj ocami

1. Kde je to napisane?
2. uznam
3. vazne ? Ukaz mi zakon
4. vazne ? Ukaz mi zakon
5. To uklada stat a len od 15 rokov
6. kto to dodrzuje ..nemozu ta dokonca ani vyhodit zo skoly pokial nemas povinnu skolksu dochadzku za sebou,
7. OMG aky majetok ma dieta za ktore zodpoveda vo vsetkom rodic a toto dieta nema pravo ani kupovat cez kreditku toboz ne mat vlastny majetok
8. a kto je nevinny ? ublizenie na zdravi za to taktiez nemoze byt zodpovedne ak nema 15 rokov

vsetko co pises su len moralne / eticke zakony ktore teraz narychlo sformulovala tvoja hlava a vacsina su len bullshity

///ani jeden "zakon " z toho sa netyka malych deti vo veku do 7 rokov
Frikso napísal:P3bo: A presne to je ten problém, o ktorom hovorím. Ja keď som bol decko, tak take niečo neexistovalo. Moji rodičia keď boli deti, tak doma im ešte pridali. .. Dneska dieťa začne mrnčať a mamička nabehne do školy/škôlky ako rozbesnena levica chraniac svoje mláďa a robi poriadky. Tomu sa vraví opičia láska..
je to tym ze rodicia su malo s detmi ani nevedia pomaly ze existuju a potom si ich az prilis zidealizuju + velka podpora rodicov sposobi ze dieta je nadmerne trfale a to sa len so zvysujucim vekom zvacsuje az raz prestane mat pocit ze sa ho mozu zakony nejako dotknut a ze sa to proste prepecie .
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Mi na praxi hravame mortal kombat ale udierat do niekoho kto mi nie je ani po krk tak to je bez hlave rozmislanie a dal bi som im viac nez 48 rokov ci kolko dostanu
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:...
Len tak btw 90% z tych Zakonov co si vymenoval maju dnes ne decka maximalne na haku ...
Vsade sa stretnes s tym ze 10Rocny si vyskoci z velkou papulou na dospeleho (tym myslim 35-70). A to je u nich na dennom poriadku ... vychova mladeze ide strasne dole vodou lebo rodicia nemaju cas vychovavat deti ... a potom z nich vyrastu "deti ulice" Velky gangstaz ... Pre ktorych je cool to ze vypi**je starsiemu atd...
Jedine co dnes pre nich plati je ten predposledny zakon ...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ani jeden "zakon " z toho sa netyka malych deti vo veku do 7 rokov

Ale platia pre deti do

18

Shark......akože v pohode ja nevravím, že sa dodržujú, ale sú stanovené a "mali by sa dodržovať" s tým musíš súhlasiť, a je samozrejmé, že ide o výchovu, lenže to už individuálna vec každého jedinca...či to pochopí
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:ani jeden "zakon " z toho sa netyka malych deti vo veku do 7 rokov

Ale platia pre deti do

18

Shark......akože v pohode ja nevravím, že sa dodržujú, ale sú stanovené a "mali by sa dodržovať" s tým musíš súhlasiť, a je samozrejmé, že ide o výchovu, lenže to už individuálna vec každého jedinca...či to pochopí
1. ako ktore ako som uz vyzsie uviedol, resp. len jeden alebo dve
2. na Slovensku ...

//mala rovnica na zaver

7=x<18 takze zle si povedal platia pre deti 18>X>7
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

DonLuca napísal:ani jeden "zakon " z toho sa netyka malych deti vo veku do 7 rokov
Prepac ze sa tak blbo spytam ale teraz sa bavite o zakonoch alebo o povinnostiach?

Podla mna decko ma urcite povinnosti ...od malicka BY MALO byt smerovane k slusnosti a ucte k starsim a aj mladsim.

Ak by dajaky desat rocny "frajer" skusal frajerit tak by dostal jednu lahku vzduchom chladenu... Nie som za nasilie ale podla mna chlapec porozmysla ci na niekoho bude vulgarne ziapat... Ja fakt nie som za nasilie ale on by si to normalne pytal tym spravanim...

Dufam ze chapete co som myslel a ak mate iny mozno lepsi nazor rad si ho precitam aj ja :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

devo sak jasne ... len vysvetli to mladej generacii ... nehovorim tej na slovensku ... Sem sa to este nedostalo ...
Ale keby si videl napr Mladych anglicanov, francuzov, spanielov, talianov ... to sa uz tazko blizi k menovanej spodine ...
Ich denna napln je behanie z klucom po karoserii auta ... alebo mlatenie bezdomovcou samozrejme nadavnie na plnu hubu aby ludia okolo vedeli kto je tu "pan" ... proste ti ide vriet krv v zilach ...
A to len kvoli tomu ze ich rodicia robia po 12h v robote a nemozu sa venovat sracom (nic proti rodicom) lebo vytvaraju financnu zabezpeku
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

cista demencia. Myslim ze aj alkohol aj mortal kombat su len odvodene dokazy "dospelych" ludi, ktori hoXno vedia o hrach a ucinkoch alkoholu, v skutocnosti sa kludne mohlo jednat o dlhodobo psychicky narusenych jedincov o ktorych vie len uzka skupina ludi, popripade nikto. To je tak ked pre starsiu generaciu su hry len "levely", "behanie s pistolou" a "zabijanie". Na druhej strane alkohol prisla tomu chalanovi ako dobra vyhovorka. Sam poznam par ludi, co su uplne ok a hry, alebo alkohol v nich dokazu len "prebudit" zviera, avsak za normalnych okolnosti by to bola tiez len otazka casu. Spustacom moze byt akykolvek stres, alebo adrenalin produkujuca udalost [napriklad vyhecovanie, strach, uzkost, hnev s akoukolvek pricinou atd.]

Avsak na toto su bulvarne e-ziny prilis povrchne a vyhovuje im tato okresana verzia, aby sa spravilo co najvacsie halo...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:...
tak ci tak si trest ponesu a pokial viem tak v amerike sa tresty spocitavaju takze za pozitie alkoholu mozu dosat este "bonus"
Napísať odpoveď