Skusim zistit ale chyba moze byt aj v instalacke alebo ti chyba nejaka aktualizacia v systeme napr directx alebo net framework porpipade mas pobabrane registre
ja mam taky problem ze ked chcem nainstalovat nero 8 tak mi pise ze mam odinstalovat nero 7 ale je vymazany len nie tak ako by mal ako sa to da obist aby mi to nainstalovalo takoj ? Alebo musim len nainstalovat znova nero7 a odinstalovat aby to slo dalej ?
to jozefko:Mozno by ti pomohol niektorý z nastrojov ako CCleaner, Registry cleaner a pod. Mal som rovnaky problem, alebo mozes skusit nainstalovat este raz tu 7 a potom odinstalovat ako sa patri. No v mojom pripade sa to nedalo ani nainstalovat, hlasilo nieco na ten sposob, ze danu verziu uz mam nainstalovanu. Skus tymi nastrojmi precistit registre a daj vyhladat nepotrebne subory. potom zopakuj instalaciu Nera.
jj aj posledné verzie 7-cky su kompatibilne s vistou, mne slape nero 8 nadherne, chyba je jedine u teba v systeme, nevypinal si nejake sluzby co ma nero ? alebo este si skus stiahnut nero 8 cleantool http://www.nero.com/enu/support-nero8-t ... ities.html